Big Game Kunstaas
Filter
4 Eyed Monster Jet std Zwart/Geel - 22.9cm
 De Mold Craft Outer 4-Eyed Monsters zijn de nieuwste innovatie van een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan uitmuntendheid. Deze kunstaasjes vertegenwoordigen het toppunt van visserijtechnologie en bieden een onverslaanbare combinatie van functies die zijn ontworpen om uw visavonturen onvergetelijk te maken. Enkele belangrijke kenmerken zijn: Bubbelspooractie: Het hart van de Outer 4-Eyed Monsters is hun bubbelspooractie, waardoor het onweerstaanbaar is voor roofvissen. Deze actie maakt het kunstaas extra aantrekkelijk, zelfs in ruw water, en zorgt voor uitzonderlijke stabiliteit tijdens het vissen. Vier Realistische Ogen: Met hun vier realistische ogen voegen deze kunstaasjes een nieuw niveau van authenticiteit toe aan je aas, waardoor roofdieren als nooit tevoren worden aangetrokken. Deze ogen maken het kunstaas nog aantrekkelijker voor roofvissen en verbeteren de kans op een succesvolle vangst. Kwaliteit en Duurzaamheid: De reputatie van Mold Craft op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid is goed bekend in de industrie. De Outer 4-Eyed Monsters zijn gebouwd om de uitdagingen van zoutwatervissen te weerstaan ​​en zijn vervaardigd om lang mee te gaan, waardoor ze een betrouwbare metgezel zijn op je visexpedities voor de komende jaren. De Mold Craft Outer 4-Eyed Monsters zijn jouw ticket naar succes. Neem geen genoegen met gewone kunstaasjes; investeer in het buitengewone. Maak je klaar om je meest opmerkelijke vangsten binnen te halen met het nieuwste meesterwerk van Mold Craft."

€ 37,99
Black Magic Doble Jetsetter Pilchard 14cm Rigged hook 4/0
De koppen zijn nauwkeurig gefreesd uit massief messing en de 'jets' zijn afzonderlijk geboord en gepolijst - Alle koppen zijn met de hand gepolijst voorafgaand aan de 3-traps verchromen - Het gewicht van de kop zorgt ervoor dat jetsetters goed blijven hangen, zelfs in slordige zeeën - Het bubbelspoor en sonische trillingen veroorzaakt door de jets in combinatie met de dubbele vinylrokken trekken roofdieren van ver aan  tonijn, kingfish, mahi-mahi, kahawai en geelvintonijn. De lure is compleet gerigged en klaar voor gebruik.  Koplengte: 2 cm (20 mm) Trace: 130 lb

