Filter

Vis trui

Een comfortabele vis trui of vest voor langs de waterkant komt altijd goed van pas.

Hier vind je een groot assortiment vis truien om comfortabel langs de waterkant te zitten. Het aanbod vis truien zijn niet alleen mooi langs de waterkant maar kun je ook prima casual dragen.

Verschijn in stijl langs de waterkant met een vis trui of visvest van jouw favoriete merken. Denk dan bijvoorbeeld aan Faith, Fox, Korda, Rive en veel meer! De truien en vesten zijn van goede kwaliteit en vooral lekker warm voor de wat koudere dagen in het najaar of in de winter! Ideaal voor overdag of tijdens het slapen!

Vis truien voor elke vissrij!

Omdat elke visserij anders is bieden wij een breed assortiment kleding aan. Wij verkopen viskleding voor het:

Karpervissen: een karper vistrui heeft vaak neutrale kleuren zoals groen, bruin of zwart. Hiermee blend je goed in de natuur. Met een goede trui voor het karpervissen zal je er in de koudere maanden warmpjes bij zitten. Niets is namelijk vervelender dan koud langs de waterkant te staan. Zorg dus dat je met de juiste karper truien op pad gaat!

Roofvissen: Ook zijn de roofvis truien ideaal voor het koudere najaars weer! Een extra laag onder je jas is echt niet onverstandig als je vanaf de kant vist en zeker vanaf een boot. Met een goede trui voor het roofvissen zul je het veel langer volhouden!

Witvissen: Wanneer je veel uren op een zitkist doorbrengt is een witvis trui al snel een must. Een extra laag warmte houdt je lichaamstemperatuur goed op peil! Er zijn genoeg truien voor het witvissen in ons assortiment. Bekijk vooral de merken als Cresta, Guru en Rive eens!

Forelvissen: Een forel trui moet lekker warm zijn, maar ook ruim zitten. Op deze manier kun je namelijk comfortabel uitwerpen! Truien voor het forelvissen zijn en van Greys en Ron thompson!

Meervalvissen: Bij het meerval vissen wil je met de koudere dagen natuurlijke ook een goed meerval trui. Bekijk ons assortiment truien en koop er een die past bij jouw meerval style.

Zeevissen: Op het strand of op zee kan het nogal snel koud worden door de harde wind die vaak bij de kust aanwezig is. Zorg er daarom altijd voor dat je warm gekleed bent een draag een goede zeevis trui om zo je lichaamstemperatuur op peil te houden!

Direct een vistrui kopen?

Hoodies. Vesten. Truien. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment vis truien van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw viskleding vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke vis trui voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?