Filter

Kant-en-klaar lokvoer

Dankzij ervaren wedstrijd vissers die van wanten weten is er voor de consument nu hoogwaardig kant-en-klaar lokvoer te koop. Kant-en-klaar lokvoer is een veel gebruikt middel om vissen als brasem en voorn naar jouw stek te lokken. Door lokvoer te gebruiken maak je een voerplek die de aandacht van de gewenste vis trekt.

Bij het vissen met de vaste hengel of de feederhengel haalt de witvisser veel voordeel uit het gebruik van een goed lokvoer. Maar ook de karpervisser kan er baat bij hebben met bijvoorbeeld de method feeder of als stickmix in een PVA funnelweb.

Door het regelmatig bijvoeren lok je de vis naar de stek en zul je de vis langer vast te houden. Kant-en-klaar lokvoer is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, geuren en smaken. Bij stilstaand water gebruik je een licht lokvoer, hierdoor krijg je een mooie wolk voer. Op stromend water is een zwaarder lokvoer het beste omdat dit sneller naar de bodem zinkt. Al onze aangeboden merken zijn vislokkers van de bovenste plank. Het staat u vrij om vanuit deze voeders verder te expirimenteren met extra toevoegingen zoals; losse ingrediënten, partikels en ander aas.