€ 34,99
Black Magic Double Jetsetter Blue/Purple 14cm Rigged hook 4/0
Black Magic Double Jetsetter Blue/Purple 14cm Rigged Hook 4/0: De Ultieme Lokker voor Roofvissen Nauwkeurig Ontwerp voor Optimale Prestaties De Black Magic Double Jetsetter  14cm Rigged Hook 4/0 is een meesterwerk van precisie en vakmanschap. Ontworpen om de meest gewilde roofvissen aan te trekken, biedt deze lokker een unieke combinatie van kenmerken die zorgen voor een ongeëvenaarde viservaring. Belangrijkste Kenmerken van de Black Magic Double Jetsetter Nauwkeurig Gefreesde Koppen Elke kop van de Black Magic Doble Jetsetter is nauwkeurig gefreesd uit massief messing. Dit zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en balans, wat essentieel is voor de prestaties in ruwe zeeën. De 'jets' zijn afzonderlijk geboord en gepolijst om een perfect afgewerkte kop te garanderen. Drievoudig Verchroomd en Hand gepolijst Voordat de koppen door het drievoudige verchromingsproces gaan, worden ze met de hand gepolijst. Deze zorgvuldige aandacht voor detail zorgt voor een glanzende en duurzame afwerking die bestand is tegen de elementen en er fantastisch uitziet. Optimale Gewichtsverdeling Het gewicht van de kop zorgt ervoor dat de jetsetters stabiel blijven, zelfs in slordige zeeën. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de prestaties van je lokker, ongeacht de omstandigheden. Onweerstaanbare Aantrekking Bubbelspoor en Sonische Trillingen Het bubbelspoor en de sonische trillingen veroorzaakt door de jets in combinatie met de dubbele vinylrokken zijn ontworpen om roofdieren van ver aan te trekken. Deze combinatie creëert een visueel en auditief signaal dat onweerstaanbaar is voor soorten zoals tonijn, kingfish, mahi-mahi, kahawai en geelvintonijn. Klaar voor Gebruik De Black Magic Double Jetsetter wordt compleet gerigged geleverd en is klaar voor gebruik. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt en geen tijd hoeft te verspillen aan het voorbereiden van je uitrusting. Specificaties Lengte: 14 cm Koplengte: 2 cm (20 mm) Haakmaat: 4/0 Trace: 130 lb Materiaal Kop: Massief messing, drievoudig verchroomd Rokken: Dubbele vinylrokken Gewicht: Zorgt voor stabiliteit in ruwe zeeën Waarom Kiezen voor de Black Magic Doble Jetsetter? Precisie en Vakmanschap: Nauwkeurig gefreesde en gepolijste koppen voor optimale prestaties. Duurzaamheid: Drievoudig verchroomd en handgepolijst voor een langdurige, glanzende afwerking. Efficiëntie: Klaar voor gebruik en ontworpen om roofdieren van ver aan te trekken. Stabiliteit: Gewichtsverdeling die zorgt voor stabiele prestaties in alle omstandigheden. Conclusie Voor de serieuze visser die op zoek is naar een lokker die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, biedt de Black Magic Double Jetsetter 14cm Rigged Hook 4/0 de perfecte oplossing. Met zijn nauwkeurige ontwerp, duurzame constructie en onweerstaanbare aantrekkingskracht, is deze lokker een essentiële toevoeging aan je visuitrusting. Bereid je voor op succesvolle visavonturen en bestel jouw Black Magic Doble Jetsetter vandaag nog!

€ 39,99
Black Magic Double Jetsetter Pinky 14cm Rigged hook 4/0
Black Magic Double Jetsetter Pinky 14cm Rigged Hook 4/0: De Ultieme Lokker voor Roofvissen Nauwkeurig Ontwerp voor Optimale Prestaties De Black Magic Doble Jetsetter  14cm Rigged Hook 4/0 is een meesterwerk van precisie en vakmanschap. Ontworpen om de meest gewilde roofvissen aan te trekken, biedt deze lokker een unieke combinatie van kenmerken die zorgen voor een ongeëvenaarde viservaring. Belangrijkste Kenmerken van de Black Magic Double Jetsetter Nauwkeurig Gefreesde Koppen Elke kop van de Black Magic Double Jetsetter is nauwkeurig gefreesd uit massief messing. Dit zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en balans, wat essentieel is voor de prestaties in ruwe zeeën. De 'jets' zijn afzonderlijk geboord en gepolijst om een perfect afgewerkte kop te garanderen. Drievoudig Verchroomd en Hand gepolijst Voordat de koppen door het drievoudige verchromingsproces gaan, worden ze met de hand gepolijst. Deze zorgvuldige aandacht voor detail zorgt voor een glanzende en duurzame afwerking die bestand is tegen de elementen en er fantastisch uitziet. Optimale Gewichtsverdeling Het gewicht van de kop zorgt ervoor dat de jetsetters stabiel blijven, zelfs in slordige zeeën. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de prestaties van je lokker, ongeacht de omstandigheden. Onweerstaanbare Aantrekking Bubbelspoor en Sonische Trillingen Het bubbelspoor en de sonische trillingen veroorzaakt door de jets in combinatie met de dubbele vinylrokken zijn ontworpen om roofdieren van ver aan te trekken. Deze combinatie creëert een visueel en auditief signaal dat onweerstaanbaar is voor soorten zoals tonijn, kingfish, mahi-mahi, kahawai en geelvintonijn. Klaar voor Gebruik De Black Magic Double Jetsetter wordt compleet gerigged geleverd en is klaar voor gebruik. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt en geen tijd hoeft te verspillen aan het voorbereiden van je uitrusting. Specificaties Lengte: 14 cm Koplengte: 2 cm (20 mm) Haakmaat: 4/0 Trace: 130 lb Materiaal Kop: Massief messing, drievoudig verchroomd Rokken: Dubbele vinylrokken Gewicht: Zorgt voor stabiliteit in ruwe zeeën Waarom Kiezen voor de Black Magic Double Jetsetter? Precisie en Vakmanschap: Nauwkeurig gefreesde en gepolijste koppen voor optimale prestaties. Duurzaamheid: Drievoudig verchroomd en handgepolijst voor een langdurige, glanzende afwerking. Efficiëntie: Klaar voor gebruik en ontworpen om roofdieren van ver aan te trekken. Stabiliteit: Gewichtsverdeling die zorgt voor stabiele prestaties in alle omstandigheden. Conclusie Voor de serieuze visser die op zoek is naar een lokker die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, biedt de Black Magic Double Jetsetter 14cm Rigged Hook 4/0 de perfecte oplossing. Met zijn nauwkeurige ontwerp, duurzame constructie en onweerstaanbare aantrekkingskracht, is deze lokker een essentiële toevoeging aan je visuitrusting. Bereid je voor op succesvolle visavonturen en bestel jouw Black Magic Double Jetsetter vandaag nog!

