Forel Systeem materiaal

Filter
Meerdere opties
BKK Duolock Snap 51 - #00 - 18kg
Maat: Maat 00
Met de Duolock Snap 51 van BKK kun je snel en gemakkelijk verschillende onderlijnen of kunstaas bevestigen en verwisselen, zonder gedoe met knopen of tijdverlies. De solide constructie en duurzaamheid van roestvrij staal verzekeren je van betrouwbaarheid, zelfs bij de meest uitdagende visomstandigheden. Of je nu in zoetwater of zoutwater vist, deze connector biedt de stevigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om snel van aas te wisselen en efficiënter te vissen. Voeg de BKK Duolock Snap 51 toe aan je visuitrusting en geniet van het gemak en de duurzaamheid bij het verwisselen van onderlijnen en kunstaas, waardoor je meer tijd kunt besteden aan vangen en minder aan voorbereiding   Productinformatie: - BKK Duolock Snap 51 - Verkrijgbaar in: maat 000, maat 00, maat 0, maat 1 - Inhoud: 12 stuks per verpakking - Trekkracht: maat 000: 13kg, maat 00: 18kg, maat 0: 26kg, maat 1: 34kg

€ 2,60
Meerdere opties
Mix & Match - 5 Halen 4 Betalen!
Spro 3-Jointed Swivel+Safety-Snap | Maat 10
Maat: Maat 10
Spro 3-wartels met Speld voor Optimaal Lijnbehoud Voor vissers die aas continu binnenhalen, is het voorkomen van lijnverdraaiing essentieel. De Spro 3-wartels met speld zijn speciaal ontworpen om deze verdraaiing van de lijn te minimaliseren. Het gebruik van deze wartels is vooral belangrijk bij technieken waarbij het aas voortdurend wordt binnen gedraaid. Hierdoor blijft de lijn vrij van vervelende kinken die de prestaties kunnen beïnvloeden. Belangrijkste Kenmerken: Speciaal Ontwerp: De 3-wartels met speld zijn ontworpen om lijnverdraaiing te voorkomen, vooral bij technieken waarbij aas continu wordt binnen gehaald. Optimaal Lijnbehoud: Door het gebruik van deze wartels blijft de lijn vrij van kinken, wat de prestaties van de vislijn positief beïnvloedt. Brede Toepasbaarheid: Hoewel ontworpen voor het Forel vissen , zijn deze wartels ook geschikt voor diverse andere vismethoden. Verschillende Maten Beschikbaar: De Spro 3-wartels met speld zijn verkrijgbaar in 5 maten, zodat vissers de juiste maat kunnen kiezen voor hun specifieke behoeften.

Beschikbaar vanaf: € 2,49
€ 2,79
Meerdere opties
Spro Barrel Swivel+Safety-Snap | Maat 16
Maat: Maat 16
Hoogwaardige en zeer sterke Spro Barrel Swivel met Safety Snap. Deze speldwartel laat je nooit in de steek en voorkomt het in de war draaien tijdens de drill.

€ 1,50
Meerdere opties
Mix & Match - 5 Halen 4 Betalen!
Spro Double Safety-Snap Swivels | Maat 18
Maat: Maat 18
Spro Double Safety Snap Swivel ( 10Stuks ) - Betrouwbare en Krachtige Speldwartels De Spro Double Safety Snap Swivel is een essentieel onderdeel van je visuitrusting, en hier zijn enkele kenmerken die het onderscheiden: Dubbele Veiligheid: De Double Safety Snap Swivel bestaat uit twee betrouwbare en krachtige speldwartels. Deze dubbele wartelconstructie biedt extra veiligheid en voorkomt dat je lijn in de war raakt, zelfs wanneer een gehaakte vis draait. Dit is van cruciaal belang om de controle te behouden tijdens gevechten met vissen. Sterke Constructie: De gebruikte materialen en constructie van deze swivel zijn ontworpen met duurzaamheid en kracht in gedachten. Dit zorgt ervoor dat het bestand is tegen de krachten die gepaard gaan met het vissen, inclusief de weerstand van grote vissen. Betrouwbare Speldwartels: Speldwartels staan bekend om hun betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. Ze maken het gemakkelijk om snel en efficiënt van kunstaas, onderlijnen of andere accessoires te wisselen. Het voorkomt ook lijntwisting, waardoor je aas op de meest natuurlijke manier kan bewegen. Veelzijdig Gebruik: Deze swivel is geschikt voor diverse vistechnieken en vissoorten. Of je nu op roofvissen vist, zoals snoek, snoekbaars of baars, of op andere vissoorten, de Spro Double Safety Snap Swivel kan aan je behoeften voldoen. Kortom, de Spro Double Safety Snap Swivel biedt betrouwbaarheid en functionaliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de uitrusting van elke visser. De dubbele veiligheid en sterke constructie maken het een onmisbare schakel in het zorgeloos genieten van je viservaring.

