Zoutwater Spinhengels

Filter
48 %
ABU Svartzonker The One 8.4ft 30-110g Spinhengel
De Abu Garcia Svartzonker Spin range is samen met de Scandinavische roofvisser Claes Svartzonker Claesson gemaakt. Na het succes van de eerste Svartzonker Signature Series was het tijd voor een update. De nieuwe Svartzonker Signature hengels zijn voorzien van een nog snellere blank, Fuji K geleideogen en een kurken handvat.  259 cm; 40 tot 140 gram Blank van 30Tons, lichtgewicht carbonFuji® reelhouder voor nog meer comfortFuji® K geleideogen met Alconite ringLichtgewicht kurken handvatOntworpen door Claes

€ 84,99 € 164,95 (48.48% korting)
DLT Vivid Spinning 2,70m 20-80g Stiff Action - Spinhengel 270cm - Zeebaarshengel
DLT Vivid Spinhengels: Vooruitstrevend Design en Technische PerfectieDe DLT Vivid Spinhengels belichamen de modernste ontwerpen en technologische innovaties, speciaal ontwikkeld voor de enthousiaste roofvisser. Deze hengels gaan verder dan alleen esthetiek; ze zijn doordrenkt met technisch vernuft en gebouwd om te voldoen aan de eisen van de moderne roofvisserij.Kenmerken en Voordelen:30T Carbon-Fibre Constructie: Vervaardigd met hoogwaardig 30T carbon-fibre, bieden de DLT Vivid hengels een optimale balans tussen sterkte en gevoeligheid. Dit zorgt voor een krachtige en responsieve hengel die de uitdagingen van verschillende visomstandigheden aankan.Verstevigd Handdeel: Het handdeel is verstevigd met een extra wikkeling, waardoor de hengel een stevige en duurzame constructie heeft. Dit verbetert de algehele robuustheid en levensduur van de hengel.Soft Touch Kunststof Handgrepen: De handgrepen zijn vervaardigd van soft touch kunststof, wat niet alleen comfortabel is tijdens langdurig gebruik, maar ook duurzamer dan traditioneel foam.Robuuste Reelhouder: Uitgerust met een robuuste reelhouder, biedt de DLT Vivid hengel een stevige basis voor het bevestigen van je werpmolen, waardoor je vertrouwen hebt in de stabiliteit tijdens het vissen.SIC Gevoerde Geleidenogen: De hengel is voorzien van SIC gevoerde geleidenogen, wat zorgt voor soepele lijnafgifte en verminderde wrijving, wat essentieel is voor nauwkeurige worpen en gevoelige beetregistratie.Strakke Actie: Met een strakke actie zijn de DLT Vivid hengels ideaal voor het vissen met verschillende soorten kunstaas. Deze eigenschap geeft je de precisie en kracht die nodig zijn om succesvol roofvis te vangen.Variëteit in Lengtes en Werpgewichten: De DLT Vivid Spinhengels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij jouw visstijl en de specifieke omstandigheden van het water waar je vist.Met de DLT Vivid Spinhengels ben je verzekerd van geavanceerde prestaties en een ongeëvenaarde viservaring. Of je nu werpt met kunstaas of finesse-technieken toepast, deze hengels bieden de veelzijdigheid die elke gepassioneerde roofvisser zoekt.

