Evezet Dutchmasters - feeder brown - Lokvoer Kleur Bruin - 2Kg

€ 9,99

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: KR202303
Voorraad Lelystad: 8, Voorraad Steenwijk: 8
Productinformatie "Evezet Dutchmasters - feeder brown - Lokvoer Kleur Bruin - 2Kg"

EVEZET Dutch Master Mix Brown 2kg - Sonubaits Feeder Mixvoer

EVEZET Dutch Master Mix Brown 2kg is een hoogwaardig Feeder/Vaste stok mixvoer dat speciaal is samengesteld door ervaren vissers. Dit mixvoer is eenvoudig te bereiden en biedt uitstekende prestaties aan de waterkant. Hier is de bereidingswijze voor het optimale gebruik:

Bereidingswijze:

  1. Voeg Water Toe: Begin met het toevoegen van water aan de Dutch Master Mix Brown. Voeg water toe terwijl je het voer mengt totdat de gewenste vochtigheidsgraad is bereikt.
  2. Laat het Intrekken: Laat het mengsel ongeveer 30 minuten rusten, zodat het water goed kan worden opgenomen door het voer.
  3. Extra Water (Optioneel): Voeg indien nodig na 30 minuten nog wat extra water toe aan het mengsel. Zorg ervoor dat je de juiste consistentie behoudt.
  4. Zeef het Voer: Duw het voer door een zeef om een fijne textuur te verkrijgen en eventuele klonten te verwijderen. Dit zorgt voor een perfecte werking van het voer.

Kenmerken:

  • Model: Dutch Master Mix Brown
  • Hoeveelheid: 2 Kg
  • Merk: Sonubaits
  • Toepassing: Feeder/ Vaste stok  
  • Kleur: Bruin

EVEZET Dutch Master Mix Brown 2kg is ontworpen om  vissers een effectief lokaas te bieden dat zich aanpast aan diverse visomstandigheden. Voeg dit mixvoer toe aan je visuitrusting en verbeter je kansen op succesvolle vangsten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.