Filter

Waadpak

Een waadpak is een waterdicht pak dat bijna heel het lichaam bedekt.

Met een waadpak kun je het water inlopen, zonder dat je kleding nat wordt. Voor veel vissers zijn de waadpakken een uitkomst omdat dit veel mogelijkheden brengt tijdens het vissen. Door gebruik te maken van een waadpak kan je op veel extra stekken vissen die normaal gesproken niet- of moeilijk bereikbaar zijn.

Soorten waadpakken

Waadpakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast waadpaken verkopen wij ook lieslaarzen, hierbij blijf je tot je liezen droog. Hieronder vertellen we je er graag wat meer over, zodat jij een goede keuze kan maken.

Waadpakken worden aangeboden in verschillende soorten en materialen. Als je ver het water in wilt lopen dan kun je het beste gebruik maken van een waadpak, maar als je in de ondiepere gedeeltes blijft dan zijn lieslaarzen ook voldoende. Lieslaarzen draag je los per been, waardoor je droog zult blijven tot aan je liezen. De waadpakken zijn er in 2 verschillende soorten materialen, namelijk pvc en neopreen.

Neopreen Waadpak

Als je kiest voor een neopreen waadpak dan kies je voor de perfecte kwaliteit. Een neopreen waadpak biedt een isolerende werking waardoor de pakken ook zeer geschikt zijn in het koude water of voor langdurige sessies. De stof trekt zich strak om het lichaam, wat het bewegen in het water extra makkelijk maakt. De Neopreen waadpakken zijn gemaakt van dik materiaal, wat scheurtjes bijna onmogelijk maakt. Als je je waadpak een lange tijd aan hebt dan raden wij het aan om een neopreen waadpak aan te schaffen, omdat dit extra kwaliteit, warmte en comfort biedt.

PVC Waadpak

Een PVC waadpak is erg licht van gewicht, goedkoper en gemakkelijk aan- en uit te trekken. Daarom is een PVC waadpak ideaal te gebruiken voor een korte periode in het water. In vergelijking met het Neopreen waadpak is dit pak dunner, dus minder isolerend. Daarom raden wij voor langere sessies altijd het Neopreen waadpak aan.

Lieslaarzen

Als je ver het water in wilt lopen dan kun je het beste gebruik maken van een waadpak, maar als je in de ondiepere gedeeltes blijft dan zijn lieslaarzen ook voldoende. Lieslaarzen draag je los per been, waardoor je droog zult blijven tot aan je liezen. Lieslaarzen zijn ideaal als je in het ondiepe water loopt!

Viskleding voor elke vissrij!

Een waadpak is een eendelig pak dat bijna het hele lichaam bedekt, je kan het vergelijken met een waterdichte tuinbroek met bretels om de schouders. Omdat hij waterdicht is, is het een uitkomst voor vele vissers en kun je er zo mee het water in lopen waardoor je veel meer mogelijkheden hebt. Waadpakken zijn er in verschillende prijsklassen en materialen, denk aan pvc, neopreen en ademend materiaal. Haal een waadpak in huis voor het: Karpervissen; - Roofvissen; - Witvissen; - Forelvissen; - Meervalvissen; - Zeevissen.

Direct waadpakken kopen?

Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment waadpakken van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende waadpak vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welk waadpak voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?