Filter

Tassen en Foudralen

Materiaal zoals tackleboxen en roofvishengels opbergen doe je in een tas of foudraal.

Je kostbare en kwetsbare roofvisspullen wil je natuurlijk op een veilige manier meenemen en opbergen. Kies daarom voor een roofvistas voor je kunstaas en accessoires als je tangen en onderlijnen. Tijdens een dagje struinen langs de waterkant is het handig om alles overzichtelijk en comfortabel bij je te hebben.

Een roofvishengel en spinmolen zijn kwetsbaar en natuurlijk zonde om te beschadigen. Een foudraal of holdall is een lange tas voor je hengels en biedt vaak ruimte aan een hengel inclusief molen of reel. De foudraal beschermt je hengel en molens tijdens het transport naar de waterkant of opgeborgen in je schuur. Let bij aanschaf op de lengte van je hengels, de dikte van de voering, extra zijvakken, enzovoort.

Een roofvistas kun je gebruiken voor je tacklebox en ander klein materiaal. Je kunt naast je visspullen natuurlijk ook je eigen eten, drinken of extra kleren meenemen in zo’n handige tas.

Roofvis tassen en foudralen kopen?

Wanneer je een tas of foudraal wilt kopen voor het roofvissen die het beste bij jou past, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. De beste foudraal of tas geeft je de mogelijkheid om al je roofvismaterialen veilig mee te nemen naar de waterkant. Het is bij je aanschaf wel verstandig om rekening te houden met een aantal punten die invloed kunnen hebben op je keuze. Denk dan aan:

  • Kwaliteit van de tas
  • Toepassing tas
  • Type ritsen
  • Materiaal: Waterafstotend of niet
  • Formaat of lengte
  • Dikte voering

Roofvissen met Raven.nl

Vissen is een populaire sport onder Nederlanders. Om deze doelgroep te kunnen bedienen is in 1974 het idee voor Raven Fishing ontstaan. Nu - ruim 50 jaar later - is het visimperium uitgegroeid tot meerdere fysieke winkels in Nederland én daarbuiten. Als sportvisser kun je - naast roofvis tassen en foudralen - bij ons terecht voor, onder andere: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En veel meer!

Bestel je roofvis tas of foudraal bij Raven Hengelsport

Heb je een tas of foudraal gevonden in onze webshop die bij jou past? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je bestelling in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat altijd per product aangegeven. Mocht je roofvis tas of foudraal onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Wil je eerst de tassen persoonlijk zien? Kom dan langs in één van onze mooie hengelsport winkels in Lelystad of Steenwijk. Hier kunnen we je alles vertellen over de foudralen, tassen en roofvisspullen bij ons op voorraad! Zo maak je altijd de juiste keuze!