€ 89,99
DLT Vivid Spinning 3.00m 30-100g Stiff Action - Spinhengel 300cm - Zeebaarshengel
DLT Vivid Spinhengels: Vooruitstrevend Design en Technische PerfectieDe DLT Vivid Spinhengels belichamen de modernste ontwerpen en technologische innovaties, speciaal ontwikkeld voor de enthousiaste roofvisser. Deze hengels gaan verder dan alleen esthetiek; ze zijn doordrenkt met technisch vernuft en gebouwd om te voldoen aan de eisen van de moderne roofvisserij. Deze lengte is ook zeer geschikt als doodaas hengel of voor de Zeebaars visserij. Kenmerken en Voordelen:30T Carbon-Fibre Constructie: Vervaardigd met hoogwaardig 30T carbon-fibre, bieden de DLT Vivid hengels een optimale balans tussen sterkte en gevoeligheid. Dit zorgt voor een krachtige en responsieve hengel die de uitdagingen van verschillende visomstandigheden aankan.Verstevigd Handdeel: Het handdeel is verstevigd met een extra wikkeling, waardoor de hengel een stevige en duurzame constructie heeft. Dit verbetert de algehele robuustheid en levensduur van de hengel.Soft Touch Kunststof Handgrepen: De handgrepen zijn vervaardigd van soft touch kunststof, wat niet alleen comfortabel is tijdens langdurig gebruik, maar ook duurzamer dan traditioneel foam.Robuuste Reelhouder: Uitgerust met een robuuste reelhouder, biedt de DLT Vivid hengel een stevige basis voor het bevestigen van je werpmolen, waardoor je vertrouwen hebt in de stabiliteit tijdens het vissen.SIC Gevoerde Geleidenogen: De hengel is voorzien van SIC gevoerde geleidenogen, wat zorgt voor soepele lijnafgifte en verminderde wrijving, wat essentieel is voor nauwkeurige worpen en gevoelige beetregistratie.Strakke Actie: Met een strakke actie zijn de DLT Vivid hengels ideaal voor het vissen met verschillende soorten kunstaas. Deze eigenschap geeft je de precisie en kracht die nodig zijn om succesvol roofvis te vangen.Variëteit in Lengtes en Werpgewichten: De DLT Vivid Spinhengels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij jouw visstijl en de specifieke omstandigheden van het water waar je vist.Met de DLT Vivid Spinhengels ben je verzekerd van geavanceerde prestaties en een ongeëvenaarde viservaring. Of je nu werpt met kunstaas of finesse-technieken toepast, deze hengels bieden de veelzijdigheid die elke gepassioneerde roofvisser zoekt.

€ 99,99
20 %
Penn - Prevail II LE - Saltwater - Spinhengel - 272m - 20-50g Werpgewicht - Zeebaars hengel- Snoek Hengel
Die "Penn Prevail II LE" Spinnrute für Salzwasser ist eine vielseitige Wahl für Angler, die sowohl im Süß- als auch im Salzwasser angeln möchten. Mit einer Länge von 272 Metern und einem Wurfgewicht von 20-50 Gramm ist diese Rute ideal für verschiedene Fischbedingungen und Ziele, wie zum Beispiel Barsch und Hecht.Die Tatsache, dass diese Rute sowohl für Süß- als auch für Salzwasser geeignet ist, deutet darauf hin, dass sich Penn darauf konzentriert, vielseitige Ausrüstung anzubieten, die für verschiedene Angelstile und -umgebungen geeignet ist. Das Angeln auf Barsch und Hecht erfordert unterschiedliche Ansätze und Techniken, und diese Rute scheint darauf ausgelegt zu sein, diesen Anforderungen gerecht zu werden.Die "Penn Prevail II LE" Spinnrute ist für den Einsatz in Salzwasserbedingungen konzipiert, was bedeutet, dass sie den Herausforderungen von Korrosion und salziger Umgebung standhält. Dies macht sie ideal sowohl für das Küstenangeln als auch für das Bootsangeln im Salzwasser.Penns Ruf als zuverlässige Marke in der Angelindustrie trägt zum Vertrauen bei, das man in diese Rute setzen kann. Ihr Streben nach Qualität und Haltbarkeit spiegelt sich oft in ihren Produkten wider.Insgesamt scheint die "Penn Prevail II LE" Spinnrute eine vielseitige Option für Angler zu sein, die sowohl im Süß- als auch im Salzwasser angeln möchten. Mit ihrer Eignung für verschiedene Fischarten und -umgebungen sowie der Zuverlässigkeit, die mit der Marke Penn verbunden ist, scheint diese Rute eine gute Wahl für Angler zu sein, die sich an verschiedene Fischbedingungen anpassen möchten.

