Filter

Forellensets

Met een van onze forellensets heb je gemakkelijk en voordelig in één keer je uitrusting bij elkaar om te kunnen vissen. Hiermee weet je zeker dat je de juiste spullen bij elkaar hebt voor het vangen van een forel op een forelvijver. Hierdoor is zo’n forellenset ideaal voor de beginnende forelvisser. Maak het jezelf dus gemakkelijk en maak een keuze uit één van onze voordelige forellensets!

Tremarella forellenset

Voor de beginnende forellenvisser kan het nogal een lastige uitdaging zijn om alle benodigdheden voor het forelvissen los van elkaar te vinden. Hiervoor raden wij aan om te starten met een mooie set van Mitchell, Troutlook, FISH-XPRO. Met deze setjes heb je goedkoop de basis in huis en kun je snel starten aan je visavontuur!

Forelset aanbiedingen

Met een kant en klare forellenset ben je dus al gemakkelijker en vaak ook nog voordeliger uit dan wanneer je al het materiaal los zou aanschaffen. Maar we maken het voor elke visser graag nog wat voordeliger. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, waardoor onder meer de forellensets voor een nóg betere prijs te verkrijgen zijn. De aanbiedingen voor het forelvissen veranderen regelmatig, dus houd de pagina in de gaten!

Forellensets kopen doe je bij Raven Hengelsport!

Alle forellensets die je op onze site tegenkomt zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. We hebben vestigingen in Lelystad of Steenwijk. Kom ons assortiment dus ook gerust eens in het echt voelen en bekijken. En heb je een vraag voordat je online je bestelling wilt plaatsen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. De beste forellensets koop je natuurlijk bij Raven Hengelsport!