Jigkoppen & Loodvrij

Filter
Meerdere opties
DLT Add-On Weight | Screw In Weight | 12g | 3 Stuks
Gewicht (g): 12g
DLT Add-On Weights – Perfect voor het Uitbalanceren van SoftbaitsDe DLT Add-On Weights zijn de ideale oplossing voor vissers die eenvoudig gewicht willen toevoegen aan hun softbaits. Met deze schroefgewichtjes kun je snel en efficiënt je kunstaas aanpassen zonder dat je de jigkop hoeft te vervangen. Hierdoor kun je je softbaits dieper laten zwemmen en perfect uitbalanceren.Voordelen van DLT Add-On Weights:Eenvoudige Installatie: Druk en draai de gewichtjes in de buik van je softbait voor een stevige en perfecte fixatie.Verbeterde Diepte: Voeg extra gewicht toe om je softbaits dieper te laten zwemmen, ideaal voor verschillende visomstandigheden.Perfecte Uitlijning: Zorgt ervoor dat je kunstaas perfect uitgelijnd is voor een natuurlijkere presentatie en betere vangstresultaten.Beschikbare Uitvoeringen:DLT Add-On Weight 3g (5 stuks)DLT Add-On Weight 5g (5 stuks)DLT Add-On Weight 8g (4 stuks)DLT Add-On Weight 12g (3 stuks)Waarom Kiezen voor DLT Add-On Weights?Flexibiliteit: Pas je softbaits aan naar de gewenste diepte zonder de noodzaak van verschillende jigkoppen.Gebruiksgemak: Snel en eenvoudig aan te brengen, waardoor je meer tijd hebt om te vissen.Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik.Toepassing: De DLT Add-On Weights zijn perfect voor vissers die hun softbaits willen finetunen voor optimale prestaties. Of je nu op zoek bent naar de perfecte balans of je kunstaas dieper wilt laten zwemmen, deze gewichtjes bieden de flexibiliteit en controle die je nodig hebt.Conclusie: Met de DLT Add-On Weights heb je altijd de juiste tools bij de hand om je softbaits optimaal af te stellen. Verkrijgbaar in verschillende gewichten, zodat je voor elke situatie het juiste gewicht kunt kiezen.Tags: DLT Add-On Weights, softbait gewichten, schroefgewichtjes, kunstaas aanpassen, visgereedschap, visveiligheid, dieper zwemmen, perfecte uitlijning, visaccessoires.

€ 1,99
Meerdere opties
DLT Bottom Bouncer Jig | Haakmaat 3/0 | 7g
Haakmaat: Haakmaat 3/0
DLT Jig: De Ideale Combinatie van Texas en Drop Shot Rig De DLT Jig is een ingenieuze combinatie van de Texas Rig en Drop Shot Rig, waarbij het beste van beide systemen wordt samengevoegd. Deze rig is ontworpen om effectief te zijn bij het vissen op roofvissen, waarbij de haak boven het gewicht wordt geplaatst. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de DLT Jig: Belangrijkste Kenmerken: Texas en Drop Shot Combinatie: De DLT Jig combineert de voordelen van zowel de Texas Rig als de Drop Shot Rig, waardoor je een veelzijdig en effectief rigsysteem hebt. Haak Boven Gewicht: In tegenstelling tot de Texas Rig heeft de haak bij de DLT Jig een positie boven het gewicht. Dit zorgt ervoor dat de haak geen vuil van de bodem oppakt en het aas altijd in het zicht van de roofvis blijft. Offset Haak: De rig werkt goed met een offset haak, waardoor het ideaal is voor het vissen in de buurt van obstakels. De offset haak helpt om verstrikt raken in planten of takken te voorkomen. Universeel Gebruik: De DLT Jig is geschikt voor bijna alle soorten softbaits. Het is een veelzijdig rigsysteem dat vooral effectief is bij het vissen op baars en snoekbaars. Obstakelvrij Vissen: Doordat de haak boven het gewicht is geplaatst, minimaliseert de DLT Jig het risico op vastlopen in obstakels. Dit maakt het een geschikte keuze voor vissers die dicht bij dekking willen vissen. Toepassingen: Baars en Snoekbaars: De DLT Jig is met name effectief voor het vangen van baars en snoekbaars. De veelzijdigheid maakt het mogelijk om verschillende softbaits te gebruiken die aantrekkelijk zijn voor deze roofvissen. Vissen in Obstakelrijk Water: Het rigsysteem is ideaal voor het vissen in water met veel obstakels, zoals planten en takken, waar traditionele rigs meer kans hebben om vast te lopen. Allround Rigsysteem: Of je nu een ervaren visser bent of net begint, de DLT Jig biedt een allround rigsysteem dat geschikt is voor verschillende omstandigheden en vissoorten. Kortom, de DLT Jig is een slimme en doeltreffende keuze voor vissers die de voordelen van zowel de Texas Rig als de Drop Shot Rig willen benutten. Het biedt een nieuwe dimensie aan je visserij en kan resulteren in succesvolle vangsten.