€ 39,99
Black Magic Jetsetter Maxi Fruit Salad 19cm Rigged hook 7/0 Kant & Klaar
The Jetsetter van Black Magic is een stuk aas met unieke eigenschappen, doordat de metalen Jet kop is voorzien van gaatje trekt hij groot bellenspoor wat uiteraard vissen aantrekt. ook door het zwaardere gewicht van de kop loot hij ook bij ruige zee prachtig door het water zonder dat hij gaar springen.  Wanneer he deze lure langzamer trolled dan zal hij ook dieper lopen, dus ook handig wanneer je op verschillende waterlagen wil gaan vissen.  Deze lure is kant & Klaar voor gebruik. 

€ 34,99
Black Magic Jetsetter Maxi Pilchard 19cm Rigged hook 7/0
The Jetsetter van Black Magic is een stuk aas met unieke eigenschappen, doordat de metalen Jet kop is voorzien van gaatje trekt hij groot bellenspoor wat uiteraard vissen aantrekt. ook door het zwaardere gewicht van de kop loot hij ook bij ruige zee prachtig door het water zonder dat hij gaar springen.  Wanneer he deze lure langzamer trolled dan zal hij ook dieper lopen, dus ook handig wanneer je op verschillende waterlagen wil gaan vissen.  Deze lure is kant & Klaar voor gebruik. 

€ 34,99
Black Magic Squid Snatcher 2.5 Black
De Black Magic Squid Snatcher Squid Jig is een hoogwaardige inktvis-kunstaas verkrijgbaar in meerdere kleuren en stijlen. Elke inktvisjig heeft een band rond de staart, zwarte haken, rood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen waardoor ze aantrekkelijker worden voor hongerige inktvissen.Bij het vissen op inktvis is het verstandig om verschillende kleuren mee te nemen, omdat inktvissen selectief kunnen zijn met wat ze eten. Het maakt niet uit waar of wanneer, dag of nacht - er is een Black Magic Squid Snatcher Squid Jig voor de klus!Meerdere kleuren en stijlen voor alle omstandigheden bij het vissen met inktvisLichtgevende dop op de hakenLichtgevende band rond de staartZwarte hakenRood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen

€ 12,99
Black Magic Squid Snatcher 2.5 Pilchard
De Black Magic Squid Snatcher Squid Jig is een hoogwaardige inktvis-kunstaas verkrijgbaar in meerdere kleuren en stijlen. Elke inktvisjig heeft een band rond de staart, zwarte haken, rood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen waardoor ze aantrekkelijker worden voor hongerige inktvissen.Bij het vissen op inktvis is het verstandig om verschillende kleuren mee te nemen, omdat inktvissen selectief kunnen zijn met wat ze eten. Het maakt niet uit waar of wanneer, dag of nacht - er is een Black Magic Squid Snatcher Squid Jig voor de klus!Meerdere kleuren en stijlen voor alle omstandigheden bij het vissen met inktvisLichtgevende dop op de hakenLichtgevende band rond de staartZwarte hakenRood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen

