Berkley Powerbait Perch Pro Pack 1

€ 11,99

% € 14,99 (20.01% korting)

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: BER1210491
Voorraad Lelystad: 4, Voorraad Steenwijk: 5
"Berkley Powerbait Perch Pro Pack 1"

De Berkley Powerbait Perch Pro Pack is een uitgebreid pakket ontworpen voor het vissen op baars en snoekbaars. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit pakket:

  1. Inhoud: Het pakket bevat in totaal 11 items, waaronder 3 loodkoppen en 8 shads. De shads zijn verkrijgbaar in twee maten, 6 cm en 7,5 cm.
  2. Samengesteld door Pro’s: Het pakket is samengesteld door professionals van Berkley, wat betekent dat het is ontworpen met kennis en ervaring van ervaren vissers.
  3. Diverse Kleuren: De shads in het pakket zijn verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren. Dit stelt je in staat om in te spelen op de voorkeuren van de vis en de omstandigheden van het water waarin je vist.
  4. Compleet Pakket: Met dit pakket heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het vissen op baars en snoekbaars. Je hebt zowel shads als loodkoppen inbegrepen.
  5. Powerbait Technologie: Berkley Powerbait staat bekend om zijn geur- en smaakstoffen die vissen aantrekken en vasthouden. De shads in dit pakket maken gebruik van deze Powerbait-technologie.
  6. Veelzijdigheid: Het pakket is geschikt voor verschillende omstandigheden, of je nu in helder of troebel water vist. Baars en snoekbaars worden vaak aangetrokken door de aantrekkelijke actie van shads.

Dit Perch Pro Pack biedt een handige en veelzijdige set kunstaas waarmee je kunt experimenteren en aanpassen aan de specifieke behoeften van de visserijomgeving en de voorkeuren van de vis

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.