€ 3,49
Meerdere opties
DLT Jighead FH | Loodkop | 7g | 3 Stuks
Gewicht (g): 7g
DLT Fish Jighead - Perfect voor Diep Water en Sterke Actie De DLT Fish Jighead is een krachtige keuze voor vissers die op zoek zijn naar een loodkop die direct te gebruiken is met shads. Speciaal ontworpen om de monsters uit het koude, diepe water te lokken, biedt deze jighead betrouwbaarheid en kracht voor elke visserijomstandigheid. Belangrijke Kenmerken: Extra Sterke Haak: De DLT Fish Jighead is voorzien van een extra sterke haak, ontworpen om betrouwbaarheid te bieden bij het vangen van grote vissen. Je kunt op deze haak vertrouwen, zelfs bij krachtige gevechten. Gestroomlijnde Vorm: Dankzij de gestroomlijnde vorm zakt de loodkop snel naar de gewenste diepte. Dit maakt de jighead ideaal voor stromend water of situaties waarin je grote dieptes wilt bereiken. Geschikt voor Shads: De jighead is direct te gebruiken met shads, waardoor je snel en efficiënt kunt wisselen tussen aas. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende visomstandigheden. Verschillende Gewichten: Verkrijgbaar in meerdere gewichten, kun je de DLT Fish Jighead aanpassen aan je specifieke behoeften en de diepte waarop je wilt vissen. Verpakking van 3 Stuks: Elke verpakking bevat 3 DLT Fish Jigheads, waardoor je voldoende hebt om meerdere vissessies te doorstaan. Of je nu in stromend water vist, op grote dieptes jaagt of gewoon op zoek bent naar een krachtige loodkop, de DLT Fish Jighead is een uitstekende keuze. Voeg deze jigheads toe aan je visuitrusting en verhoog je kansen op een succesvolle vangst.

€ 2,99
Meerdere opties
DLT Jighead JJ | Loodkop | 28g | 3 Stuks
Gewicht (g): 28g
DLT Jointed Jighead voor Optimale Bewegingsvrijheid van Zacht Aas De DLT Jointed Jighead onderscheidt zich van reguliere loodkoppen door het innovatieve ontwerp waarbij de haak niet vastzit, maar vrij kan scharnieren in het oog van de loodkop. Deze unieke eigenschap is speciaal ontworpen om zacht aas, zoals shad of twister, meer bewegingsvrijheid te geven. Het resultaat is niet alleen een indrukwekkende actie onder water, maar ook verbeterde vangresultaten. Belangrijke Kenmerken: Los Scharnierende Haak: In tegenstelling tot traditionele loodkoppen heeft de DLT Jointed Jighead een haak die vrij kan scharnieren in het oog van de loodkop. Optimale Bewegingsvrijheid: Ontworpen om zacht aas, zoals shad of twister, maximale bewegingsvrijheid te bieden, wat resulteert in een realistische en verleidelijke actie onder water. Verbeterde Aaspresentatie: Het losse scharnier van de haak zorgt voor een natuurlijke beweging van het aas, waardoor het aantrekkelijker wordt voor roofvissen. Indrukwekkende Actie: De unieke bewegingsvrijheid vertaalt zich in een indrukwekkende actie die roofvissen aantrekt en verleidt tot aanbeten. Proef het Verschil: Vissers worden aangemoedigd om de DLT Jointed Jighead uit te proberen en zelf het verschil te ervaren, zowel in aasactie als vangstresultaten. Dankzij het innovatieve ontwerp van de DLT Jointed Jighead krijgt zacht aas de ruimte om op een natuurlijke en verleidelijke manier te bewegen onder water. Vissers kunnen profiteren van verbeterde aaspresentatie en een indrukwekkende actie, wat resulteert in een effectievere en succesvollere viservaring.

