Filter

Fox Rage

Fox Rage is het roofvismerk van Fox International. Ze richten zich op innovatie en praktische designs van topkwaliteit roofvisartikelen. Met Fox Rage artikelen heb je altijd top kwaliteit in huis waarmee je iedere roofvis de baas bent!

Fox Rage biedt voor iedere roofvisser geschikt materiaal aan, met onder andere roofvishengels, kunstaas, tassen, haken en allerlei accessoires.

Fox Rage Kleding

Fox is bekend geworden met hun karperspullen. Na het grote succes zijn ze bij Fox gaan uitbreiden en hebben ze inmiddels Fox Rage tot leven gewekt. Fox Rage is hét roofvis merk van Fox. Uiteraard kon kleding niet ontbreken in het assortiment van Fox Rage. Fox Rage heeft kleding voor alle seizoenen in het assortiment. Het zal dus altijd lekker vertoeven zijn aan de waterkant! Bekijk ook eens de Fox Rage tassen zoals de Fox Rage HD Dry Bag. Ideaal om jouw extra kleding in op te bergen.

Fox Rage voorjaarskleding

Doordat Fox Rage voor alle omstandigheden kleding biedt, zal je het nooit te warm of te koud krijgen. De temperatuur in het voorjaar kan heel wisselvallig zijn. Het kan verraderlijk koud zijn, maar het kan ook zomaar bloedheet worden. Daarom raden wij aan om minimaal drie lagen kleding te dragen. Op deze manier is het makkelijker om je aan te passen aan de temperatuur. Draag dus meer lagen dunne kleding in plaats van één of twee lagen dikke kleding. Op deze manier kun jij je heel makkelijk aanpassen aan de omstandigheden door bijvoorbeeld een laagje uit te trekken of aan te doen.

Voorjaarkleding op een rij

 1. T-shirt
 2. Hoodie / vest / trui
 3. Polaroid zonnebril
 4. Fox Rage jas

Fox Rage zomerkleding

In de zomer is het vaak bloedheet. Daarom heeft Fox Rage óók korte broeken, T-shirts en longsleeve shirts ontworpen. Een zonnebril mag natuurlijk niet vergeten worden. Fox Rage heeft daarom zonnebrillen opgenomen in het assortiment. Deze brillen helpen uiteraard tegen de zon, maar filteren óók de weerspiegeling van het water. Hierdoor ga jij veel meer vissen zien zwemmen in de bovenste lagen van het water.

 1. T-shirt
 2. Hoodie / vest / trui
 3. Polaroid zonnebril
 4. Pet

Goed gekleed het najaar in met Fox Rage

Waar veel vissers stoppen omdat het te koud wordt, kun jij nog comfortabel vissen met verschillende lagen kleding van Fox Rage. Onze specialisten raden het aan om drie of meer lagen kleding aan te trekken. Zo kun je heel makkelijk net dat ene laagje uittrekken of aantrekken. Het is namelijk belangrijk dat je niet gaat zweten, maar ook niet koud wordt.

 1. T-shirt
 2. Snoodie
 3. Puffa Jacket

of:

 1. Base Layer ondergoed
 2. Hoodie
 3. Fox Rage warmtepak

Warm in de winter met Fox Rage

Wanneer je graag in de winter vist, ontkom je er niet aan om extra goed gekleed naar buiten te gaan. Je wilt immers niet ziek worden omdat je de verkeerde kleding keuze hebt gemaakt. Fox Rage heeft waterdichte onderkleding op de markt gebracht dat goed te combineren is met Fox Rage Winter Suits.

Winterkleding op een rij

 1. Base Layer ondergoed
 2. Performance Long Sleeve Shirt
 3. Snoodie
 4. Puffa Jacket
 5. Fox Rage handschoenen
 6. Muts

Shop jouw nieuwe Fox Rage kleding voordelig bij Raven Hengelsport

Ben je er nog niet over uit welke Fox Rage kleding jij gaat kopen? Kom voor persoonlijk advies en om te passen eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Weet jij al welke kleding jij gaat kopen?

Fox Rage kunstaas

Één van de grotere merken binnen de roofvis wereld is Fox Rage. Fox Rage is het kindje van het succesvolle karpermerk Fox. Fox Rage staat bekend als een succesvol, innoverend merk dat hoog aan de top staat in het roofvis wereldje.

Fox Rage softbaits

Waar Fox Rage écht hoog aan de top mee staat zijn het hun softbaits wel. De Fox Rage shads zijn met name bekend geworden door de Zander Pro serie. Deze softbaits hebben een hele natuurlijke beweging waardoor ze niet te weerstaan zijn bij de snoeken, snoekbaarzen en baarzen. Óók de Pro Shad en Slick Shad series zijn uitermate populair bij de predatoren.

Fox Rage hardbaits

Fox Rage heeft ook een mega ruim assortiment aan hardbaits. Denk hierbij aan Fox Rage jerkbaits, chatterbaits, pluggen, enzovoort. Dit kunstaas is voor én door roofvissers ontwikkeld en vakkundig getest. Dat zorgt er voor dat dit kunstaas jou niet zal teleurstellen!

Fox Rage setjes

Fox rage heeft ook setjes kunstaas in het assortiment. Denk hierbij aan dropshot setjes, Texas setjes, enzovoort. In deze setjes zitten alle benodigde materialen om bovenstaande systemen te knopen.

Shop jouw nieuwe Fox Rage kunstaas voordelig bij Raven Hengelsport

Ben je er nog niet over uit welk Fox Rage kunstaas het beste op jouw thuiswater werkt? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Weet jij al welke kleding jij gaat kopen?

Fox Rage hengels

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe roofvis hengel met de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit, zit je bij Fox Rage altijd goed. Fox Rage is het kindje van het succesvolle Engelse karpermerk Fox. Of je nou op zoek bent naar een Fox Rage baitcaster, spinhengel, dropshot hengel of een verticaalhengel, Fox Rage heeft het wel.

Fox Rage baitcasters

Als je graag met zware pluggen vist heb je wel een stugge hengel nodig. Voor deze visserij zijn er de zogeheten baitcast hengels. Dit zijn vaak vrij stugge, korte hengels die in combinatie met een reel gebruikt worden. De Fox Rage jerkbait hengels zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen, zo is er voor ieder wat wils!

Fox Rage spinhengels

Of je nou met klein kunstaas op baars gaat vissen, of met groot kunstaas op snoek, Fox Rage spinhengels zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen. De hengels zijn tussen de 1.80m en 2.70. lang. Dit maakt het mogelijk om bijna alle soorten stekken te bevissen met de Fox Rage hengels.

Fox Rage dropshot hengels

Voor het vissen met een dropshot montage heb je een hengel met een soepele top nodig. Dit zorgt er voor dat jij de aanbeten beter verneemt. Dropshot hengels zijn vaak wat langer dan de meeste spinhengels. Vaak varieert de lengte tussen de 2.10m en 2.70m. Dit is om jouw dropshotmontage verder weg te kunnen gooien. Fox Rage dropshot hengels zijn er in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, zo zal je dus niet snel misgrijpen.

Fox Rage reishengels

Óók voor het reizen heeft Fox Rage hengels in het assortiment. Deze hengels bestaan vaak uit meer dan twee delen om extra compact op te ruimen

Shop jouw nieuwe Fox Rage hengel voordelig bij Raven Hengelsport

Ben je er nog niet over uit welk Fox Rage hengel het beste geschikt is voor jouw visserij? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Weet jij al welke hengel jij gaat kopen?