€ 1,50
Meerdere opties
Spro Rolling Swivels | Maat 6
Maat: Maat 6
De Rolling Swivel kan gebruikt worden in alle visserijen en is een must als verbinding tussen hoofd en onderlijn. Het verschil tussen een Rolling Swivel en Barrel Swivel is dat deze beter rond zijn as draait en je minder een getorste lijn zal krijgen.

€ 1,25
Meerdere opties
Triple TTT Crane Wartel + Duolock Snap | Maat 4
Maat: Maat 4
De Tripple TTT Duolock Snap & Crane wartels zijn hoogwaardige roestvrijstalen wartels die zijn ontworpen om corrosie te voorkomen, dankzij hun chemisch zwarte coating vallen ze niet op. Hier zijn enkele kenmerken van deze wartels: Hoogwaardig roestvrij staal: Deze wartels zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal staat bekend om zijn corrosiebestendigheid, waardoor de wartels duurzaam zijn en geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen. Chemische zwarte coating: De wartels zijn voorzien van een chemische zwarte coating. Deze coating dient niet alleen esthetische doeleinden, maar biedt ook extra bescherming tegen roestvorming. Het zwarte uiterlijk kan ook helpen om minder opvallend te zijn onder water. Duolock Snap & Crane wartels: Deze wartels hebben het gemak van zowel Duolock Snap als Crane wartels. De Duolock Snap-functie maakt het mogelijk om snel en eenvoudig kunstaas of onderlijnen te wisselen, wat handig is tijdens het vissen. Nauwkeurige vormgeving: De wartels zijn ontworpen met een nauwkeurige vormgeving die de sterkte en elasticiteit optimaliseert. Dit is belangrijk voor het weerstaan van de krachten tijdens het vissen en het voorkomen van breuk. Fijn chemisch polijsten: De wartels zijn fijn chemisch gepolijst om een glad oppervlak te creëren. Dit gladde oppervlak vermindert de kans op lijnbeschadiging, wat belangrijk is voor het behouden van de integriteit van de vislijn. Verkrijgbaar in verschillende maten: De Tripple TTT Duolock Snap & Crane wartels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor je de juiste maat kunt kiezen op basis van je specifieke visbehoeften. Verpakking: De wartels worden geleverd in een verpakking van 10 stuks. Dit maakt het handig voor vissers om voldoende wartels bij de hand te hebben voor verschillende situaties. Al met al zijn deze wartels ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten kunstaas- en onderlijnconfiguraties tijdens het vissen.

€ 2,29
Meerdere opties
Triple TTT Tonwartel + Safety Snap | Maat 6
Maat: Maat 6
Triple TTT Sterke Speldwartels met Safety Snap: Eenvoudig Wisselen, Gegarandeerde Sterkte Met de sterke speldwartels van Triple TTT ben je verzekerd van kwaliteit en gebruiksgemak tijdens elke visserij. Deze speldwartels zijn uitgerust met een snelle safety snap sluiting, waardoor je moeiteloos kunt wisselen tussen onderlijnen en montages. Een onmisbaar accessoire voor elke visser, verpakt per 10 stuks voor jouw gemak. Belangrijkste Kenmerken: Sterke Speldwartels: Robuust en betrouwbaar ontwerp Snelle Safety Snap Sluiting: Gemakkelijk wisselen van onderlijnen Veelzijdig Inzetbaar: Geschikt voor diverse visserijen Handige Verpakking: 10 stuks per verpakking Triple TTT Kwaliteit: Vertrouw op duurzaamheid en kracht De sterke speldwartels van Triple TTT bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze een essentieel onderdeel worden van je visuitrusting. De snelle safety snap sluiting maakt het mogelijk om efficiënt te schakelen tussen verschillende onderlijnen en montages, wat vooral handig is tijdens het vissen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, deze speldwartels zijn veelzijdig inzetbaar en dragen bij aan het succes van je visserij. Met 10 stuks in een handige verpakking ben je altijd goed voorbereid op elke visdag. Kies voor de kracht en eenvoud van de Triple TTT Sterke Speldwartels met Safety Snap.

