Overige Roofvis Vis Sets

Filter
15 %
DLT Stalenonderlijn op Kaart | 72 stuks | 3 Lengtes | 3 sterktes | Snoekonderlijn | Snoekbaarsonderlijn
DLT Onderlijnen Kaart: Verzekerd van Kwaliteit en DiversiteitOntdek de veelzijdigheid van de DLT Onderlijnen Kaart, een essentiële toevoeging aan de uitrusting van elke snoek- en snoekbaarsvisser. Met 72 stuks standaard stalen groene onderlijnen ben je voorbereid op elke visuitdaging die je pad kruist. Deze kaart is van het gerenommeerde merk DLT, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.Belangrijkste Kenmerken van de DLT Onderlijnen Kaart:Standaard Stalen Groene Onderlijnen: Gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een groene kleur, zijn deze onderlijnen specifiek ontworpen voor het vissen op snoek, snoekbaars en andere tandvissen.Verschillende Lengtes en Treksterktes: De kaart bevat drie verschillende maten onderlijnen om aan verschillende behoeften te voldoen:15 cm - tot 7 kg treksterkte23 cm - tot 10 kg treksterkte30 cm - tot 13 kg treksterkteVeelzijdig Inzetbaar: Deze onderlijnen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende visomstandigheden, waardoor je flexibel bent bij het vissen op verschillende soorten roofvis.Geen Verassingen: Door deze kaart aan te schaffen, kom je nooit voor verrassingen te staan. Je hebt altijd de juiste onderlijn bij de hand, ongeacht de situatie.Hoe de DLT Onderlijnen Kaart te Gebruiken:Selecteer de Juiste Lengte en Treksterkte: Afhankelijk van je vis doel en de omstandigheden, kies je de juiste lengte en treksterkte van de onderlijn.Bevestig de Onderlijn aan je Hoofdlijn: Bevestig de onderlijn eenvoudig aan je hoofdlijn met de juiste knoop.Aan de Slag: Je bent nu klaar om gericht te vissen op snoek, snoekbaars of andere tandvissen. De diversiteit van de onderlijnen op de kaart zorgt ervoor dat je altijd de optimale setup hebt.Met de DLT Onderlijnen Kaart ben je verzekerd van kwaliteit, diversiteit en gemak tijdens het vissen op roofvis. Voeg deze kaart toe aan je uitrusting en ga vol vertrouwen de wateren in.

€ 8,49 € 9,99 (15.02% korting)
52 %
Berkley Fusion19 Leader Kit | Fluorocarbon | Set
Geweldige leader kit Ideaal voor het maken van je eigen onderlijnen Snel en gemakkelijk Inclusief tang Inclusief krimps Inclusief wartels Een complete kit om je eigen roofvis leaders te maken!

€ 22,99 € 47,99 (52.09% korting)
51 %
Berkley Fusion19 Leader Kit | Steel | Set
Geweldige leader kit Ideaal voor het maken van je eigen onderlijnen Snel en gemakkelijk Inclusief tang Inclusief krimps Inclusief wartels Een complete kit om je eigen roofvis leaders te maken!

€ 19,99 € 40,99 (51.23% korting)
46 %
Berkley Fusion19 Leader Kit | Zander/Perch FC | Set
Het Berkley Fusion19 Leader Kit | Zander/Perch FC | Set is een handige kit voor het zelf maken van roofvis leaders. Hier zijn enkele kenmerken van dit kit: Complete Leader Kit: Deze kit bevat alle benodigdheden om zelf roofvis leaders te maken. Het is een complete set die het proces van het maken van onderlijnen vereenvoudigt. Ideaal voor Zander (snoekbaars) en Perch (baars): De kit is specifiek samengesteld voor het vissen op snoekbaars (Zander) en baars (Perch). De materialen en specificaties zijn afgestemd op de vereisten van deze populaire roofvissen. Snel en Gemakkelijk: De kit is ontworpen voor gebruiksgemak. Met alle essentiële onderdelen inbegrepen, kun je snel en eenvoudig je eigen onderlijnen samenstellen. Inclusief Tang: Een tang is inbegrepen in de kit. Een tang is vaak een noodzakelijk gereedschap bij het monteren van leaders, en het feit dat het is opgenomen maakt de kit nog handiger. Inclusief Krimp Hulsen en Wartels: Naast de tang zijn ook krimp Hulsen ( Sleeves )  en wartels opgenomen in de kit. Deze componenten zijn belangrijk bij het maken van sterke, betrouwbare leaders. De Berkley Fusion19 Leader Kit is bedoeld om het zelf maken van roofvis leaders toegankelijker te maken voor vissers. Met de inbegrepen tang, krimpkousen, wartels en andere benodigdheden, biedt deze kit een handige oplossing voor het samenstellen van hoogwaardige onderlijnen voor snoekbaars en baars.

