Filter

Karpertas

Karpertassen zijn er voor elke situatie in vele soorten en maten!

Bij het karpervissen kun je kiezen uit tal van verschillende tassen en tasjes, en dat is niet voor niks. Als karpervisser neem je vaak veel karperspullen mee naar de waterkant. Dit wil je natuurlijk overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar bij elkaar hebben. Maar ook wil je dat je dure materialen goed beschermd zijn tijdens het transport. Tijdens het (nacht)vissen moet je al je spullen snel kunnen vinden om geen kostbare vistijd te verliezen.

Tassen voor het karpervissen

De Carryall is een grote tas waar je heel veel materiaal in kwijt kan. Je kan hem een vergelijken met een weekendtas met vakken aan de buitenkant en met centraal een groot binnen vak. De rugtassen spreken voor zich. Deze zijn ideaal tijdens het struinen langs de waterkant of als je verder moet lopen naar je stek.

Naast deze twee grote opbergtassen kun je kiezen uit tal van handige tasjes. Denk dan bijvoorbeeld aan: accessoiretasjes voor kleinmateriaal, cameratasjes, loodtasjes, buzzerbar bags voor je hengelsteunen. Maar ook tassen voor je stretcher, visstoel, voerboot, molens, enzovoort!

Karper rugzak

Veel struinende karpervissers kiezen veelal voor een karper rugtas, niet zo gek omdat dit niet alleeen gemakkelijk mee te nemen is, maar ook nog eens comfortabel op je rug zit. Daarnaast heb je bij een karper rugzak altijd je handen vrij waardoor je net wat extra karperspullen in je hand kan meenemen. Tegenwoordig komen veel merken op de markt met een tas waaran je gemak