€ 87,99 € 109,99 (20% korting)
20 %
PENN Fierce IV Spin 272 20-80g 4000 Combo
De Penn Fierce IV Spin Combo is een super strakke roofvisset, zowel in uiterlijk, als ook in performence. Leverbaar in meerdere uitvoeringen daarom is er voor iedere visser een goede hengel-set. Omdat de Penn Fierce IV Spin Combo ook zoutwaterbestendig is, kan je ook uitstekend vissen op zee, op bijvoorbeeld fint en zeebaars. Deze set is ideaal voor de gevorderde Hengelsporter. De set bevat een hengel van 2.72m lange en een molen maat 4000.

€ 143,99 € 179,99 (20% korting)
19 %
Penn Regiment III Bass Spin - 10Ft 3.00m - 28-85g Werpgewicht - Zeebaars Hengel - 3-Delen
De "Penn Regiment III Bass Spin" is een specifieke spinhengel die is ontworpen voor zeebaarsvissen. Met zijn lengte van 10 voet (ongeveer 3.00 meter) en een werpgewicht van 28-85 gram, is deze hengel bedoeld om aan de behoeften van zeebaarsvissers te voldoen.De lengte van 10 voet is gunstig voor het werpen van aas over langere afstanden, wat vaak nodig is bij het vissen op zeebaars. Het aangegeven werpgewicht van 28-85 gram betekent dat deze hengel in staat is om verschillende soorten kunstaas te werpen, wat handig is voor het aanpassen aan de voorkeuren van zeebaars.De "Penn Regiment III Bass Spin" is opgedeeld in 3 delen, wat handig is voor het transporteren en meenemen naar verschillende vislocaties. Dit is vooral gunstig voor vissers die graag mobiel blijven en op verschillende plekken willen vissen.Het gebruik van het Penn-merk en de specifieke benaming voor zeebaarsvissen suggereert dat deze hengel is ontworpen met aandacht voor de eisen van zeebaarsvissers en de uitdagingen van zeevissen.In het algemeen, als je gericht bent op het vangen van zeebaars en op zoek bent naar een hengel die is ontworpen met dit doel in gedachten, kan de "Penn Regiment III Bass Spin" een overweging waard zijn. Zoals altijd is het handig om reviews te lezen en eventueel advies in te winnen om er zeker van te zijn dat deze hengel past bij je visstijl en -behoeften.

€ 104,99 € 129,99 (19.23% korting)
26 %
Penn Squadron II Labrax Shore - 242m - 20-50g werpgewicht - Zeebaars Hengel - Spinhengel
De "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" is een speciaal ontworpen zeebaarshengel met een lengte van 242 meter en een werpgewicht van 20-50 gram. Deze hengel is ideaal voor vissers die zich richten op het vangen van zeebaars. Gemaakt van carbon, heeft de hengel een snelle actie en biedt hij de mogelijkheid om je kunstaas ver en precies te werpen. De snelle actie van de hengel is van cruciaal belang bij het vissen op zeebaars. Deze eigenschap stelt je in staat om het kunstaas met een vloeiende beweging en precisie te presenteren, wat essentieel is om de aandacht van de zeebaars te trekken. Of je nu in Nederland vist of op andere zoute wateren wereldwijd, de "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" kan aan je behoeften voldoen. De keuze voor carbon in de constructie van de hengel draagt bij aan zijn gevoeligheid en lichtgewicht eigenschappen. Dit helpt niet alleen bij het detecteren van aanbeten, maar maakt ook langere vissessies comfortabeler. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vangen van zeebaars, dan is de "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" een uitstekende optie. Met zijn snelle actie, carbon constructie en het vermogen om kunstaas nauwkeurig te werpen, is deze hengel een waardevolle aanvulling op de uitrusting van elke roofvisser die op zoute wateren jaagt, of dat nu in Nederland is of elders.   Blank van carbonReelhouder van grafietWordt in een stoffen foudraal geleverdGeleverd met hoogwaardige LTS-geleideogenConstructie met twee gelijke delenIngekorte EVA-handgreepFast taper actie