Beschikbaar vanaf: € 2,25
€ 2,49
Meerdere opties
Troutlook Pilot Spion Ball | Geel | 10mm | 3 stuks
Diameter (mm): 10mm
De Troutlook Pilot Dobbers zijn uitstekend geschikt voor het statisch vissen op forel in een vijver. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van deze dobbers: Toepassing: Speciaal ontworpen voor het statisch vissen op forel in vijvers. Deze dobbers zijn handig om de visdiepte aan te passen en zorgen voor een betrouwbare beetregistratie. Plaatsing: De pilotdobbers worden eenvoudig voor de dobber of op de lijn geplaatst. Door de positie van de pilot aan te passen, kunt u de visdiepte naar wens instellen. Zichtbaarheid: De dobbers zijn goed zichtbaar, wat essentieel is voor het snel en betrouwbaar registreren van beten. Een goede zichtbaarheid helpt vissers om direct te reageren wanneer er activiteit is aan de lijn. Aantal: Elke verpakking bevat 3 stuks pilotdobbers. Dit biedt vissers voldoende dobbers voor verschillende situaties of reserves voor het geval dat. Drijfvermogen: Hoewel ze geen bijzonder hoog drijfvermogen hebben, zijn deze dobbers effectief in het aangeven van beten. Ze zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en betrouwbaarheid. De Troutlook Pilot Dobbers zijn ontworpen om vissers te helpen bij het effectief vissen op forel in vijvers. Ze bieden de mogelijkheid om de visdiepte aan te passen en zorgen voor een duidelijke beetregistratie, waardoor vissers snel kunnen reageren op activiteit aan de lijn.

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Pilot Spion Ball | Rood | 10mm | 3 stuks
Diameter (mm): 10mm
Pilot Spion Ball | Rood | 10mm | 3 stuks

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Pilot Spion Rugby | Geel | 10mm | 3 stuks
Diameter (mm): 10mm
Pilot Spion Rugby | Geel | 10mm | 3 stuks

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Pilot Spion Rugby | Rood | 10mm | 3 stuks
Diameter (mm): 10mm
De Troutlook Pilot Dobbers zijn uitstekend geschikt voor het statisch vissen op forel in een vijver. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van deze dobbers: Toepassing: Speciaal ontworpen voor het statisch vissen op forel in vijvers. Deze dobbers zijn handig om de visdiepte aan te passen en zorgen voor een betrouwbare beetregistratie. Plaatsing: De pilotdobbers worden eenvoudig voor de dobber of op de lijn geplaatst. Door de positie van de pilot aan te passen, kunt u de visdiepte naar wens instellen. Zichtbaarheid: De dobbers zijn goed zichtbaar, wat essentieel is voor het snel en betrouwbaar registreren van beten. Een goede zichtbaarheid helpt vissers om direct te reageren wanneer er activiteit is aan de lijn. Aantal: Elke verpakking bevat 3 stuks pilotdobbers. Dit biedt vissers voldoende dobbers voor verschillende situaties of reserves voor het geval dat. Drijfvermogen: Hoewel ze geen bijzonder hoog drijfvermogen hebben, zijn deze dobbers effectief in het aangeven van beten. Ze zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en betrouwbaarheid. De Troutlook Pilot Dobbers zijn ontworpen om vissers te helpen bij het effectief vissen op forel in vijvers. Ze bieden de mogelijkheid om de visdiepte aan te passen en zorgen voor een duidelijke beetregistratie, waardoor vissers snel kunnen reageren op activiteit aan de lijn.

