Filter

Boten & Watersport

Veel vissers willen zich niet tot de oevers van het viswater beperken, ze gaan liever het water op! Voor deze vissers hebben we diverse rubberboten beschikbaar. Of ga eens met een bellyboat het water op, en ontdek waarom deze manier van watersport steeds populairder wordt.

Rubberboot of Bellyboat?

Kleine en compacte boten, voor de karpervisser die zijn aas naar de juiste plek wil varen, tot groot en ruim, voor de roofvisser die er graag een hele dag mee gaat varen. Natuurlijk kunnen we ook helpen wanneer het om bootstoelen gaat. We helpen je graag aan een comfortabele zitplaats. Ook wanneer je op zoek bent naar een bootsteun dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag aan de hengelsteun die past bij jou visserij. Wil je weten wat er allemaal onder je boot gebeurd? Bekijk dan onze fishfinders eens.

Elektromoteren

Wanneer je graag in beweging blijft, dan hebben wij peddels voor je, maar kom je liever helemaal tot rust? Bekijk dan onze elektromotoren eens. Een electromotor brengt je stil en geruisloos op je favoriete stekje, zodat jij je met andere dingen kunt bezighouden. Qua stroomvoorziening hebben we ook alles in huis. We vertellen je graag over de verschillende accu’s en acculaders die jou relaxt je visdag door helpen.

Veiligheid is op het water natuurlijk enorm belangrijk.

Vraag naar onze zwemvesten, warmtepakken, drijfpakken, en we vertellen je graag hoe je je hoofd boven water houdt! Alles aan boord en klaar om te water te gaan? Dan rest ons niets anders dan een welgemeend; behouden vaart!

Bekijk anders al onze visspullen.