Filter

Visbroek

Als fervent visser hoeven we je vast niet te vertellen dat goede viskleding onmisbaar is tijdens het vissen. Dit geldt dan ook zeker voor een goede, functionele visbroek. Bij Raven.nl hebben we boordevol keuze op het gebied van visbroeken. Bestel je favoriete exemplaar direct online of kom langs in een van onze winkels, zodat je eerst kunt passen.

Een visbroek: uiterst multifunctioneel

Een fijne, comfortabele en sterke visbroek is fijn bij het vissen en gaat lekker lang mee. Een sterke visbroek heeft namelijk een langere levensduur, zodat de visbroek extra lang mee gaat! Een visbroek is altijd handig en in veel verschillende situaties goed te gebruiken. Tijdens je vissessie is een visbroek niet alleen handig door de vele zakken waar je jouw materiaal in kan steken maar ook nog eens comfortabel.

Waterdichte visbroeken, thermo visbroeken en meer

In de meeste gevallen maken we onderscheid tussen een visbroek voor tijdens het actief vissen en een visbroek voor de tijd die je spendeert rondom je vistent. De laatstgenoemde visbroeken zijn geoptimaliseerd voor comfort en kun je goed vergelijken met een vrijetijdsbroek. Dit terwijl een broek voor tijdens het vissen zelf, denk bijvoorbeeld aan waterdichte visbroeken of thermo visbroeken, meer functionaliteiten heeft en dus komen deze altijd goed van pas. De visbroeken zijn er in veel verschillende kleuren, materialen en modellen. Uiteraard kunnen onze specialisten je altijd adviseren over de perfecte visbroek voor jou.

Visbroeken voor elke visserij!

Om elke visser keuze te geven bieden wij een breed assortiment visbroeken aan. Wij verkopen:

Karper visbroeken

Karpervissen: Bij het karper vissen is een visbroek erg handig tijdens bijvoorbeeld het onthaken van je karper. Bij Raven vind je hoge kwaliteits visbroeken die je altijd kunt gebruiken tijdens het karper vissen. De visbroeken bij Raven zijn van goede kwaliteit en zijn voorzien van extra versterkt en beschermend stuk ter hoogte van je knie. Hierdoor slijt je broek nagenoeg niet. Tijdens het karper vissen is een waterdichte visbroek noodzakelijk en al deze waterdichte visbroeken zijn te vinden bij Raven Hengelsport.

De broeken voor het karpervissen zijn daarnaast voorzien van ruime zakken en zo hebben sommige visbroeken ook extra bevestigingsopties om extra materiaal aan te hangen. Ideaal voor het karper vissen

Roofvis visbroeken

Roofvissen: De meeste broeken voor het roofvissen hebben veel praktische zakken waar je veel roofvisaccessoires in op kunt bergen. Daarnaast bieden veel roofvisbroeken met de waterdichte laag bescherming tegen de bekende Nederlandse weersomstandigheden.

Witvis visbroeken

Witvissen: Bij Raven vind je witvis broeken van hoge kwaliteit die je altijd kunt gebruiken bij elke sessie. De visbroeken zijn van goede kwaliteit en zijn voorzien van extra versterkt en beschermend stuk ter hoogte van je knie. Hierdoor slijt je broek nagenoeg niet. Daarnaast zijn de visbroeken voor het witvissen voorzien van ruime zakken en hebben sommige visbroeken ook extra bevestigingsopties om extra materiaal aan te hangen. Ideaal voor het witvissen!

Visbroeken voor het forelvissen

Forelvissen: Bij het forelvissen wil je er voor zorgen dat je een visbroek hebt waarin je goed kan bewegen, omdat je veel in beweging bent moet het voor lange tijd comfortabel zijn. Ook is het handig wanneer je veel ruimte in je zakken hebt dat je je spullen gemakkelijk kunt opbergen. En dat je jezelf tegen de elementen kan beschermen

Visbroeken voor het meervalvissen

Meervalvissen: Een broek voor bij het meervalvissen biedt bescherming tegen de elementen, en geeft genoeg ruimte en comfort om lekker aan de waterkant te kunnen verplaatsen.

Visbroeken voor het zeevissen

Zeevissen: Een goede Zeevis visbroek is wind en waterdicht. Het slechte weer in Nederland aan de kust en op het water heeft vaak veel invloed op je tijd aan en op het water. Met de juiste visbroek voor het zeevissen zorg je er voor dat je deze tijd goed kunt verlengen!

Direct visbroeken kopen?

Van korte visbroeken, joggingsbroeken, stevige visbroeken tot aan ‘tuinbroeken’ voor de fanatieke visser. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende visbroek vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke broek voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?