Filter

Voerboot

De zoektocht naar een nieuwe voerboot is begonnen. Je wilt ermee gaan karpervissen, jouw eigen vissen mee voeren of juist jouw lijn uitvaren. Het kan allemaal: voor iedere wens is er een perfect model op de markt gebracht. Voerboten kunnen namelijk met allerlei technische snufjes worden uitgevoerd, zoals GPS of een dieptemeter. Of misschien houd jij het liever bij de basis met onze voerboot Baitliner. Wat de keuze ook is: Raven.nl heeft het voor je in huis!

De voordelen van een voerboot

Een voerboot is een op afstand bestuurbare boot, die je bij het karpervissen kunt gebruiken om het aas op de juiste plek neer te leggen. Daarnaast kun je er vaak grotere hoeveelheden voer, zoals: boilies, partikels en pellets, mee naar jouw stek brengen. Zo’n boot is dus niet alleen handig bij het vissen, maar ook bij het voeren.

Het grote voordeel van een voerboot - ten opzichte van uitwerpen - is dat je het aas bij het karpervissen verder en preciezer kunt neerleggen. Ook weet je zeker dat de onderlijn niet in de knoop raakt en dat het voer direct rond de haakaas ligt.

Waar moet je op letten?

Wanneer je een voerboot wilt kopen, raden wij je aan rekening te houden met de gewenste specificaties. Denk hierbij aan de maximale vaarafstand, de grootte van de voerbak, het aantal voerbakken en de betrouwbaarheid van de elektronica. Daarnaast kun je bij onze voerboten uit verschillende extra opties kiezen, zoals: een GPS, dieptemeter, fishfinder en nog veel meer. Goedkopere voerboten - zoals de Baitliner - vormen een prima basis, maar bieden minder opties.

Ook de merken zelf kunnen een groot verschil maken. Zo verkopen wij bij Raven.nl grote merken, zoals: Prima, Lakemaster en X2. Van het laatste merk is de goedkopere voerboot Baitliner erg in trek.

Karpervissen met Raven.nl

In 1974 begon Sjoerd Raven zijn dierenwinkel-aan-huis in Dronten. Nu - bijna 50 jaar later - is deze uitgegroeid tot het grootste hengelsport imperium van Nederland. Met twee winkels in het land is het een groot succes te noemen. Als visliefhebber kun je er alles vinden. Want - zo weten wij - het juiste materiaal is het halve werk. Ook als het om een voerboot gaat. Naast kwaliteit geniet je bij ons ook van service.

Naast voerboten kun je bij Raven.nl ook andere producten kopen, zoals:

Direct een voerboot voor karpervissen kopen?

Vissen. Voeren. Met een boot kun je alle kanten op. Welke wens je ook hebt, er is altijd wel een model die bij jou past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voerboot met GPS of een dieptemeter? De mooiste modellen vind je natuurlijk bij Raven. Bestel vandaag nog in onze webwinkel of bezoek één van onze fysieke filialen in Nederland. Heb je een vraag? Ga dan naar onze online klantenservice. Welke voerboot ga jij straks voor jouw visavontuur kopen?