Filter

Warmtepakken

Tijdens je vissessie is het belangrijk dat je goed warm blijft, daarom is een vis warmtepak zeker geen overbodige luxe. Zonder een warm vispak zal je je niet goed kunnen concentreren en zal je minder scherp zijn bij aanbeten. Daarom hebben wij een breed assortiment aan warmtepakken om heerlijk warm te blijven, zodat jij langer aan de waterkant kunt zitten.

Soorten warmtepakken

Warmtepakken zijn er in veel verschillende kleuren, materialen en maten. Het prijsverschil tussen de warmtepakken zit voornamelijk in de kwaliteit van het materiaal. Naast warmtepakken hebben wij ook drijfpakken in ons assortiment. Een drijfpak zorgt ervoor dat je niet alleen warm blijft, maar ook dat je hoofd altijd boven water blijft mocht je in het water zijn gevallen.

Warmtepak voor tijdens het vissen

Een warmtepak is een 2-delig pak voor de koude wintermaanden. Warmtepakken zijn speciaal ontworpen om de lichaamstemperatuur hoog te houden en vast te houden. Een warmtepak wordt binnen de gehele hengelsport toegepast. Ideaal te gebruiken voor witvissers, zeevissers, karpervissers en snoekvissers!

Drijfpak

De naam zegt het al, een drijfpak is een warmtepak dat blijft drijven. Een drijfpak is ideaal voor vissers die vanaf de boot vissen of op gevaarlijke stekken vissen. Mocht het voorkomen dat je tijdens je vissessie in het water valt dan is dit het perfecte ‘overlevingspak’. Een vis drijfpak zorgt ervoor dat wanneer jij in het water valt, je blijft drijven en door de felle kleuren goed zichtbaar bent.

Thermokleding vissen

Met het koude weer op en aan het water is het echt niet onverstandig om een laag thermokleding te dragen tijdens het vissen. Vaak zit of sta je na wat beweging even stil en vat je snel veel kou. Met goede vis thermokleding voorkom je onnodige kou en zul je bovendien langer met plezier aan het water blijven zitten!

Warmtepak karpervissen

De doorgewinterde karpervisser kan natuurlijk niet zonder een goed karper warmtepak. Als fervent karpervisser weet je dat het soms flink koud kan zijn langs de waterkant, vandaar dat je in ons aanbod uitsluitend karper warmtepakken aantreft van topmerken als Fox, Prologic en Gamakatsu. Voor een warmtepak voor het karpervissen slaag je bij ons ongetwijfeld.

Vis warmtepakken voor elke visserij!

Niet alleen voor het karpervissen, maar eigenlijk voor elke visserij hebben we de juiste warmtepakken. Tijdens het vissen is het belangrijk om er voor te zorgen dat je goed warm blijft, daarom is een warmtepak van goede kwaliteit geen overbodige luxe. Zonder warme viskleding zal je minder scherp zijn en zal je jezelf minder goed kunt concentreren door de kou. Daarom is het belangrijk om met goede viskleding je lichaamstemperatuur op peil te houden. Voor elke visserij is dit belangrijk, daarom hebben we warmtepakken voor alle visse.

Warmte drijfpak

Een warmtepak voor het karpervissen, roofvissen of witvissen is echt puur gemaakt om je lichaam warm te houden op koud dagen, maar een warmtepak voor het vissen op meerval of voor het zeevissen is gemaakt om je te laten drijven wanneer je in het water valt. Een normaal warmtepak trekt vol met vocht zodra je in het water valt en hiermee zal je niet lang boven water kunnen blijven. Een zeevis warmte drijfpak is daarom echt een levensredder tijdens gevaarlijke situaties op het water!

Breed assortiment warmtepakken in verschillende modellen

Bij Raven Hengelsport vind je verschillende warmtepakken beschikbaar in diverse modellen en kleuren. De duurdere modellen warmtepakken worden gemaakt van duurdere materialen en hebben extra functionaliteiten en zijn voorzien van extra toevoegingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld waterdichte ritsen. Door ons brede assortiment vind je verschillende warmtepakken in verschillende prijsklasse, hierdoor zit er altijd wel een geschikt warmtepak voor jou bij!

Direct warmtepakken kopen?

Warmtepakken. Thermo kleding. Drijfpakken. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment vis warmtepakken van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende warmtepak vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welk warmtepak voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?