Roofvis Kunstaassets

Filter
Berkley Choppo 3-Pack

€ 39,99
Berkley Dredger 3-Pack
Het Berkley Bagger 3-pack biedt vissers een selectie van hoogwaardige en effectieve aasjes voor verschillende vismethoden. Deze aasjes zijn speciaal ontworpen om verschillende roofvissen aan te trekken en leveren betrouwbare prestaties tijdens het vissen.Kenmerken van het Berkley Bagger 3-pack:Veelzijdige aasjes: Het 3-pack bevat verschillende aasjes die geschikt zijn voor diverse vismethoden, om roofvissen zoals baars, snoek en snoekbaars aan te trekken. Hoogwaardige materialen: De aasjes zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een stevige constructie en duurzaamheid. Realistisch ontwerp: Elk aasje in het pack heeft een realistisch ontwerp om de aandacht van vissen te trekken en natuurlijke bewegingen in het water na te bootsen. Bewezen prestaties: Berkley is een gerenommeerd bedrijf in de hengelsportindustrie, bekend om hoogwaardige visproducten. De aasjes in het 3-pack bieden bewezen prestaties die door vissers gewaardeerd worden. Veelzijdig inzetbaar: Deze aasjes zijn geschikt voor verschillende wateren en omstandigheden, waardoor vissers ze veelzijdig kunnen gebruiken. Het Berkley Bagger 3-pack is de ideale keuze voor vissers die een assortiment hoogwaardige aasjes zoeken voor diverse situaties. Met hun veelzijdigheid en bewezen prestaties zijn deze aasjes een waardevolle aanvulling op elke visuitrusting.

€ 39,99
Berkley Flicker Shad 3-Pack

€ 22,99
Berkley Powerbait Drop Shot Pro Pack | Shad
Powerbait geur Eenvoudig in het gebruik Verschillende kleuren Tips en adviezen van de Pro Staffers

€ 14,99
17 %
Berkley PowerBait Pro Pack | Jig Minnow | Clear Water | Kit
Inhoud: 2 x Sneak Shad 7,5 cm, 2 x Hollow Belly 10 cm, 2 x Sneak Minnow 7,5 cm, 3 Flex Round Heads (5, 7 & 10gr). De softbaits zijn powerbait geurend.

€ 12,49 € 14,99 (16.68% korting)
Berkley Powerbait Vertical Fishing Pro Pack | Shad
Berkley Pro Pack – Vertical Fishing: Compleet Verticaal Kunstaas Assortiment Verticaal jiggen is een veeleisende en effectieve vistechniek waarbij zelfs de kleinste details het verschil kunnen maken. Met het Berkley Pro Pack – Vertical Fishing haal je een uitgebreid assortiment in huis dat speciaal is ontworpen voor deze techniek. Alle aas in dit pakket is verrijkt met het krachtige PowerBait-aroma, waardoor je als visser een extra voordeel hebt. Kenmerken van de Berkley Pro Pack – Vertical Fishing: Lokaaspakket voor verticaal kunstaas: Een divers assortiment van verschillende maten, vormen en gewichten om aan te passen aan wisselende omstandigheden. Shads en loden koppen: Inclusief 5 shads  samen met 2 loden koppen (17 gram en 21 gram). PowerBait-aroma: Bewrkts met PowerBait om de aantrekkingskracht op roofvissen te vergroten. Uitdagende actie: Het kunstaas biedt een uitdagende actie onder water, waardoor het extra aantrekkelijk is voor vissen. Grote peddelstaart: De shads zijn voorzien van een opvallende peddelstaart voor een realistische en verleidelijke zwembeweging. Aantrekkelijke kleuren: Het assortiment bevat aas in verschillende kleuren die de nieuwsgierigheid van roofvissen opwekken. Ideaal voor baars en snoekbaars: Ontworpen om specifiek baars en snoekbaars aan te trekken tijdens het verticaal vissen. Met de Berkley Pro Pack – Vertical Fishing ben je uitgerust met hoogwaardig kunstaas dat ontworpen is om je succes te vergroten bij het verticaal jiggen. Bestel dit complete pakket en til je verticale visserij naar een hoger niveau!

