Filter

Shimano

Shimano is vandaag de dag één van de bekendste merken uit de hengelsportwereld. Het merk is wereldwijd gezien een van de grootste spelers op het gebied van fietsen, wintersport, tennis en hengelsport. In iedere discipline gaan zij er 100% voor, wat resulteert in maximale kwaliteit van de producten.

Shimano is binnen de hengelsport vooral bekend door de molens en hengels van topkwaliteit. Of het nu om karpervissen, witvissen of roofvissen gaat, Shimano heeft de juiste hengel en molen in het assortiment. Daarnaast hebben ze ook de bijpassende producten als lijn, schepnetten en zonnebrillen.

Shimano hengels

Een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit molens is Shimano. Maar wat nog niet zo bekend is, is dat Shimano ook hengels in het assortiment heeft. Shimano gaat al jarenlang mee in de viswereld. Door de jarenlange ontwikkeling heeft shimano écht voor ieder wat wils als het aankomt op hengels. Denk hierbij aan Shimano forel hengels, feeder hengels, karper hengels, spinhengels, enzovoort.

Shimano karper hengels

Voor het karpervissen heeft Shimano een ruim aanbod aan karper hengels. Deze hengels zijn stugger en langer dan de meeste spinhengels. Dit zorgt er voor dat je zwaardere werpgewichten in kan zetten en je grotere afstanden gooit. Ook kun je op een karperhengel de grootste zoetwatervissen van de Benelux vangen. En met de stuggere en langere karperhengels kun je zelfs de grootste zoetwatervissen van Europa aan!

Shimano spinhengels

Of je nou opzoek bent naar een lichte, korte Shimano spinhengel of een stugge, lange spinhengel bent, er is voor ieder wat wils. De hengels zijn op een hoogwaardige blank gebouwd, en afgewerkt met enkel de beste producten. Weet jij al welke Shimano spinhengel jij gaat aanschaffen?

Shimano forel hengels

Als je op forel gaat vissen heb je eigenlijk een speciale forel hengel nodig. Dit zijn hengels van tussen de 1.60 meter en 3 meter met een vrij gevoelige top. Ondanks dat de forel een sterke vis is, wordt er met lichte hengels op gevist. Dit omdat er vaak klein, licht aas gebruikt wordt. Denk hierbij aan spinners, Troutbait, plugjes, enzovoort. Speciaal hierom heeft Shimano forel hengels in het assortiment genomen. Doordat Shimano zowel goedkope als wat duurdere forel hengels heeft is er voor ieder wat wils.

Shimano feeder hengels

Voor het feedervissen ben je een speciale hengel nodig met een hele zachte top. Aan de top zie je namelijk of je een aanbeet hebt. Voor deze visserij heeft Shimano feeder hengels in het assortiment opgenomen. De hengels zijn in verschillende lengtes te verkrijgen. Vanaf 2.70m tot zelfs 3.90m. Er is dus voor ieder wat wils!

Shimano spod hengels

Voor het spodden heeft Shimano spod hengels in het assortiment. Dit zijn stugge, lange werphengels die het voeren op afstand gemakkelijk maakt. Een spod hengel wordt vaak samen met spod molen, een spod of een spomb en een gevlochten lijn gebruikt. Met deze set kan je heel makkelijk en nauwkeurig tot over de 100 meter uit de kant voeren.

Compact op reis met Shimano

Speciaal voor de vakantie heeft Shimano reishengels en telescoophengels. Doordat deze hengels heel compact op te ruimen zijn kun je ze heel makkelijk mee nemen op reis. Deze compacte hengels zijn al vanaf €40,00 te verkrijgen!

Shimano boothengels

Als je graag op zee vanaf een boot vist kan een hele lange hengel soms onhandig zijn. Speciaal voor het bootvissen heeft Shimano boothengels in het assortiment genomen. Dit zijn vaak wat stuggere, korte hengels die óók in de iets ruigere omstandigheden goed te gebruiken zijn.

Shop jouw nieuwe Shimano hengel voordelig bij Raven Hengelsport

Ben je er nog niet over uit welke Shimano hengel het meest geschikt is voor jouw visserij? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Weet jij al welke Shimano hengel jou een onvergetelijke sessie gaat opbrengen?

Shimano molens

Als er één merk is die bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige molens is het Shimano wel. Doordat Shimano een eigen fabriek heeft voor de molens, zijn de molens stuk voor stuk uniek. Shimano heeft een heel ruim assortiment. Denk hierbij aan reels, big pit molens, vrijloop molens, spinmolens, feeder molens, enzovoort. Doordat Shimano buiten de hengelsport zich ook in fietsen heeft gespecialiseerd, is er geen enkel ander merk dat net zo veel verstand van tandwielen en dergelijke heeft als Shimano.

Shimano karper molens

Voor het karpervissen is er een breed assortiment aan Shimano karper molens. Zowel big pit molens als vrijloop molens zijn terug te vinden in het assortiment. Óók een combinatie van deze twee molens zit in het assortiment van Shimano. Deze vallen onder de naam ‘Big Baitrunners’. Dit zijn big pit modellen met een vrijloop systeem. Zo heeft Shimano voor ieder wat wils!

Shimano spinmolens

Wanneer je gaat roofvissen is de kans groot dat je dit met een hengel met spinmolen doet. Shimano heeft een breed scala aan spinmolens. De Shimano spinmolens zijn enkel van hoogwaardige materialen gemaakt. Dit zorgt voor een lange levensduur, zeker in combinatie met goed gebruik en onderhoud.

Shimano reels

Voor de iets meer ervaren roofvissers heeft shimano reels in het assortiment genomen. Met een reel kun je veel secuurder werpen en je hebt een directe opspoeling op de as. Dit komt ten goede van de levensduur. Veelal worden reels gebruikt bij zwaar kunstaas, maar ze zijn ook zeker te gebruiken met licht kunstaas. Wel is het werpen met een reel wat lastiger, maar wanneer je dit onder de knie hebt wil je niet meer terug!

Shop jouw nieuwe Shimano molen of reel voordelig bij Raven Hengelsport

Wil jij een nieuwe Shimano molen kopen, of ga je toch liever voor een reel? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Weet jij al welke Shimano reel of molen jou een onvergetelijke sessie gaat opbrengen?