Filter

Stretcher

Op zoek naar een goed veldbed? Eentje die het benodigde comfort biedt, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben? Maar tegelijkertijd een veldbed die je geen fortuin kost? Dan ben je bij Raven Hengelsport aan het juiste adres. In onze webshop vindt je diverse hoogwaardige veldbedden van bekende merken zoals Fox, Faith, JRC, Solar en nog veel meer tegen voordelige prijzen. Bekijk dus gauw het aanbod en bestel je stretcher vandaag nog online!

Veldbed kopen? Kies voor gemak

Zoek je naar een veldbed, dan gaat het er waarschijnlijk in de eerste plaats om dat deze lekker praktisch is. Niet te zwaar, gemakkelijk inklapbaar en daarmee eenvoudig mee te nemen. Wij begrijpen die gedachte en verkopen dan ook hoofdzakelijk Veldbedden met een lichtgewicht aluminium frame. Daarnaast zijn ze in de regel groen van kleur, zodat ze niet opvallen in de natuur. Bovendien zijn al onze stretchers gemakkelijk in te klappen, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen.

Veldbed kopen voor karpervissen

Met name wanneer je op karpers gaat vissen is een goed veldbed van groot belang. Je bent dan immers ook vaak wat avonden aan het vissen. Kies daarom niet voor het eerste het beste eenvoudige Veldbedje, maar gun jezelf wat comfort. De avonden die je op een oncomfortabel bed doorbrengt zorgen vaak voor lang aanhoudende vermoeidheid. Al onze veldbedden zijn daarom uitvoerig getest en specifiek afgestemd op avonden lang comfort.

Veldbed kopen? Houd dan hier rekening mee!

Er zijn belangrijke specificaties waar je voor het aanschaffen van een veldbed rekening mee moet houden. Namelijk comfort en het gemak om de stoel mee te nemen. Denk bij de aanschaf daarom aan de volgende punten:

  • Het gewicht
  • De afmetingen
  • Het materiaal
  • De ondersteuning
  • Met of zonder verstelbare poten
  • Comfort

Veldbedden met slaapzak

Voor lange vissessies is een goede slaapzak ook van belang. Nu zijn er zat losse veldbedden en slaapzakken verkrijgbaar, maar deze zijn doorgaans eens stuk minder comfortabel en niet op het bed vast te ritsen. Dit zorgt er voor dat je nooit op je rits ligt en je dus ook snel in en uit kunt stappen. Zeker wanneer je langere tijd achtereen gaat vissen biedt dit meer gemak dan een losse slaapzak combinatie.

Bestel je stretcher bij Raven Hengelsport

Heb je je favoriete stretcher gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je stretcher in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Mocht de stoel onverhoopt niet naar wens zijn, dan je deze binnen veertien dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over onze veldbedden of service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.