Topwater Lures

Filter
Berkley Choppo 3-Pack

€ 39,99
Meerdere opties
Berkley DEX Mullet Popper | Mullet | 14.5cm | Plug
Kleur: Mullet
De Berkley Dex Mullet Popper is een effectief oppervlaktekunstaas dat speciaal is ontworpen voor de zeevisserij. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van deze popper: Afmetingen: De popper heeft een lengte van 14,5 cm en een gewicht van 69 gram. Deze afmetingen maken het kunstaas geschikt voor verschillende omstandigheden en doelsoorten. Oppervlaktekunstaas: De Mullet Popper is ontworpen om op het wateroppervlak te worden gevist. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin vissen aan het oppervlak jagen. Werpeigenschappen: Dankzij zijn hoge gewicht en aerodynamische vorm kan de Mullet Popper ver worden geworpen. Hierdoor kunnen vissers grote gebieden effectief bevissen. Luide Pop-actie: Het kunstaas is voorzien van een grote, holle mond die zorgt voor een luide pop-actie. Dit geluid kan roofvissen aantrekken en stimuleren om aan te vallen. Verleidelijk Bubbelspoor: Tijdens het poppen laat de Mullet Popper een verleidelijk spoor van bubbels achter op het oppervlak, wat extra aantrekkingskracht kan genereren. Duurzaamheid: Het kunstaas is stevig gebouwd en netjes afgewerkt, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid tijdens het vissen. Heavy-Duty Dreggen: De popper is uitgerust met heavy-duty dreggen, wat belangrijk is bij het vissen op krachtige zeevissen zoals zeebaars. Al met al is de Berkley Dex Mullet Popper ontworpen met het oog op effectiviteit en duurzaamheid, waardoor het een goede keuze is voor zeevissers die op zoek zijn naar oppervlaktekunstaas met een luide actie.

€ 19,99
Meerdere opties
Berkley DEX Mullet Walker | Mahi Mahi | 12cm | Plug
Kleur: Mahi Mahi
Extra sterke, zoutwater bestendige dreggen Supergemakkelijke walk-the-dog-actie, zelfs in golven Laat een verleidelijk spoor van bellen achter op het oppervlak Interne Wire-Through constructie Ontwikkeld voor de zwaarste en de sterkste vissen

€ 16,99
Berkley Power Pop Frog 3-Pack

€ 16,99
Meerdere opties
Roy Fischer - Kunstaas Rat - 13cm - 65gr - White Edition
Kleur: White Edition
De Rat van Roy Fishers is een levensechte replica van een rat, die aan het oppervlak kan worden gevist. Roofvissen herkennen deze silhouet en slaan toe, hopend op een gemakkelijke prooi. De twee grote Black Nickel-dreggen in maat 2/0 laten dan niet meer los.Het vissen is uiterst eenvoudig. Door langzaam binnen te halen met af en toe versnellingen door de hengeltop met de pols, geef je de rat leven.Het loopgedrag van de Rat van Roy Fishers verleidt de roofvissen in een oogwenk.Bij deze oppervlakteaasjes is de silhouet en het bewegingspatroon van het aas cruciaal. De Rat van Roy Fishers voldoet aan beide eigenschappen perfect. Een hoog detailniveau zoals een gearticuleerde siliconen staart en -oren maken de misleiding compleet.Dankzij de grote en steile duikschoep zorgt de Rat van Roy Fishers ook voor flinke turbulentie in het water, zoals ook wordt geproduceerd bij het zwemmen van een natuurlijke knaagdier. De dreggen zijn bovendien voorzien van tinsel, die de camouflage de laatste touch geeft. Verkrijgbaar in 3 kleurencombinaties, zodat jij in ieder situatie een geschikte kleur kan inzetten.

€ 14,99
Meerdere opties
Salmo Thrill Sinking | Plug | Olive Bleak | 7cm
Lengte (cm): 7cm
Kleine plug met een ontzettend snelle en trillende actie. Hij blijft in de bovenste waterlagen en is daarom erg geschikt voor roofblei. Maar gebruik hem ook eens wanneer je baars of snoek visjes ziet opjagen. De Thrill zullen ze niet kunnen weerstaan!

Beschikbaar vanaf: € 10,49
€ 10,99
Meerdere opties
Savage Gear 3D Pop Frog 55 | Brown Frog | 14g
Kleur: Brown Frog
De Savage Gear 3D Pop Frog is gebaseerd op een 3D-scan waardoor een gedetailleerde imitatie van de kikker wordt gecreerd. De rubberen kikker is ontwikkeld voor het vissen aan de opppervlakte, je vist dit kunstaas als een popper door het wateroppervlak.