Beschikbaar vanaf: € 4,99
€ 6,49
Meerdere opties
DLT Jigkop | Oranje/Geel | 14g | 10 stuks
Gewicht (g): 14g
DLT Loodkop Voordeel Pack – Voor Optimaal VissenDe DLT Loodkop Voordeel Pack is een must-have voor elke visser die op zoek is naar betrouwbare en veelzijdige loodkoppen. Deze pack biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is perfect voor zowel beginners als gevorderde vissers. Met een stevige haak en opvallende kleuren, zijn deze loodkoppen ontworpen om je viservaring te verbeteren.Belangrijkste Kenmerken:Sterke Haak: Elke loodkop is uitgerust met een sterke haak die duurzaam is en zorgt voor een betrouwbare inhaking.Opvallende Kleur: De loodkoppen zijn uitgevoerd in oranje/geel, ideaal voor vissers die moeite hebben met kiezen of die op zoek zijn naar extra zichtbaarheid onder water.Verpakkingshoeveelheid: De loodkoppen worden per 10 stuks verpakt, zodat je altijd voldoende voorraad hebt voor je visavonturen.Beschikbare Gewichten:8g (10 stuks)10g (10 stuks)14g (10 stuks)18g (10 stuks)Voordelen van de DLT Loodkop Voordeel Pack:Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende visomstandigheden en vissoorten.Hoge Zichtbaarheid: De oranje/geel gekleurde loodkoppen zijn goed zichtbaar in diverse wateromstandigheden, wat helpt bij het aantrekken van vissen.Kosteneffectief: De voordeelverpakking zorgt ervoor dat je voldoende loodkoppen hebt tegen een scherpe prijs, wat ideaal is voor intensieve visdagen.Waarom Kiezen voor DLT Loodkoppen?Betrouwbaarheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en betrouwbare prestaties.Gebruiksgemak: Gemakkelijk te monteren en te gebruiken met verschillende soorten kunstaas.Effectiviteit: De sterke haak en opvallende kleuren helpen bij het effectief vangen van vissen, zelfs in uitdagende omstandigheden.Conclusie: De DLT Loodkop Voordeel Pack biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle viservaring. Met sterke haken, opvallende kleuren en diverse gewichtsopties, ben je altijd goed uitgerust voor elke visomstandigheid.Tags: DLT Loodkop Voordeel Pack, loodkoppen, sterke haak, oranje/geel, visgereedschap, visveiligheid, kunstaas, visaccessoires, voordeelverpakking.

Beschikbaar vanaf: € 5,99
€ 8,99
Meerdere opties
DLT Round Jighead Hook | Loodkop | Haakmaat 1 | 15g
Gewicht (g): 15g
Deze loodkoppen van DLT zijn voorzien van een vlijmscherpe haak voor een directe inhaking. Voorzien van een weerhaak waardoor een shad of Twister uitstekend blijft zitten en niet over de haaksteel kan gaan schuiven. Voor zowel zoet als zoutwater erg populair. Dit is de loodkop voor het langdurig gebruik van je softbaits. Verkrijgbaar in meerder modellen. Kijk hier voor alle DLT Jig koppen

€ 2,75
Meerdere opties
DLT Round Jighead Hook | Loodkop | Haakmaat 2/0 | 28g
Gewicht (g): 28g
Deze loodkoppen van DLT zijn voorzien van een vlijmscherpe haak voor een directe inhaking. Voorzien van een weerhaak waardoor een shad of Twister uitstekend blijft zitten en niet over de haaksteel kan gaan schuiven. Voor zowel zoet als zoutwater erg populair. Dit is de loodkop voor het langdurig gebruik van je softbaits. Verkrijgbaar in meerder modellen.  Kijk hier voor alle DLT Jig Koppen

