Filter

Daiwa

Daiwa's eerste spinningmolen rolde in de jaren 50 van de band. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en meest invloedrijke hengelsportmerken. Bij het ontwikkelen en produceren van de visspullen let Daiwa op het design, de gebruikte materialen en de ontwikkeling van nieuwe features. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je op zoek bent naar Daiwa visspullen! Hier op Raven.nl vind je een uitgebreid assortiment Daiwa molens & reels, vislijn en hengels. Bestel direct online of kom naar een van onze Hengelsportwinkels.

Pionier in technologie en ontwikkeling

Daiwa bevestigt het beeld wat we hebben van Japanse merken. Voor de ontwikkeling van visspullen maakt Daiwa namelijk gretig gebruik van nieuwe technologieën. Zo ontwikkelde Daiwa voor hun vismolens de MAGSEALED-technologie. Dankzij slimme toepassing van MAGOIL, een materiaal uit de ruimtevaarttechnologie, weet Daiwa de belangrijke onderdelen in de vismolen te beschermen tegen water en stof, zonder dat daarbij wrijving optreedt. Het resultaat is een vismolen met een ongekende soepelheid tot in de lengte van dagen. Een ander speerpunt van Daiwa is materiaalontwikkeling. Al sinds eind jaren 70 komt het merk regelmatig met verbeterde carbon-materialen op de markt, waarmee Daiwa Hengels tot de sterkste en lichtste ter wereld behoren.

Daiwa visspullen bij Raven

Het assortiment visspullen van Daiwa bestaat uit o.a. hengels, molens, vislijn en accessoires. Welk product je ook bekijkt, je kunt er vanuit gaan dat er over ieder detail is nagedacht. Na zo’n 70 jaar innovatie is ieder product van Daiwa inmiddels flink doorontwikkeld.

Hengels

Welke soort hengel je ook zoekt, Daiwa heeft er wel een voor je. Baitcasterhengels, karperhengels, markerhengels, strandhengels, noem maar op. Het populairste exemplaar op dit moment is de Daiwa Black Widow karperhengel van 3,6 m en 2,75 lbs. Gemaakt van Daiwa’s kenmerkende carbonvezels is deze hengel licht en slank maar ook oersterk. Deze eigenschappen vind je in vrijwel alle Daiwa hengels.

Vismolens

Dankzij de revolutionaire MAGSEALED-technologie behoren Daiwa’s vismolens tot de meest soepele en duurzame reels ter wereld. Alle soorten molens zoals spinmolens, surfcastingmolens en big pit-molens zijn vertegenwoordigd in dit assortiment. Iedere Daiwa molen is voorzien van een strak design en goede technische eigenschappen voor het werpen en drillen.

Vislijn

Zoek je een goede vislijn die je optimaal dient bij jouw soort visserij? Daiwa is je merk, of je nu gaat voor nylon, gevlochten lijn of fluorocarbon. Daiwa vislijn is sterk, soepel op te spinnen en van een optimale elasticiteit of juist stugheid.

Bestel nu je Daiwa visspullen

Met hun passie voor technologische vooruitgang weet Daiwa menig hengelsporter te verrassen. Niet in de laatste plaats zit de verrassing ‘m in de kwaliteit die je in handen krijgt voor zulke lage prijzen. Wil je ook verrast en geïnspireerd worden? Bestel dan nu je Daiwa visspullen op Raven.nl of kom naar een van onze hengelsport-megastores in Nederland. Bestel je voor 21 uur, dan verzenden we je producten nog dezelfde avond (mits op voorraad). Op zoek naar tips of persoonlijk advies? Neem contact op of spreek een medewerker aan in de winkel. We helpen je graag te ontdekken wat hengelsport allemaal voor moois te bieden heeft.