€ 8,99
Meerdere opties
Savage Gear 3D SmashTail | Roach | 10cm | 17g
Kleur: Roach
De Savage Gear Smash Tail is gebaseerd op een 3D-scan van een kleine forel. De grote staart proppeler zorgt voor sterke waterturbulentie en een aantrekkelijk plop geluid bij actieve roofvissen. Ideaal voor het vissen op snoekbaarzen en snoeken.

€ 11,99
Meerdere opties
Savage Gear Hop Popper Frog | Floating Black | 5.5cm | 15g | Softbait
Kleur: Floating Black
Verder is het altijd aan te bevelen kunstaas in diverse kleuren en afmetingen bij je te hebben wanneer je gaat vissen. Weersomstandigheden kunnen er immers voor zorgen dat die natuurlijke kleur kunstaas die je laatst met succes gebruikte vandaag ineens minder opvalt, zodat je beter een felle kleur kunstaas kunt gebruiken. Vissen blijft een kwestie van anticiperen op wisselende omstandigheden en dat is juist wat het zo’n mooie sport maakt.

€ 7,99
Meerdere opties
Savage Gear Hop Walker Frog | Floating Tan | 5.5cm | 15g | Softbait
Kleur: Floating Tan
Verder is het altijd aan te bevelen kunstaas in diverse kleuren en afmetingen bij je te hebben wanneer je gaat vissen. Weersomstandigheden kunnen er immers voor zorgen dat die natuurlijke kleur kunstaas die je laatst met succes gebruikte vandaag ineens minder opvalt, zodat je beter een felle kleur kunstaas kunt gebruiken. Vissen blijft een kwestie van anticiperen op wisselende omstandigheden en dat is juist wat het zo’n mooie sport maakt.

€ 7,99
Meerdere opties
Senshu - Propeller Frog - Topwater - 8cm - 11gr - Common
Kleur: Common
De Senshu Propeller Frog is een Topwater kunstaas dat de perfecte illusie van een snelle prooi creëert. Met zijn opvallende propelleraandrijving en uitgebreide kleurenassortiment is dit kunstaas een must-have voor elke visser die succes wil behalen in het oppervlakte. De luide ‘prop’ tijdens het binnen draaien geeft veel geluid en de aanbeten aan het oppervlakte zijn spectaculair! Kenmerken: ·         Dressuur doorbrekend: Ideaal voor gebruik op overbeviste wateren waar traditionele kunstaas vaak worden genegeerd. ·         Natuurlijke kleuren: Breed scala aan levendige kleuropties om aan te passen aan verschillende visomstandigheden. ·         Luide actie: Propelleraandrijving creëert veel lawaai en opwinding op het wateroppervlak, waardoor roofvissen worden aangetrokken. ·         Breed inzetbaar: Geschikt voor een verscheidenheid aan roofvissen, waaronder snoek, baars en roofblei, en effectief te gebruiken in zowel open water als gebieden met veel onderwaterobstakels en vegetatie. ·         Spectaculaire aanbeten: Een aanbeet van een roofvis op oppervlakte kunstaas is uniek. De vis kan letterlijk het water uit springen om het kunstaas te grijpen! Of je nu vist op open water, rond onderwaterhindernissen of in gebieden met veel waterplanten, de Senshu Propeller Frog zal zeker de aandacht trekken van roofvissen in jou omgeving.

€ 10,99
Meerdere opties
Spro Iris The Frog 150 | Firetiger | Softbait
Kleur: Firetiger
The Frog is eveneens perfect weedless te vissen op een forse Gamakatsu Offset of Wormhaak.

€ 5,49
Viper | Subwalker | 8cm Oppervlakte plug
De Viper Subwalker is wel een van de meest besproken topwater pluggen aller tijden.Deze  versie is speciaal ontwikkeld voor het zoute water en is voorzien van zoutwater bestendige treble hooks, maar hij kan uiteraard ook gewoon op zoet ingezet worden.Deze topwater plug is perfect voor het vissen met de ‘walk the dog’ techniek welke zeer effectief is. De Subwalker gooit echt als een raket. Is hij in rust dan steekt hij mooi met zijn kop boven het water uit.Zelfs als er geen vis te zien is in de buurt van het oppervlak, kan de Subwalker de roofvissen uit de diepte halen om een ​​kijkje te komen nemen. De aanbeten zijn erg visueel, maar als de roofvis het aas mist, in plaats van in de lucht te slaan, pauzeer dan een paar seconden en begin weer opnieuw. Je zal zien dat dit vaak zal resulteren in een positieve tweede aanbeet.

€ 5,99