Beschikbaar vanaf: € 2,75
€ 3,25
Meerdere opties
DLT Round Jighead Hook | Loodkop | Haakmaat 4/0 | 7g
Gewicht (g): 7g
Deze loodkoppen van DLT zijn voorzien van een vlijmscherpe haak voor een directe inhaking. Voorzien van een weerhaak waardoor een shad of Twister uitstekend blijft zitten en niet over de haaksteel kan gaan schuiven. Voor zowel zoet als zoutwater erg populair. Dit is de loodkop voor het langdurig gebruik van je softbaits. Verkrijgbaar in meerder modellen.  Kijk hier voor alle DLT Jig Koppen

€ 2,75
Meerdere opties
DLT UV Jigger | Loodkop | Roze | 10.5g
Kleur: Roze
De DLT UV Jigger met spinnerblad is een Jigkop dat specifiek is ontworpen voor het vissen met Softbaits. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit kunstaas: Montagegemak: De DLT UV Jigger met spinnerblad kan eenvoudig worden gemonteerd als een normale jighead. Dit maakt het geschikt voor verschillende zachte kunstaasjes. Spinnerblad voor Extra Vibratie: Het extra spinnerblad aan de jighead zorgt voor extra vibratie, schittering en werveling in het water tijdens het binnenvissen. Dit kenmerk verhoogt de zichtbaarheid van het kunstaasje en kan de aandacht van roofvissen trekken. UV-Effect: De toevoeging van UV aan de kop van het kunstaas betekent dat het materiaal licht absorbeert en dit licht vervolgens uitstraalt wanneer het in diepere wateren wordt gebruikt. Dit kan extra visuele aantrekkingskracht genereren en het kunstaas op laten vallen. Haakje op de Steel: De haak die aan de steel is bevestigd, zorgt voor een goede montage van zachte kunstaasjes. Het zorgt ervoor dat het kunstaas stevig op zijn plaats blijft en helpt bij een efficiënte haakzetting tijdens aanbeten. Dit type kunstaas is met name geschikt voor roofvissen die reageren op beweging en vibratie. De combinatie van een jighead met een spinnerblad voegt diversiteit toe aan de presentatie, wat nuttig kan zijn bij verschillende visomstandigheden. Experimenteer met verschillende inhaalsnelheden en technieken om te ontdekken wat het meest effectief is op jouw vislocatie. Klik hier voor meer DLT Jig-Koppen

€ 4,75
Meerdere opties
DLT UV Jigger | Loodkop | Blauw | 15g
Kleur: Blauw
DLT UV Jigger met Spinnerblad: Extra Vibratie en Opvallendheid De DLT UV Jigger met spinnerblad is ontworpen voor extra aantrekkingskracht tijdens het vissen met kunstaas. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit kunstaas: Montagegemak: De UV Jigger met spinnerblad kan eenvoudig worden gemonteerd als een normale jighead. Het extra spinnerblad voegt een dimensie van aantrekkingskracht toe. Spinnerblad voor Extra Vibratie: Het toegevoegde spinnerblad zorgt voor extra vibratie tijdens het binnenhalen van het kunstaas. Deze vibratie kan roofvissen aantrekken door beweging en geluid te creëren. Schittering en Werveling: Het spinnerblad voegt schittering en werveling toe aan het kunstaas in het water. Dit kan de zichtbaarheid vergroten en de aandacht van vissen trekken. UV-Eigenschap: De term "UV" geeft aan dat de kop van de Jigger licht absorbeert en dit mee de diepte in neemt. Dit kan extra visuele aantrekkingskracht genereren. Haakmontage: De haak op de steel zorgt voor een goede en stabiele montage van zachte kunstaas. Effectief voor Roofvissen: Dit type kunstaas is doorgaans effectief voor het vangen van roofvissen zoals baars, snoekbaars en snoek. Geschikt voor Verschillende Wateromstandigheden: De DLT UV Jigger met spinnerblad kan worden gebruikt in verschillende wateromstandigheden, van heldere meren tot troebel water. Bij het gebruik van dit kunstaas is het raadzaam om verschillende inhaalsnelheden en technieken uit te proberen om te ontdekken wat het meest effectief is op een bepaalde dag. Daarnaast kunnen verschillende kleuren en maten worden gebruikt, afhankelijk van de lokale visomstandigheden en de soorten vis die je wilt targeten. Klik hier voor meer DLT Jig-Koppen