€ 14,99
Meerdere opties
Berkley Pulse Realistic | Goby | 7cm | 4 Stuks | Shad
Lengte (cm): 7cm
De shads zijn voorzien van een loodkop waardoor je direct klaar bent om naar de waterkant te vertrekken. Shads voorzien van loodkop Slanke softbait met grote schoepstaart Realistische imitatie  Verleidelijke zwemactie Natuurlijke kleurpatronen Geschikt voor jiggen of spinnen Onweerstaanbaar voor baars, snoek en snoekbaars!

€ 14,99
Meerdere opties
Berkley Pulse Realistic | Roach | | 15cm | 4 Stuks | Shad
Lengte (cm): 15cm
De shads zijn voorzien van een loodkop waardoor je direct klaar bent om naar de waterkant te vertrekken. Shads voorzien van loodkop Slanke softbait met grote schoepstaart Realistische imitatie  Verleidelijke zwemactie Natuurlijke kleurpatronen Geschikt voor jiggen of spinnen Onweerstaanbaar voor baars, snoek en snoekbaars!

Beschikbaar vanaf: € 14,99
€ 17,99
33 %
DLT Dropshot Kit - Complete set - 20 Delen - Streetfishing
DLT Dropshot Kit Complete - Ontdek de Wereld van Dropshotvissen De DLT Dropshot Kit Complete is een alles-in-één pakket dat je voorziet van de essentiële tools en aas om te beginnen met dropshotvissen. Of je nu een ervaren visser bent die een nieuwe techniek wil uitproberen of een beginner die kennis wil maken met deze populaire vismethode, deze kit is de perfecte keuze. Hier is waarom de DLT Dropshot Kit Complete een must-have is voor alle roofvissers: Belangrijkste Kenmerken: Complete Set: De kit wordt geleverd met acht haken, vier dropshot loodjes en een selectie van acht kleurrijke softbaits. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met dropshotvissen. Variatie in Kleuren: De softbaits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, grijs, groen, oranje en zwart. Hiermee kun je variëren op basis van de watertypen en lichtomstandigheden. Weerhaak: De haken zijn voorzien van weerhaken voor een goede haakzetting tijdens het vissen. Gebruiksklaar: De kit is gebruiksklaar, wat betekent dat je geen extra accessoires nodig hebt om te beginnen met dropshotvissen. Geschikt voor Alle Roofvisfanaten: Of je nu een streetfish fanaat bent of gewoon wilt experimenteren met nieuwe vismethoden, deze kit is veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten roofvissen. Merkkwaliteit - DLT: Vertrouw op de kwaliteit van DLT, een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige visuitrusting. Met de DLT Dropshot Kit Complete maak je een vliegende start in de wereld van dropshotvissen. Voeg deze kit toe aan je visuitrusting en ontdek de opwinding van het vangen van roofvissen met deze complete set.

€ 5,99 € 8,99 (33.37% korting)
33 %
DLT Dropshot Kit | Nr.2 - Complete dropshot set
De diversiteit aan kunstaas, hoogwaardige materialen en handige selectie maken het gemakkelijk voor vissers om effectief en succesvol te zijn bij het dropshot-vissen. Met verschillende gewichten en accessoires inbegrepen, is deze set geschikt voor diverse omstandigheden en soorten roofvissen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint met deze techniek, de DLT Dropshot-Kit  is een complete en handige keuze voor je visuitrusting.

€ 3,99 € 5,99 (33.39% korting)
DLT Dropshot Kit | Nr.3
Het DLT Dropshot-Kit Nr. 3 is een uitgebreide set die speciaal is samengesteld voor het dropshot-vissen. Het bevat alles wat je nodig hebt om succesvol op roofvis te jagen met behulp van de dropshot-techniek. Het kit biedt een diverse selectie hoogwaardige kunstaas en accessoires, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan.Kenmerken van het DLT Dropshot-Kit Nr. 3:Diverse KöderaAuswahl: Het kit bevat een verscheidenheid aan dropshot-kunstaas in verschillende kleuren en maten om verschillende soorten roofvissen aan te trekken.Hoogwaardige kunstaas: De kunstaas in het kit is gemaakt van hoogwaardig rubber dat een realistische actie in het water creëert en het vertrouwen van roofvissen wint.Handige opbergdoos: Alle kunstaas is georganiseerd in een handige opbergdoos die het transport en de opslag vergemakkelijkt.Verschillende gewichten: Het kit bevat ook verschillende dropshot-gewichten om de presentatie van het kunstaas aan verschillende omstandigheden aan te passen.Hoogwaardige accessoires: Naast het kunstaas en de gewichten bevat het kit hoogwaardige accessoires zoals haken en wartels om een effectieve montage te garanderen.Met het DLT Dropshot-Kit Nr. 3 ben je goed uitgerust om de opwindende techniek van het dropshot-vissen te beheersen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint met het vissen op roofvis, dit kit biedt een betrouwbare selectie van kunstaas en accessoires voor je volgende visreis