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Sbirolino Stopper Olive | Maat L | 10 stuks
Maat: Maat L
Troutlook Olive Stoppers Troutlook Olive Stoppers hebben de vorm van een olijf en zijn iets dikker dan Stick Stoppers. Deze stoppers zijn eenvoudig op de lijn te bevestigen en zitten stevig vast. Elke houder bevat 10 stuks en ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Deze stoppers zijn geschikt voor diverse visserijen, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan je visuitrusting. Specificaties: Vorm: Olijfvormig Dikte: Iets dikker dan Stick Stoppers Bevestiging: Eenvoudig en stevig Hoeveelheid: 10 stuks per houder Maten: Verkrijgbaar in 3 verschillende maten Toepassing: Geschikt voor diverse visserijen o.a. Wartels, Lood en dobbers vastzetten Controle en Veelzijdigheid: Biedt optimale controle en veelzijdigheid tijdens het vissen Handig: Gemakkelijk te bevestigen en zit stevig op de hoofdlijn Efficiëntie: Bespaar tijd en pas snel aas of montages aan Betrouwbaar: Zekerheid van een betrouwbare grip op de lijn Aantal per verpakking: 10 stuks Verpakkingsinhoud: 1 houder Geschikt voor: Actief forelvissen, dropshot-technieken en andere visserijmethoden Met Troutlook Olive Stoppers ben je verzekerd van optimale controle en gemak.

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Sbirolino Stopper Stick | Maat XL | 10 stuks
Maat: Maat XL
Troutlook Lijnstoppers Stickmodel 10Stuks De Troutlook Lijnstoppers in Stickmodel zijn ontworpen voor de bescherming van de knoop op onder andere hi-speed wartels bij sbirolino montages Of het fixeren van Dobbers en ander schuivend materiaal . Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze lijnstoppers: Stickvormig Ontwerp: De lijnstoppers hebben een stickvormig ontwerp, wat betekent dat ze langwerpig en dun zijn. Dit ontwerp maakt ze geschikt voor specifieke toepassingen, zoals het beschermen van knopen. Diverse Maten: De lijnstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Deze diversiteit stelt vissers in staat om de juiste maat te kiezen op basis van hun specifieke behoeften en het type montages dat ze gebruiken. Verpakt per 10 Stoppers: De lijnstoppers worden geleverd in handige verpakkingen van 10 stuks. Dit zorgt voor voldoende voorraad en maakt het gemakkelijk om reserveonderdelen bij de hand te hebben tijdens het vissen. Eenvoudig te Monteren: Dankzij hun stickvorm en flexibele materiaal zijn deze lijnstoppers eenvoudig te monteren. Ze kunnen snel en gemakkelijk op de gewenste plaats op de lijn worden geplaatst. Al met al bieden de Troutlook Lijnstoppers Stickmodel een handige oplossing. Het stickvormige ontwerp en de beschikbare maten maken ze veelzijdig en geschikt voor verschillende visomstandigheden en montages.

€ 0,99
Meerdere opties
Troutlook Tremarella | buffer rubber beads | 15st | 6mm
Diameter (mm): 6mm
De Troutlook Tremarella Buffer Beads zijn gemaakt van rubber en dienen als schokdempers tussen dobbers, loodgewichten en knopen bij het gebruik van Sbirolinos. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van deze buffer beads: Materiaal: De buffer beads zijn vervaardigd uit rubber, wat zorgt voor elasticiteit en demping. Verschillende Maten: De buffer beads zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dit stelt vissers in staat om de juiste maat te kiezen op basis van het formaat en gewicht van de gebruikte Sbirolinos. Toepassing: De hoofdfunctie van deze rubberen kralen is om als schokdemper te dienen. Ze worden geplaatst tussen de dobber, loodgewichten en de knoop op de lijn. Dit helpt bij het absorberen van schokken en vermindert de kans op lijnbreuken tijdens het drillen van vis. Bescherming van de Knoop: Door deze buffer beads te gebruiken, voorkom je direct contact tussen de dobber, loodgewichten en de knoop op de lijn. Dit kan de knoop beschermen tegen slijtage en beschadiging, wat de algehele betrouwbaarheid van de montage verbetert. Compatibel met Tremarella-techniek: Deze buffer beads zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de Tremarella-techniek, waarbij Sbirolinos worden ingezet voor het vissen op forel. Het gebruik van deze Troutlook Tremarella Buffer Beads draagt bij aan een effectieve en duurzame montage voor het vissen met de Tremarella-techniek, en ze bieden bescherming aan de knoop en verminderen de kans op lijnbreuken.