€ 12,99
Black Magic Squid Snatcher 2.5" 6.25cmCopper Camo
De Black Magic Squid Snatcher Squid Jig is een hoogwaardige inktvis-kunstaas verkrijgbaar in meerdere kleuren en stijlen. Elke inktvisjig heeft een band rond de staart, zwarte haken, rood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen waardoor ze aantrekkelijker worden voor hongerige inktvissen.Bij het vissen op inktvis is het verstandig om verschillende kleuren mee te nemen, omdat inktvissen selectief kunnen zijn met wat ze eten. Het maakt niet uit waar of wanneer, dag of nacht - er is een Black Magic Squid Snatcher Squid Jig voor de klus!Meerdere kleuren en stijlen voor alle omstandigheden bij het vissen met inktvisLichtgevende dop op de hakenLichtgevende band rond de staartZwarte hakenRood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen

€ 12,99
Black Magic Squid Snatcher 3.5 Pink Glow
De Black Magic Squid Snatcher Squid Jig is een hoogwaardige inktvis-kunstaas verkrijgbaar in meerdere kleuren en stijlen. Elke inktvisjig heeft een band rond de staart, zwarte haken, rood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen waardoor ze aantrekkelijker worden voor hongerige inktvissen.Bij het vissen op inktvis is het verstandig om verschillende kleuren mee te nemen, omdat inktvissen selectief kunnen zijn met wat ze eten. Het maakt niet uit waar of wanneer, dag of nacht - er is een Black Magic Squid Snatcher Squid Jig voor de klus!Meerdere kleuren en stijlen voor alle omstandigheden bij het vissen met inktvisLichtgevende dop op de hakenLichtgevende band rond de staartZwarte hakenRood/zwarte vleugels en saffierblauwe ogen

€ 13,99
Black Magic Tiny Terror Lumo 20cm Softhead
Het nieuwe kunstaasassortiment heet Tuna Terror. Met een totale lengte van 200 mm zijn deze kunstaas in eerste instantie verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Hun verzwaarde zachte koppen hebben dezelfde grootte en vorm als de skirt hierdoor zijn ze goed inzetbaar op ruwe zee. Deze Lure moet je zelf afmonteren , hiervoor adviseren wij een haak 7/0 en een leader van 200Lb 

€ 39,99
Meerdere opties
Catix - Octopus Teaser - 180gr - Nightcrawler
Kleur: Nightcrawler
Catix - Octopus TeaserDe Catix Octopus Teaser betovert met zijn verleidelijke spel van superzachte tentakels. Deze verbazingwekkende eigenschap activeert alle zintuigen van de meerval en andere zeevissen. Het subtiele maar levendige bewegingspatroon bootst perfect verschillende prooien na, zoals wormbundels, calamares of de octopus zelf. Met de Octopus Teaser heeft u een aas in handen dat natuurlijke prooien imiteert en gegarandeerd de aandacht van vissen trekt.Veelzijdige toepassingsmogelijkheden: De Octopus Teaser biedt een scala aan toepassingsmogelijkheden om de perfecte vangst te bereiken. Hij kan zowel verticaal ("Lift & Fall") worden gevist als worden gebruikt bij het langzaam trollen en langzaam jiggen. Of u nu aan een meer, rivier of op volle zee vist, de Octopus Teaser past zich flexibel aan uw behoeften aan en maximaliseert uw kansen op succes.Extreme scherpte en stabiliteit: Daarom is de Octopus Teaser uitgerust met twee uiterst scherpe en stabiele enkele haak assist-haken. Deze haken zorgen ervoor dat de vis veilig wordt gehaakt en niet ontsnapt tijdens de strijd. Verkrijgbaar in vier verschillende, aantrekkelijke kleuren.