€ 4,99
Meerdere opties
DLT UV Jigger | Loodkop | Grijs | 7.5g
Kleur: Grijs
De DLT UV Jigger met spinnerblad is een Jigkop dat specifiek is ontworpen voor het vissen met Softbaits. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit kunstaas:Montagegemak: De DLT UV Jigger met spinnerblad kan eenvoudig worden gemonteerd als een normale jighead. Dit maakt het geschikt voor verschillende zachte kunstaasjes.Spinnerblad voor Extra Vibratie: Het extra spinnerblad aan de jighead zorgt voor extra vibratie, schittering en werveling in het water tijdens het binnenvissen. Dit kenmerk verhoogt de zichtbaarheid van het kunstaasje en kan de aandacht van roofvissen trekken.UV-Effect: De toevoeging van UV aan de kop van het kunstaas betekent dat het materiaal licht absorbeert en dit licht vervolgens uitstraalt wanneer het in diepere wateren wordt gebruikt. Dit kan extra visuele aantrekkingskracht genereren en het kunstaas op laten vallen.Haakje op de Steel: De haak die aan de steel is bevestigd, zorgt voor een goede montage van zachte kunstaasjes. Het zorgt ervoor dat het kunstaas stevig op zijn plaats blijft en helpt bij een efficiënte haakzetting tijdens aanbeten.Dit type kunstaas is met name geschikt voor roofvissen die reageren op beweging en vibratie. De combinatie van een jighead met een spinnerblad voegt diversiteit toe aan de presentatie, wat nuttig kan zijn bij verschillende visomstandigheden. Experimenteer met verschillende inhaalsnelheden en technieken om te ontdekken wat het meest effectief is op jouw vislocatie.Klik hier voor meer DLT Jig-Koppen

€ 4,25
Meerdere opties
Owner Cultiva AX Head | 28gr | haakmaat 5/0 | 2st.
Gewicht (g): 28gr
Owner Cultiva Loodkop AxHead,  Zoals bij d emeest bekend levert Owner de hoogste kwaliteit haken en dreggen, dus ook de loodkoppen van Owner behoren tot de beste ter wereld.  De Ax head wordt geleverd incl. Dreg voor een perfecte inhaking. 

€ 7,69
Meerdere opties
Owner Cultiva Joint AX Head | 7gr | Haakmaat 2/0 | 2st.
Gewicht (g): 7gr
Cultiva AX Joint Loodkop: Innovatieve Functionaliteit Ontdek de revolutionaire Cultiva AX Joint Loodkop, waar vorm en functie samenkomen voor een optimale viservaring. Het unieke ontwerp kenmerkt zich door de verbinding van de haak met de jighead via een slim scharnierpunt. Deze innovatie vermindert aanzienlijk het risico op haakverlies, terwijl het tegelijkertijd moeiteloos mogelijk maakt om de haak te wisselen wanneer dat nodig is. De Cultiva AX Joint Loodkop is vervaardigd met materialen van topkwaliteit, met speciale aandacht voor duurzaamheid en efficiëntie. De haak is afkomstig van het gerenommeerde merk Owner, wat garant staat voor scherpte en betrouwbaarheid. Dit maakt de loodkop uitermate geschikt voor verschillende softbait technieken, waardoor het een favoriet is onder vissers die streven naar veelzijdigheid en prestaties. Specificaties: Ontwerp: Haak verbonden met jighead via scharnierpunt. Voordelen: Vermindert risico op haakverlies, eenvoudig haak wisselen. Materialen: Hoogwaardige constructie, Owner haken. Toepassingen: Veelzijdig voor diverse softbait technieken. Betrouwbaarheid: Favoriet bij vissers voor kwaliteit en functionaliteit

€ 6,59
Meerdere opties
Owner Round Ultra Head | 25gr | Haakmaat 4/0 | 3st.
Gewicht (g): 25gr
 

€ 5,99
Meerdere opties
Savage Gear Micro Jighead | Haakmaat 2 | 1.5g | 3 Stuks | Loodkop
Haakmaat: Haakmaat 2
Met ultrascherpe, gesmeed hoog koolstofstaal fijndradige jighaken met nano-punten en micro weerhaakjes, is de kop van de Savage Gear Micro Jighead met precisie gegoten in een reeks van maten om te passen op verschillende soorten klein zacht kunstaas.