€ 1,69
Meerdere opties
Troutlook Tremarella glazen ketting | met kralen | 5g
Gewicht (g): 5g
De Troutlook Tremarella glazen ketting is een geschikte keuze voor vissers die de Tremarella-techniek gebruiken. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van dit product: Geschikt voor Tremarella-techniek: Het glazen glaslood is specifiek ontworpen voor het toepassen van de Tremarella-techniek. Deze techniek omvat het actief zwaaien van de hengel om de aasimitatie op een aantrekkelijke manier te presenteren. Compatibel met Diverse Aassoorten: Het product werkt goed met verschillende soorten aas, waaronder maden, meelwormen en foreldeeg. Dit geeft vissers de flexibiliteit om verschillende aassoorten te gebruiken op basis van de situatie en voorkeuren. Beschikbaar in Verschillende Gewichten: Het glazen lood is verkrijgbaar in verschillende gewichten, namelijk 2 gram, 4 gram en 5 gram. Dit stelt vissers in staat om het gewicht te kiezen dat het beste past bij hun visomstandigheden en voorkeuren. Gebruik van Kralen: De ketting is voorzien van kralen, wat mogelijk extra visuele aantrekkingskracht toevoegt aan het aas. Kralen kunnen ook geluid genereren bij beweging, wat soms vissen kan aantrekken. Speciaal Ontworpen voor Actief Vissen: Het product is geoptimaliseerd voor "actief" vissen, wat betekent dat het effectief is bij het creëren van beweging en aantrekkingskracht tijdens het gebruik van de Tremarella-techniek. Vissers die de Tremarella-techniek gebruiken en op zoek zijn naar een geschikt glazen lood met kralen kunnen dit product overwegen, vooral gezien de beschikbaarheid in verschillende gewichten voor aanpassing aan verschillende situaties.

€ 4,79
Meerdere opties
Mix & Match - 5 Halen 4 Betalen!
Troutlook Tremarella Triple Wartel + Safesnap | Maat 14 | 12.0kg
Maat: Maat 14
Troutlook Tripple Speldwartel: Optimaliseer je Aaspresentatie met een Soepel Draaiende Verbinding De Troutlook Tripple Speldwartel is een speciaal ontworpen 3-delige wartel met speld, die bedoeld is om een extreem soepele draaiende verbinding te creëren. Deze speldwartel is ideaal voor forelvissers en biedt verschillende voordelen voor het verbeteren van je aaspresentatie en het minimaliseren van draaiingen in de hoofdlijn. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Troutlook Tripple Speldwartel: Soepel Draaiende Verbinding: De speldwartel maakt een soepele draaiende verbinding mogelijk tussen je hoofdlijn en het aas. Dit zorgt voor een natuurlijke en aantrekkelijke presentatie van het aas, waardoor het zich op een realistische manier in het water beweegt. Minimaliseert Draaiingen: Een van de belangrijkste voordelen is dat deze speldwartel helpt bij het minimaliseren van draaiingen in de hoofdlijn. Hierdoor kun je effectiever vissen zonder dat de lijn in de war raakt, wat essentieel is bij het vissen op forel. Geschikt voor Diverse Technieken: Of je nu statisch vist, werpt of een andere techniek toepast, de Troutlook Tripple Speldwartel is veelzijdig inzetbaar en past goed bij verschillende vismethoden. Optimale Aaspresentatie: Door de draaiende beweging die deze speldwartel mogelijk maakt, wordt het aas op een optimale manier gepresenteerd. Dit kan de aantrekkingskracht vergroten en de kans op een succesvolle vangst verhogen. Duurzaam en Betrouwbaar: De speldwartel is vervaardigd met duurzame materialen en biedt een betrouwbare prestatie tijdens het vissen. Kortom, de Troutlook Tripple Speldwartel is een handig accessoire voor forelvissers die streven naar een verbeterde aaspresentatie en een effectieve viservaring.