€ 15,49
Mold Craft Cone Head High Speed Standard | 24cm | Geel/Roze
Deze Cone Head High speed standard is geschikt voor het trollen met hoge snelheden. Door de speciaal gevormde kop geeft hij minimale weerstand en is daardoor erg geschikt om al trollend op zoek te gaan naar de grote jagers van de oceaan. Ideaal voor Tonijn, Marlijnen en andere Billfish. Deze softhead kunt u op uw eigen manier riggen zodat hij aan uw wensen voldoet. 

€ 34,99
Mold Craft Cone Head High Speed Std | 24cm | Zwart/Goud
De Cone Head High Speed Standard is ontworpen voor het trollen met hoge snelheden. De speciaal gevormde kop minimaliseert de weerstand in het water, waardoor het ideaal is voor het trollend vissen op soorten zoals marlijn of dorado. Enkele kenmerken zijn: Geschikt voor Hoge Snelheden: Deze Cone Head is specifiek ontworpen voor gebruik bij het trollen met hoge snelheden, waardoor het ideaal is voor actief vissen op snelle roofvissen. Minimale Weerstand: Dankzij de speciale vorm van de kop geeft deze Cone Head minimale weerstand in het water, wat resulteert in een vloeiende beweging en efficiëntie tijdens het trollen. Veelzijdigheid: Hoewel ideaal voor het vangen van soorten zoals marlijn of dorado, kan deze Cone Head ook geschikt zijn voor andere doeleinden waarbij het trollen met hoge snelheden gewenst is. Met de Cone Head High Speed Standard ben je klaar om effectief en met minimale weerstand te trollen, waardoor je de kans op een succesvolle vangst vergroot

€ 34,99
Mold Craft Hooker Senior Soft Bird 24cm Green Blauw/Wit
De Mold Craft  Hooker is een Teaser, deze zijn bedoeld om vis wat zich diep onder het oppervlak bevind omhoog te lokken.  Door zijn twee twee vleugels pakt hij water links en rechts waardoor wij een prachtig bellenspoor trekt in het water. Dit trek de aandacht van de grote rovers van de oceaan en lokt ze omhoog.  ook goed te gebruiken in combinatie met andere Lokkers zoals spreaderbars en Daisychains .  zeker een aanrader wanneer je niet met veel hengels tegelijk vist.

€ 54,99
Mold Craft Hooker Soft Bird 12cm Green White Yellow
De Mold Craft  Hooker is een Teaser, deze zijn bedoeld om vis wat zich diep onder het oppervlak bevind omhoog te lokken.  Door zijn twee twee vleugels pakt hij water links en rechts waardoor wij een prachtig bellenspoor trekt in het water. Dit trek de aandacht van de grote rovers van de oceaan en lokt ze omhoog.  ook goed te gebruiken in combinatie met andere Lokkers zoals spreaderbars en Daisychains .  zeker een aanrader wanneer je niet met veel hengels tegelijk vist. 

€ 34,99
Moldcraft 4 Eyed Monster Jet std | 22cm | Roze/ Wit/Blauw
Deze 4 Eyed Monster Jet lokt de monsters uit het diepe! De extra lange skirts en zijn dubbele ogen geven dit kunstaas net dat beetje extra dat nodig kan zijn! Door de zware kop erg stabiel, en daardoor ook erg geschikt voor gebruik bij een ruwe zee. 

€ 37,99
Moldcraft Chubby Charlie | 20cm| Roze/Wit/Blauw
De Chubby Charlie Standard van Moldcraft heeft een ingekorte kop, waardoor hij heftiger trilt, en zo meer aandacht trekt. Ondanks deze aangepaste kop is deze Chubby erg stabiel gebleven. Inzetbaar op uiteenlopende snelheden. Een aandachttrekker van jewelste! Dankzij zijn unieke "softhead" voelt hij zachter aan dan traditioneel aas en zal de vis makkelijker pakken.  Deze lure kan op een matige tot hoge snelheid worden getrolled. 

