Filter

Karper Systeemmateriaal & Endtackle

Er zijn allerlei soorten systeemmateriaal voor het maken van je eigen onderlijnen en systemen.

Denk hierbij aan lead clips, tail rubbers, swivels, rig tubes, line aligners, putty, quick links, rig rings, shrink tube en nog veel meer. Het voordeel bij het gebruiken van je eigen systeemmateriaal is dat je alles kan aanpassen naar je eigen wensen. Om er voor te zorgen dat alle karpervissers een systeem kunnen maken die past bij de manier waarop ze willen vissen hebben we bij Raven.nl een ruim aanbod karper systeemmateriaal voor je beschikbaar gesteld. Sla je volgende karper dus aan de haak met je eigen gemaakte systeem voor het karpervissen!

Soorten karper systeemmateriaal

  • Lead clips: Klik je wartellood gemakkelijk aan deze clip en sluit het af met een tail rubber. Een lead clip maakt het verwisselen van lood heel eenvoudig en zorgt ervoor dat een karper bij lijnbreuk het lood makkelijker kan kwijtraken.
  • Tail rubbers: Met deze rubbers sluit je een lead clip af zodat je lood veilig vast blijft zitten.
  • Swivels: Deze geven je onderlijn meer speling waardoor deze beter haakt en beter plat op de bodem loopt. Daarnaast maken swivels het vervangen van onderlijnen makkelijker.
  • Rig tubes: Deze silicone slangetjes hebben dezelfde werking als leaders, ze beschermen namelijk het laatste gedeelte van je lijn.
  • Line aligners: Zorgen ervoor dat je haak altijd goed naar binnen wijst, waardoor de inhaking nog beter is.
  • Putty: Dit kneedbare lood zorgt ervoor dat je onderlijn mooi plat op de bodem ligt. Tip: Kneep een beetje putty op je combi rig op de overgang tussen je gecoate lijn en de gestripte lijn.
  • Quick links: Handige clips die het snel verwisselen van onderlijnen heel makkelijk maken. Echt een aanrader, sluit het wel even af met een silicone sleeve.
  • Rig rings: Worden gebruik bij het maken van een blowback rig.
  • Shrink tubes: Deze schuif je boven op de haaksteel, houd het even in kokend water zodat ze krimpen, en buig ze naar binnen toe.

Karpervissen met Raven.nl

Om met het karpervissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. De vis vangen valt en staat nou eenmaal met dit goede materiaal. Of je deze nu kant en klare onderlijnen koopt of dat je zelf je onderlijnen maakt. Daarnaast is het ook handig om te zorgen dat je andere karpermaterialen op orde zijn, Bij ons vind je alle karperspullen voor je volgende sessie!: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En Karpersets;

Direct karper systeemmateriaal kopen?

Het systeemmateriaal voor het vissen op karpers is erg uitgebreid, zo zijn er erg veel varianten te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw favoriete systeemmaterialen voor het karpervissen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke hengelsport winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welk systeemmateriaal voor het karpervissen ga jij straks bij ons kopen?