€ 3,25
Meerdere opties
Mix & Match - 5 Halen 4 Betalen!
Troutlook Tremarella Triple Wartel | Maat 14 | 23.5kg
Maat: Maat 14
De Troutlook 3 Barrel Swivels ( 10stuks ) zijn speciaal ontworpen voor vissers die zich bezighouden met actief forelvissen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze wartels: Extra schakel voor meer beweging: De Troutlook 3 Barrel Swivels hebben een extra schakel, wat zorgt voor meer beweging in de montage. Deze extra beweging kan de aantrekkelijkheid van de montage vergroten en helpt ook om kinken in de lijn te verminderen. Geschikt voor de tremarella techniek: Deze wartels zijn met name geschikt voor gebruik in combinatie met de tremarella techniek. Tremarella is een techniek waarbij de hengel actief wordt bewogen om het aas levendiger te presenteren. De extra dynamiek die de 3 Barrel Swivels bieden, past goed bij deze techniek. Minder kans op lijnkinken: Dankzij het ontwerp met de extra schakel verminderen deze wartels de kans op kinken in de lijn. Dit is vooral belangrijk bij het forelvissen, waar een soepele lijn nodig is voor een natuurlijke presentatie van het aas. Verhoogde kans op aanbeten: De toegevoegde beweging en verminderde lijnkinken kunnen de effectiviteit van je montage vergroten en de kans op aanbeten verhogen. Dit is cruciaal bij het vissen op forel, waar reactiesnelheid vaak een belangrijke factor is. Essentieel voor actief forelvissen: Voor vissers die zich richten op actief forelvissen, zijn deze wartels een essentiële toevoeging aan hun uitrusting. Ze zijn ontworpen om de technieken te ondersteunen die vaak worden gebruikt bij deze vorm van vissen. Kortom, de Troutlook 3 Barrel Swivels zijn ontworpen om de effectiviteit van je forelvisserij te vergroten door extra beweging en minder lijnkinken te bieden

€ 2,49
Mix & Match - 5 Halen 4 Betalen!
X2 Siliconestoppertje | Maat S
Maat: Maat S
De zachte siliconen stoppers zijn handige accessoires die voor verschillende doeleinden in de hengelsport kunnen worden gebruikt. Hier zijn enkele mogelijke toepassingen: Lijnstopper voor een Dobber: Plaats de zachte siliconen stopper op de vislijn boven de dobber. Dit helpt om de dobber op de gewenste diepte in te stellen en voorkomt dat de dobber verder langs de lijn glijdt. Stopper op de Haak bij het Vissen met een Ringetje: Als je met een ringetje vist, kun je de zachte siliconen stopper op de haaksteel plaatsen. Hierdoor voorkom je dat het aas, zoals een zachte kunststof aas of een ander aas met een ringetje, van de haak glijdt. Aantal en Bevestiging: Het product bevat totaal 15 siliconen stoppers die op een plastic ring zijn bevestigd. Deze stoppers kunnen gemakkelijk van de ring worden verwijderd en op de vislijn of haaksteel worden geplaatst. Veelzijdigheid: Deze stoppers zijn veelzijdig in gebruik en zijn een essentieel item om in je viskist te hebben. Ze zijn handig bij verschillende vistechnieken en situaties. Duurzaam en Flexibel: Het gebruik van zacht silicone maakt deze stoppers duurzaam en flexibel. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en ze blijven goed op hun plaats zitten tijdens het vissen. Of je nu een dobber wilt instellen, een aas met een ringetje wilt bevestigen of andere toepassingen hebt, deze zachte siliconen stoppers zijn een handig hulpmiddel voor verschillende vissituaties.

€ 1,25