€ 32,50
Rapala Countdown Magnum | Plug | Fire Tiger | 14cm
Stap in de wereld van meesterlijk vissen met de Rapala Countdown Magnum van 14cm. Dit is dé plug die wereldwijd bekendstaat als de ultieme keuze voor lichte en middelzware big game visserij. Het robuuste hardhouten lichaam biedt ongekende kracht en duurzaamheid, zodat deze plug bestand is tegen zelfs de meest uitdagende omstandigheden.De actie van deze plug is ronduit realistisch en bootst op een verbluffende manier de bewegingen van een echte prooi na. Met een levendige Fire Tiger-afwerking trekt deze Rapala Magnum de aandacht van de meest sluwe roofvissen, waardoor ze niet kunnen weerstaan aan de verleiding om toe te slaan.Of je nu op jacht bent naar snoek, snoekbaars, of andere grote roofvissen, de Rapala Countdown Magnum biedt een ongeëvenaarde kans op succes. Transformeer je viservaring met deze meesterlijk vervaardigde plug die de kracht van realisme combineert met de verleidelijke aantrekkingskracht van een echte prooivis. Bereid je voor op onvergetelijke vangsten met de Rapala Countdown Magnum!

€ 19,99
Rapala Countdown Magnum | Plug | Silver Mackerel | 18cm
Stap in de wereld van meesterlijk vissen met de Rapala Countdown Magnum van 18cm. Dit is dé plug die wereldwijd bekendstaat als de ultieme keuze voor lichte en middelzware big game visserij. Het robuuste hardhouten lichaam biedt ongekende kracht en duurzaamheid, zodat deze plug bestand is tegen zelfs de meest uitdagende omstandigheden.De actie van deze plug is ronduit realistisch en bootst op een verbluffende manier de bewegingen van een echte prooi na. Met een levendige Silver Mackerel-afwerking trekt deze Rapala Magnum de aandacht van de meest sluwe roofvissen, waardoor ze niet kunnen weerstaan aan de verleiding om toe te slaan.Of je nu op jacht bent naar snoek, snoekbaars, of andere grote roofvissen, de Rapala Countdown Magnum biedt een ongeëvenaarde kans op succes. Transformeer je viservaring met deze meesterlijk vervaardigde plug die de kracht van realisme combineert met de verleidelijke aantrekkingskracht van een echte prooivis. Bereid je voor op onvergetelijke vangsten met de Rapala Countdown Magnum!

€ 20,99
Meerdere opties
Rapala X-Rap Magnum | Plug | Dorado | 16cm
Kleur: Dorado
X-Rap Magnum Plug van Rapala met een grote zwemlip. Hierdoor duikt deze plug snel naar de diepte waar hij met zijn perfecte actie de rovers probeert te verleiden.

€ 29,99
Meerdere opties
Team Deep Sea - Flatter Squid - 14,5cm - 60gr - Baby
Kleur: Baby
De Team Deep Sea Flatter Squid is een must-have voor zeevissers over de hele wereld. Met zijn snelle zinkende actie en ultra-realistische ontwerp is dit kunstaas een verleiding voor alle roofvissen in de zee. Kenmerken: ·         Snel zinkend: Het ontwerp zorgt voor een effectieve presentatie en het bereiken van grote diepten. ·         Wereldwijd bewezen: Effectiviteit op alle soorten zee roofvissen, van de koude wateren van de Noord- en Oostzee tot de tropische wateren van het Middellandse Zeegebied. ·         Verleidelijke actie: Kan langzaam worden gejigd voor een verleidelijke beweging die roofvissen niet kunnen weerstaan. ·         Koud water: Ideaal voor gebruik in koud water, waar de felle kleuren en fluorescerende afwerking de aandacht trekken van zelfs de meest schuwe roofvissen. ·         Warm water: Kan ook snel worden gejigd voor een opvallende beweging voor roofvissen in warmere wateren. Of je nu jaagt op kabeljauw in de Noordzee, heilbot in Noorwegen, exotische soorten in de tropen of diepzeebewoners in het Middellandse Zeegebied, de Team Deep Sea Flatter Squid wil je toevoegen aan je visuitrusting voor iedere zeevis trip!

€ 8,99