€ 3,49
Meerdere opties
Savage Gear Ned EWG Jighead | Matt Black | Haakmaat 3/0 | 10g | 3 Stuks | Loodkop
Gewicht (g): 10g
Voorzien van ultra-scherpe, gesmede hoge carbon stalen draad haken met nano-punten en micro weerhaken in Super Slide afwerking. Elke haakmaat is ook zorgvuldig ontworpen met de perfecte draaddiameter voor optimale kracht en penetratie.

€ 7,49
Meerdere opties
Senshu - Pelagic Jighead - 2st - 30gr - Baitfish
Gewicht (g): 30gr | Kleur: Baitfish
Maak kennis met de Senshu Pelagic Jighead - de ultieme keuze voor jou montage bij het vissen met een pelagische techniek! Met zijn aantrekkelijke viskopvorm en grote 3D-realistische, levensechte vissenoogjes past deze jighead met schroef perfect bij elke softbait. Ontworpen om naadloos aan te sluiten op de Senshu Pelagic Shad en vele andere softbaits.De grote ogen bieden voldoende ruimte voor het bevestigen van een dregmontage, terwijl de slagvaste poedercoating zorgt voor duurzaamheid, zelfs bij de meest intense gevechten met grote roofvissen.Of je nu op zoek bent naar de perfecte jighead voor verticaal vissen of het targeten van pelagische rovers, de Senshu Pelagic Jighead staat garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en effectiviteit bij elke worp.Verkrijgbaar in 3 kleuren en in twee gewichten, namelijk 30gr en 45gr.

€ 4,99
Meerdere opties
Spro Jighead HD 90 | Loodkop | 5/0 | 28g
Gewicht (g): 28g
Gemaakt met haken van absolute wereldklasse. De Gamakatsu Jig 90 haken zijn extra sterk en hebben zodoende een langere levensduur.

Beschikbaar vanaf: € 3,99
€ 4,99
Meerdere opties
Tackle Porn Tungsten Turbo Ball | Weed Guard | Zwart | 7g | 2 Stuks
Gewicht (g): 7g
Het Tackle Porn Tungsten Turbo Ball Weed Guard System is een systeem dat ontworpen is om je aas effectief te presenteren op onkruidrijke plekken zonder dat het direct bij de punt van de haak blijft haken. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van dit systeem: Flexibele Draad: Het systeem bestaat uit een flexibele draad boven de punt van de haak, die dient als een soort onkruidbeschermer. Deze draad buigt mee en voorkomt dat het aas vast komt te zitten in onkruid. Ideaal voor Onkruidrijke Plekken: Speciaal ontworpen om effectief te werken op plekken met veel onkruid. Hierdoor kun je je aas presenteren op locaties waar vissen zich schuilhouden zonder dat het constant vast komt te zitten. Verpakking van 3 Stuks: Wordt geleverd in een verpakking van 3 stuks, waardoor je meerdere mogelijkheden hebt om dit systeem te gebruiken. Gemaakt van Tungsten: De jigkoppen zijn gemaakt van Tungsten, wat betekent dat ze loodvrij zijn. Tungsten heeft een hogere dichtheid dan lood, wat resulteert in een compacter en zwaarder product. Dit Tackle Porn Tungsten Turbo Ball Weed Guard System biedt vissers een handige oplossing om hun aas effectief te presenteren in onkruidrijke omgevingen, en de loodvrije samenstelling is een extra voordeel.