€ 69,99 € 94,99 (26.32% korting)
20 %
PENN Squadron III SW Spin 302 20-60g | Spinhengel 3.00m
De PENN Squadron III SW Spin biedt uitzonderlijk veel waar voor zijn geld en is voorzien van een moderne snelle blank in combinatie met een prachtig uiterlijk. De 24T carbon blank is lichtgewicht en heeft de perfecte actie voor het werken met kunstaas in elke inshore en nearshore toepassing voor het vissen op bijvoorbeeld zeebaars, koolvis en zelfs grotere soorten zoals heilbot. Afgewerkt met ergonomisch gevormde high-density EVA handgrepen en zoutwaterproof geleideogen, zijn deze hengels gebouwd om lang mee te gaan.

€ 79,99 € 99,99 (20% korting)
PENN Squadron III Travel SW Spin 245 15-40g - Reishengel - 4 Delen
De PENN Squadron III Travel SW Spin-serie biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over moderne blank actie ontwerpen gecombineerd met een verbluffende look. Enkele kenmerken zijn: 24T Carbon Blanks: De lichtgewicht 24T carbon blanks hebben de perfecte acties voor het werken van kunstaas in elke inshore en nearshore toepassing, geschikt voor het vissen op soorten als zeebaars, koolvis, en zelfs grotere soorten zoals heilbot. Reisvriendelijk Ontwerp: Met hun meerdelige ontwerp passen deze hengels perfect in je koffer, waardoor ze ideaal zijn voor de reizende visser. Zoutwaterbestendige Componenten: De slanke en snelle blanks zijn afgewerkt met zoutwaterbestendige geleideogen, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en geschikt zijn voor gebruik in zoutwateromgevingen. Ergonomische Handgrepen: De hengels zijn voorzien van ergonomisch gevormde EVA-handgrepen met hoge dichtheid voor comfortabel en langdurig gebruik. Specificaties: Lengte: 2.45m Transportlengte: 55cm Gewicht: 271g Aantal delen: 4 Werpgewicht: 15-40g Met hun veelzijdigheid, duurzaamheid en reisvriendelijk ontwerp zijn de PENN Squadron III Travel SW Spin-hengels een uitstekende keuze voor elke zeevisser die op zoek is naar betrouwbare prestaties, zelfs onderweg

€ 89,99
Savage Gear - SG2 Powergame Travel - 2.43m - 40-110gr
De Savage Gear SG2 Power Game Hengels zijn speciaal ontworpen voor het gebruik van middelgroot en groot aas. Deze hengels zijn perfect uitgebalanceerd, bieden optimale gevoeligheid en hebben een snelle, krachtige actie die het risico op slips en lijnbreuken minimaliseert.Kenmerken en Details:Geschikt voor Middelzwaar tot Zwaar Aas: Ideaal voor het gebruik van middelzwaar tot zwaar aas en het vissen op grotere vissen.Volledige Achterhandgreep voor Comfort: De hengel is voorzien van een achterhandgreep over de volledige lengte, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens het vissen.Geschikt voor Diverse Soorten Kunstaas: Perfect voor grote wobblers, swimbaits, spinnerbaits, zweefvliegtuigen en jerkbaits.Hoogwaardige Materialen: Lichtgewicht maar krachtige Japanse Toray-carbonblanks zorgen voor optimale prestaties.Spoelcontroleringen voor Nauwkeurig Werpen: Voorzien van spoelcontroleringen die zorgen voor nauwkeurig en moeiteloos werpen.Comfortabele Handgrepen: Ergonomisch gevormde EVA-handgrepen en antislip rubberen kurk-eindkap bieden optimaal comfort tijdens lange visdagen.Hoogwaardige Molenhouder: Seaguide Alien Lock Down molenhouder van echt carbon voor een stevige bevestiging van je molen.

