Filter

Verlichting & Electronica

Hoofdlampje

Bij het nachtvissen is een goed hoofdlampje onmisbaar.

Een hoofdlampje is niet alleen handig bij het vissen, maar bijvoorbeeld ook voor klussers en alle andere buitenliefhebbers. Je hebt goed licht in je directe omgeving, en je hebt altijd je handen vrij voor het lezen, klussen of het opzetten van je tent. Het is belangrijk dat het lampje voldoende licht produceert en de batte lang meegaan. Zorg dat de hoofdlamp altijd voor het grijpen ligt, zodat je wanneer je een aanbeet krijgt niet eerst hoeft te zoeken in het donker.

Tip: als je langere tijd niet gaat vissen, haal dan de batte uit je hoofdlamp. Dit verlengt de levensduur van zowel je batte als je hoofdlampje.

Hoofdlampje kopen?

Verlichting in het donker is altijd erg handig, en wanneer je je handen wilt vrijhouden kies je voor een hoofdlampje. Bij Raven.nl hebben we een hoofdlamp voor elke situatie. Bij het nachtvissen is het ook verstandig om in het donker goede verlichting mee te nemen. Dit omdat je bij het inwerpen van je hengels of bij een aanbeet dan goed kunt zien wat je aan het doen bent. Alle karpervissers die wel eens een nacht hebben gevist kunnen je wel aanraden om een hoofdlampje mee te nemen. Het licht is altijd gericht op de plek waar je kijkt, waardoor je niets mist.

De beste hoofdlampen voor jou!

Hoofdlampjes zijn er dus voor elke situatie, en in verschillende maten en prijsklasses. Welke bij jou past hangt volledig af van het gebruik in je activiteit. Zo kun je kiezen voor de volgende hoofdlampen:

  • Normaal hoofdlampje: Een normaal hoofdlampje brand op batte is in de meeste gevallen niet duurder dan € 20,- en is voor de meeste activiteiten goed te gebruiken. Wanneer je in het donker je onderlijnen wilt knopen of een boek wilt lezen met een hoodlamp. Dan is dit een goede keuze voor jou!.
  • Oplaadbare hoofdlamp: De oplaadbare hoofdlampen beginnen rond de € 50,- deze lampen zijn dan ook van hogere kwaliteit, en zullen langer mee gaan.
  • En als laatste Caplights: Dit zijn eigenlijk lampclips die je op de rand van je pet of cap schuift. Erg handig voor mensen die veel petten dragen, en regenachtige dagen.

Campinglamp

Bij het nachtvissen is een campinglamp erg handig op je visstek.

Een campinglamp en zeker een hoofdlampje is erg handig op je visstek ‘s nachts. Je eigen veiligheid vinden wij erg belangrijk aan de waterkant. Mede daarom hebben wij een uitgebreid en voordelig assortiment met verlichting speciaal voor karpervissers.

Tent lampjes, bivvylights met afstandsbediening, landingsnet lichten, lampen met powerbank functie, zaklampen en multi-lights. Wij hebben het allemaal in ons grote en voordelige assortiment met de beste campinglampen voor het karpervissen.

Tip: als je langere tijd niet gaat vissen, haal dan de batte uit je campinglamp. Dit verlengt de levensduur van zowel je batte als je campinglampje.

Campinglamp kopen?

Bij het karpervissen ontkom je er bijna niet aan om ook ’s nacht te gaan karpervissen. Verlichting in het donker is echt een aanrader, Bij Raven.nl hebben we een campinglampen die geschikt zijn voor elke sessie die je wilt nachtvissen. Bij het nachtvissen is het echt verstandig om in het donker goede verlichting mee te nemen. Dit omdat je bij het knopen van je onderlijnen in de nacht goed kunt zien wat je doet, Natuurlijk zorg je er ook voor dat je met een goede campinglamp alles rondom je karpertent goed kunt zien. Dus als je ’s nachts je tent uit wil en veilig bij je karperhengels wilt komen is een goede lamp noodzakelijk.

Bestel je campinglamp of hoofdalmpje bij Raven.nl

Heb je een hoofdlamp gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je spullen in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Bestellingen boven de €50,- leveren we bovendien gratis. Mocht je hoofdlampje onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over bezorging of onze service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.