€ 5,99
43 %
DLT Dropshot Kit Nr. 1 - Inhoud: Haken, Dropshotloodjes, Shads (Softbaits)
DLT Dropshot Kit Nr. 1 - Inhoud:  Haken, Dropshotloodjes, Shads (Softbaits) Het DLT Dropshot Kit biedt niet alleen gemak met kant-en-klare onderlijnen maar bevat ook een handige selectie van accessoires, waaronder haken, dropshotloodjes en shads (softbaits). Hier is een overzicht van de inhoud: 8 Haken: De kit is voorzien van 8 haken, essentiële elementen voor het effectief vastzetten van je aas en het veilig haken van de roofvis. 2 Dropshotloodjes: Met 2 dropshotloodjes kun je de diepte en positie van je aas aanpassen aan de visomstandigheden, waardoor je flexibel kunt reageren op verschillende situaties. 4 Shads (Softbaits) :De set bevat 4 shads, zachte kunstaasjes die zijn ontworpen om de prooivis na te bootsen en roofvissen aan te trekken. De variatie in shads biedt diversiteit in presentatie. Deze extra accessoires maken het DLT Dropshot Kit nog completer en geschikt voor verschillende visomstandigheden. Of je nu je dropshot-techniek wilt perfectioneren of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige set, deze inhoud zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op je volgende visavontuur

€ 3,99 € 6,99 (42.92% korting)
DLT Roofvis Softbait Set | Softbait | Assorti
Complete set om op verschillende manieren met verschillende Softbaits/ Shads te kunnen vissen. Set bestaat uit een aantal verschillende Shad's, twisters, jigkoppen, lood en wartels.

€ 9,99
DLT Roofvis Spinner Set 4 Delig
Spinner set bestaande uit 4 verschillende kleuren verzwaarde spinners voor varieteit en verschillende mogelijkheden.

€ 12,49
17 %
Eurocatch Fishing Softbait | twister | Assortiment | Emmer | Supervoordeel
Kunstaas, Shads en Twisters om specifiek te zijn. Aangeleverd als assortiment in een emmer. Deze mix van shads en twisters als ook wel kunstaas genoemd dat geschikt is voor elk watertype. Het kunstaas komt in verschillende maten en kleuren. Let op: foto kan afwijken (dit omdat het kunstaas als assortiment geleverd wordt).De shads zijn soepel en zacht met goede kleuren waardoor je met dit kunstaas elke keer weer een mooi vangst binnen zult hengelen!Goedkoop en effectief kunstaasDeze emmer bestaat uit kunstaas die shads en twisters genoemd worden. Shads en twisters is zacht en van rubber gemaakt kunstaas. Shads en twisters kan bij de roofvissers veel vis op de kant opleveren. De verzamelnaam voor shads en twisters is naast kunstaas “softbaits”. Shads, twisters kun je zowel trollend als werpend vissen. Bij beide kunstaas maak je over het algemeen gebruik van een loodkop of jigkop.ShadsShads lijkt van de softbaits het meest op rubberen visjes en zijn levensecht. Deze kunstaas emmer komt in verschillende kleuren, maten en vormen. Waar wil je graag op vissen? Kies je voor de shad of kunstaas tot 10 centimeter, dan maak je het meeste kans op baars en snoekbaars. De grotere shads en kunstaas vangen ook snoek en snoekbaars. De vorm van de staart van de shad of kunstaas bepaalt de weerstand onder water.TwistersEn deze emmer met kunstaas zitten naast shads ook nog twisters. Twisters kun je zien als een soort worm met een grote gebogen staart. De twisters lijken niet zoals de shads op een echt visje, maar de twisters hebben een wilde actie waardoor het voor verrassende resultaten kan zorgen. Wanneer je de twister of kunstaas binnen hengelt dan zal de lange gebogen staart door het water wapperen en de aandacht van de vis trekken.Altijd passend kunstaasHet is altijd moeilijk om te zeggen welke kleur, maat en soort kunstaas het beste werkt voor jou. Daarom komt deze emmer met kunstaas, shads en twisters goed van pas. Je hebt altijd een passend stuk kunstaas bij de hand. En als je eenmaal de juiste shad of twister hebt gevonden, kan jouw visdag niet meer stuk!