€ 7,50
Meerdere opties
Tackle Porn Tungsten Turbo Ball | Zwart | 10.6g | 2 Stuks
Gewicht (g): 10.6g
De Tackle Porn Tungsten Turbo Ball is een speciale loodkop die is ontworpen voor het vissen met aasvis in combinatie met een loodkop. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van de Tungsten Turbo Ball: Ontworpen voor Aasvis: Deze loodkop is speciaal ontworpen voor gebruik met aasvis. Hierdoor kun je effectief vissen met levend aas en profiteren van de aantrekkingskracht van een bewegende aasvis. Speciaal Oog voor Extra Stinger: De loodkop is voorzien van een speciaal oog waarop een extra stinger (staartdreg) kan worden geplaatst. Dit helpt bij het vergroten van de haakratio, omdat de stinger kan bijten wanneer de vis het aas aanvalt. Gemaakt van Tungsten: De jigkop is vervaardigd van Tungsten, een materiaal dat loodvrij is. Tungsten heeft een hogere dichtheid dan lood, waardoor de jigkop compacter en zwaarder wordt. Milieuvriendelijk: Het feit dat deze jigkop gemaakt is van Tungsten en daarmee loodvrij is, draagt bij aan milieuvriendelijk vissen. Kleur: Zwart: De Tungsten Turbo Ball is uitgevoerd in een zwarte kleur, wat mogelijk helpt om discreet te blijven onder water. Dit product is bedoeld voor vissers die de voorkeur geven aan het gebruik van aasvis en de voordelen van loodvrij vissen willen benutten.

Beschikbaar vanaf: € 6,99
€ 8,99
Meerdere opties
Tackle Porn Tungsten Weighted | Offset Hook | Zwart | 1g | 4 Stuks
Gewicht (g): 1g
Tackle Porn Tungsten Weighted Offset Hook - Specificaties: Tungsten Gewicht: Voordelen van Tungsten: Hoge dichtheid. Kleinere koppen vergeleken met loden koppen met hetzelfde gewicht. Draagt bij aan een compacte en gestroomlijnde uitstraling van het aas. Veelzijdig Gebruik: Kan worden gevist als een klassieke jigkop. Geschikt voor verschillende technieken en aassoorten. Offset-Haak Voordelen: Biedt alle voordelen die offset-haken met zich meebrengen. Geschikt voor het vissen met softbaits zoals kunstwormen, creature baits en andere kunstaassoorten. Compact en Effectief: Door het Tungsten gewicht en de offset-haakconstructie is de haak compact en effectief. Gemakkelijke doordringing tussen dekking en vegetatie. Hoge Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Geschikt voor Diverse Visomstandigheden: Geen Nummers. Kan worden gebruikt in verschillende visomstandigheden, waaronder zoetwater- en zoutwatervissen. Verhoogde Gevoeligheid: Door het Tungsten gewicht wordt de gevoeligheid verhoogd, waardoor aanbeten beter worden geregistreerd. De Tackle Porn Tungsten Weighted Offset Hook is ontworpen met deze specificaties om vissers een veelzijdige en effectieve haakoptie te bieden, met specifieke voordelen die geschikt zijn voor verschillende vistechnieken en omstandigheden.

Beschikbaar vanaf: € 6,99
€ 7,99
Meerdere opties
Team Deep Sea - Screw-in Jighead - Glow Geel - 1st - 120gr
Gewicht (g): 120gr
Team Deep Sea - Screw-in Jighead - Glow GeelBen je op zoek naar een jighead die niet alleen oplicht in het water, maar ook zorgt voor een moeiteloze montage en een veilige grip? Dan is de Team Deep Sea - Screw-in Jighead Glow Geel jouw perfecte keuze voor een succesvolle visdag.Dankzij het innovatieve schroef-in ontwerp is het vervangen van je softbait een fluitje van een cent, waardoor je kostbare tijd bespaart en snel weer terug bent bij het vissen. Met minder uitvallers en de mogelijkheid om zelf de haakgrootte te kiezen, heb je de controle over je uitrusting en kun je je aanpassen aan de omstandigheden van de dag.Of je nu shads of twisters gebruikt, deze jighead biedt een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al je kunstaasbehoeften. De glow-in-the-dark gele kleur zorgt ervoor dat je aas opvalt, zelfs in troebel water of bij weinig licht, waardoor je meer beten kunt genereren en je vangsten kunt maximaliseren.

Beschikbaar vanaf: € 2,99
€ 5,99