€ 84,99
Savage Gear - SG4 Fastgame Travel - 2.43m - 30-80Gr - 4-delig
De Savage Gear SG4 Fast Game TR Spinhengel in de 2,43 meter (8') Extra Heavy (XH) uitvoering is een krachtige hengel die ontworpen is voor serieuze roofvissers. Met een werpgewicht van 30-80 gram biedt deze hengel de veelzijdigheid om verschillende technieken en omstandigheden aan te kunnen.Kenmerken:Krachtig en Responsief: De gematigde snelle actie van deze hengel zorgt voor een krachtige en responsieve werking, waardoor je gemakkelijk grote aassoorten kunt werpen en vissen kunt landen.Geschikt voor Zware Technieken: Deze hengel is ideaal voor het vissen met zware kunstaas zoals grote swimbaits, spinnerbaits, en jerkbaits, evenals voor het verticaal vissen op diep water.Hoogwaardige Constructie: Gemaakt van hoogwaardig carbon materiaal, biedt deze hengel een optimale combinatie van kracht, gevoeligheid en duurzaamheid.Comfortabele Handgreep: Voorzien van een ergonomische handgreep die comfort biedt tijdens lange visdagen en extra grip geeft tijdens het drillen van grote vissen.Betrouwbare Gidsen: Uitgerust met duurzame geleideogen die zorgen voor een soepele lijnuitvoer en verminderde wrijving bij het werpen.

€ 124,99
Savage Gear SG4 Power Game | Spinhengel | 259cm | 50-110g | 2-Delig
Lengte (cm): 259cm
De Savage Gear SG4 Power Game is een spinhengel van 259 cm lang en heeft een werpgewicht van 50-110 gram. De hengel is opgebouwd uit twee delen, wat betekent dat hij in twee stukken kan worden opgedeeld voor gemakkelijk transport en opslag. Deze hengel is ontworpen voor het vissen op roofvissen en biedt krachtige prestaties om grote vissen aan te kunnen. Verkrijgbaar in diverse modellen.

€ 122,50
Meerdere opties
Savage Gear SG4 Power Game Trigger | Baitcasthengel | 259cm | 80-130g | 2-Delig
Werpgewicht (g): 80-130g

€ 122,50
Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin - 2.70m - 60-120gr
De Shimano Yasei LTD serie belichaamt Japans hengelontwerp en geavanceerde carbontechnologie, die alle verwachtingen overtreft. Deze serie biedt gespecialiseerde, topkwaliteit hengels, specifiek ontworpen voor de visserij op snoek, met de meest populaire vistechnieken. Ben jij een serieuze roofvisser die het uiterste van zijn materiaal verlangt? Dan is de Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin de perfecte hengel voor jou. Deze hengel is vervaardigd om zware belasting aan te kunnen, van grote shads tot grote jerkbaits en swimbaits - deze hengel kan het allemaal. Met een carbon blank en een CI4+ handvat, is de Shimano Yasei LTD Big Softbait klaar om het op te nemen tegen de grootste en sterkste roofvissen. Zelfs voor snoeken van ver over de meter, snoekbaarzen en meervallen is deze hengel een geschikte keuze. Met een lengte van 2.70m is deze hengel ideaal voor het werpen van groot kunstaas en is zeer geschikt voor gebruik op grote rivierplassen, meren of rivieren.   Productinformatie: - Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin - Type: Spinhengel - Lengte: 2.70m - Werpgewicht: 60-120gr - Gewicht: 160gr - Transportlengte: 139cm

€ 359,99