Abu Garcia Beast - Geschenk verpakking met 6 stuks Super kunstaas - Cadeau Tip !

€ 14,99

% € 29,99 (50.02% korting)

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: ABU1581019
Voorraad Lelystad: 11, Voorraad Steenwijk: 8
Productinformatie "Abu Garcia Beast - Geschenk verpakking met 6 stuks Super kunstaas - Cadeau Tip ! "

De Abu Garcia Cadeauverpakking voor de fanatieke snoekvisser lijkt een geweldige keuze te zijn voor liefhebbers van het snoekvissen. Met een klantbeoordeling van 9.4, wordt de set duidelijk goed ontvangen door degenen die hem hebben gebruikt. Hier zijn enkele opvallende kenmerken van deze cadeauverpakking:

  1. Verscheidenheid aan shads: De set bevat verschillende mooie grote shads, wat geweldig is voor het vissen op snoek, vooral omdat snoeken vaak reageren op verschillende aasjes. Dit geeft de visser opties om de juiste aas te kiezen op basis van de omstandigheden.
  2. Spinnerbait-blad: Het inbegrepen spinnerbait-blad maakt het gemakkelijk om de shads om te toveren tot aantrekkelijke spinner-baits. Dit kan handig zijn bij het variëren van je visbenadering en het verleiden van snoek.
  3. Stinger en loodje: De bijgevoegde stinger en loodje geven de visser flexibiliteit om op verschillende dieptes te vissen. Dit kan nuttig zijn, omdat snoeken zich op verschillende dieptes ophouden, afhankelijk van het seizoen en de omgeving. Ook zorgt het loodje dat de shads mooi recht lopen.
  4. Mooie verpakking: De cadeauverpakking wordt geleverd in een prachtige doos, waardoor het een aantrekkelijk geschenk is voor elke snoekvisser. Het feit dat je de verpakking niet meer hoeft in te pakken, is een handige bonus.

Al met al is deze cadeauverpakking van Abu Garcia een doordachte en uitgebreide set te zijn voor snoekvissers, met een variatie aan kunstaas en accessoires die de viservaring kunnen verbeteren. De positieve klantbeoordeling van 9.4 benadrukt de tevredenheid van degenen die deze set hebben gebruikt.

 

Inhoud:

- Kunstaas gift pack!
- 1x Beast Curl 21cm
- 1x Beast Paddle 17cm
- 1x Beast Pike Shad 16cm
- 1x Stinger L
- 1x Beast Instant Spinnerbait
- 1x swivel lead weight 20g
- Hoogwaardige Abu Garcia kwaliteit
- Perfect cadeau voor elke roofvisser!

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


December 20, 2023 15:27

mooie kado

Ik heb de set gehad voor sinterklaas, en mn eerste snoek al gevangen !