Filter

Karper onderlijn en leadermateriaal

Het zelf maken van onderlijnen met karper onderlijn en leadermateriaal kost je wat tijd, maar bespaart ook geld.

Als je er eenmaal de handigheid in hebt zijn onderlijntjes en leaders zo gemaakt. Het voordeel is dat je dit kunt aanpassen naar je eigen wensen. Om er voor te zorgen dat alle karpervissers zelf een onderlijn kunnen maken hebben bij Raven.nl een uitgebreid assortiment karper onderlijn en leadermateriaal klaar die passen bij elke situatie en elke visser. Sla je volgende karper dus aan de haak met je eigen gemaakte onderlijnen voor het karpervissen!

Karper onderlijnmateriaal

Er zijn verschillende soorten onderlijnmateriaal, Elke heeft zijn eigen eigenschappen die voor elke situatie inzetbaar zijn. Een paar voorbeelden van onderlijnmaterialen die geschikt kunnen zijn voor jouw zelfgemaakte onderlijnen zijn:

  • Coated Hooklink: Deze lijnen zijn voorzien van een coating waardoor ze stugger zijn. Gecoate onderlijn wordt vaak gebruikt om combi rigs van te maken, je stript het onderste gedeelte van de coating. Hierdoor wordt de soepele kern van de lijn zichtbaar. Aan dit gedeelte bevestig je de haak, door de soepelheid van dit gedeelte van de lijn kan de haak vrijer bewegen en dus beter prikken.
  • Braided Hooklink: Dit gevlochten lijn is meestal uit zichzelf vrij soepel.
  • Fluor Carbon: Dit lijn is nauwelijks zichtbaar onder water. Doordat de lijn vrij stijf is, is het iets lastiger om te knopen.

Leadermateriaal

Bij het zelf maken van leaders wordt vaak een splicingneedle gebruikt. Ook bij leaders heb je verschillende soorten materiaal, het materiaal wat het meest gebruikt wordt zijn leadcore leaders. Door de loodkern in dit leadermateriaal zinkt de lijn goed en ligt alles mooi plat op de bodem.

Karpervissen met Raven.nl

Om met het karpervissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. De vis vangen valt en staat nou eenmaal met je onderlijnen. Of je deze nu kant en klaar onderlijnen koopt of dat je zelf je onderlijnen maakt met ons onderlijn en leadermateriaal. Daarnaast is het ook handig om te zorgen dat je andere karpermaterialen op orde zijn, Bij ons vind je alle karperspullen voor je volgende sessie!: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En Karpersets;

Direct karper onderlijn en leadermateriaal kopen?

Wanneer het gaat om onderlijn en leadermateriaal voor het vissen op karpers, zijn er veel varianten te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw favoriete onderlijn en leadermatieraal vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke hengelsport winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welk onderlijn en leadermateriaal voor het karpervissen ga jij straks bij ons kopen?