€ 14,99 € 17,99 (16.68% korting)
Meerdere opties
Kinetic Buzzer | 6g | 5 Stuks | Spinner
Gewicht (g): 6g
Loodvrije componenten Ronde chemisch geslepen dreg Transparante opbergbox met 5 compartimenten  Geschikt voor regenboogforel, baars, snoek, snoekbaars

€ 9,99
Senshu Real Fin Shad 12 | Mix Pack | 12cm | 13g | 3 Stuks
Het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack is een ideale keuze voor vissers die veelzijdigheid en kwaliteit waarderen. Deze rubberen kunstaasjes zijn 12 cm lang, wegen 13 g en zijn verkrijgbaar in een handige verpakking van 3 stuks. De Real Fin Shad-serie onderscheidt zich door de realistische vorm en actie in het water, die roofvissen zoals snoek, snoekbaars en baars effectief lokt.Kenmerken van het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack:Veelzijdig gebruik: De Real Fin Shad 12 is een veelzijdig inzetbaar kunstaas, ideaal voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars.Realistische vorm: De kunstaasjes hebben een realistische vorm die lijkt op echte prooivissen, waardoor de aantrekkingskracht op roofvissen wordt vergroot.Levendige actie: De actie in het water is levendig en realistisch, waardoor de aandacht van roofvissen wordt getrokken en beten worden uitgelokt.Mixpack: Het 3-delige mixpack biedt variatie in kleuren en patronen om verschillende omstandigheden en voorkeuren van roofvissen tegemoet te komen.Hoogwaardig materiaal: De kunstaasjes zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal voor een betrouwbare prestatie.Met het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack heb je een uitstekende selectie rubberen kunstaasjes bij de hand om succesvol op roofvis te jagen. Dit pakket biedt kwaliteit, veelzijdigheid en een realistische presentatie om je kansen op een succesvolle vangst te vergroten.

€ 6,99
Meerdere opties
Senshu Real Fin Shad 12 Ready2Catch | Shiny Tiger | 12cm | 25g | 3 Stuks
Kleur: Shiny Tiger
Senshu Real Fin Shad 12 Ready2Catch 12cm – 25gr 3 Stuks De Senshu Real Fin Shad is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment gedetailleerde roofvis-shads, ontworpen voor het vangen van baars en snoekbaars. Hier zijn enkele kenmerken die deze shad onderscheiden: Optimale Rubbermix: De Real Fin Shad maakt gebruik van een rubbermix die zorgt voor een aantrekkelijke zwembeweging. Deze mix is zorgvuldig gekozen om een overtuigende illusie te creëren die vissen aantrekt en tot een aanbeet leidt. Uitgesproken Vinnen: Het ontwerp omvat uitgesproken borst- en staartvinnen, evenals een rugvin, waardoor het lichaam van de shad wordt vergroot. Deze functies dragen bij aan de realistische uitstraling en aantrekkingskracht. Honingraatstructuur en Glittervlokken: De shad heeft een microfijne honingraatstructuur en diagonale schaduwen, samen met ingebedde glittervlokken. Dit resulteert in geweldige lichtreflecties onder water, waardoor de shad nog meer opvalt. Ready2Catch-Modellen: De Real Fin Shad is beschikbaar als Ready2Catch-model, wat betekent dat het al klaar is om te worden gemonteerd met een jighead. Dit bespaart tijd en maakt het kunstaas direct gebruiksklaar. Verschillende Maten: De shad is verkrijgbaar in verschillende maten, waarbij het 8 cm model wordt geleverd met een ronde kop jighead #1/0 van 7g, en het 12 cm model wordt geleverd met een #3/0 jighead van 12g. Pluimstaart en Belly-Flashes: De grote pluimstaart van de Real Fin Shad zorgt ervoor dat het kunstaas altijd op koers blijft. Bij snelle bewegingen kunnen belly-flashes ontstaan, wat resulteert in een onvoorspelbare loop en de aandacht van roofvissen trekt. Of je nu een ervaren roofvisser bent of net begint, de Senshu Real Fin Shad biedt gedetailleerd design, hoogwaardige materialen en innovatieve functies om je kansen op een succesvolle vangst te vergroten.

€ 7,99