€ 22,50 € 41,99 (46.42% korting)
53 %
Meerdere opties
Berkley Fusion19 Treble Kit | Big | 30 Stuks | Set
Maat: Big
Berkley Fusion19 Dreggen Kit | Big & Small | 30 Stuks | Set - Perfect voor Veelzijdig Gebruik! Belangrijkste Kenmerken: Haakmaten: De Fusion19 Dreggen Kit wordt geleverd met dreggen in verschillende haakmaten.  Dit assortiment stelt vissers in staat om de juiste haakmaat te kiezen op basis van hun specifieke behoeften en de visomstandigheden. Assortiment met Dreggen: De kit bevat een assortiment van 30 dreggen, wat vissers een ruime keuze biedt om de perfecte dreg voor elke situatie te kiezen. Het assortiment is ontworpen voor veelzijdig gebruik en biedt mogelijkheden voor verschillende vistechnieken. Vlijmscherp: De dreggen in deze kit zijn vlijmscherp, wat zorgt voor een snelle en effectieve inhaking. Een scherpe punt is cruciaal voor het succesvol haken en landen van vissen. Voorzien van Weerhaak: De dreggen zijn voorzien van weerhaken, waardoor de haak goed vast blijft zitten en een betere houvast biedt bij het drillen van vissen. Dit draagt bij aan het verminderen van het risico op losschieters. Perfecte Inhaking en Houvast: Door de combinatie van scherpte en weerhaak zorgen deze dreggen voor een perfecte inhaking en bieden ze een stevige houvast, zelfs bij krachtige vissen. Multifunctioneel Inzetbaar: De Fusion19 Dreggen zijn geschikt voor zowel zoet- als zoutwateromgevingen. Dit maakt ze ideaal voor diverse visomstandigheden en vistechnieken. Geschikt voor Diverse Toepassingen: Deze dreggen zijn perfect te gebruiken met allerlei soorten kunstaas, stingers en doodaasmontages. Ze zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende vissers en situaties te voldoen. Of je nu een doorgewinterde roofvisser bent of net begint met kunstaasvissen, de Berkley Fusion19 Dreggen Kit biedt een uitgebreid assortiment van scherpe, weerhaak-uitgeruste dreggen die veelzijdig inzetbaar zijn. Vertrouw op de kwaliteit van Berkley voor een succesvolle en plezierige viservaring!

Beschikbaar vanaf: € 31,99
€ 15,00 € 31,99 (53.11% korting)
29 %
Meerdere opties
Berkley Power Sardine | Gold Motoroil | 12cm | 20g | Shad
Kleur: Gold Motoroil
Berkley Power Sardine De Berkley Power Sardine is een softbait die speciaal is ontworpen voor het vangen van zeebaars, zowel vanaf de boot als vanaf de oever. Met zijn veelzijdigheid en doordachte ontwerp is dit aas een krachtige toevoeging aan de uitrusting van elke zeebaarsvisser. Belangrijkste Kenmerken: Softbait met loodkop: De Power Sardine wordt geleverd met een loodkop, waardoor het aas gemakkelijk te gebruiken is en direct klaar is voor actie. Verschillende opties beschikbaar: Er zijn verschillende uitvoeringen van de Power Sardine beschikbaar, zodat je kunt kiezen op basis van je voorkeuren en visomstandigheden. Lengte: Het aas heeft een lengte van 12 cm, wat een ideale grootte is voor zeebaarsvissen. Gewicht: Met een gewicht van 20g heeft de Power Sardine het juiste evenwicht voor effectief gebruik. Zoutwaterbestendige en chemisch geslepen haak: De haak is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zoutwateromstandigheden en is chemisch geslepen voor scherpte. Gedetailleerde afwerking: Het aas is voorzien van een gedetailleerde afwerking, waardoor het er realistisch uitziet en de aandacht van vissen trekt. 2 Extra bodies: Inclusief 2 reserve bodies voor langdurig gebruik. Grote schoepstaart: De schoepstaart zorgt voor een verleidelijke en flitsende actie onder water. Weedless haak: Dankzij de weedless opstelling is dit aas ideaal voor het vissen in of rondom  gebieden met veel obstakels. Powerbait aroma: Het toegevoegde Powerbait aroma vergroot de aantrekkingskracht en zorgt ervoor dat de vis het aas langer vasthoudt. Vis houdt aas langer vast: De zachte samenstelling van het aas, in combinatie met het aroma, zorgt ervoor dat de vis het aas langer vasthoudt. Perfect voor jiggen vanaf de kant: Uitstekend geschikt voor de jig-techniek vanaf de oever. Ideaal voor zeebaars: Specifiek ontworpen om zeebaars aan te trekken en te vangen. De Berkley Power Sardine is de sleutel tot een succesvolle zeebaarsvangst, met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige kenmerken.

€ 9,99 € 13,99 (28.59% korting)
14 %
DLT Doodaas vis set - Dobber - Onderlijn - Takel - Stoppers - Lood - Compleet
Of je nu een ervaren roofvisser bent of net begint met dood-aas vissen, onze Doodaas Vis Set is de perfecte keuze voor jou! Met een inline snoekdobber van 20g, een complete dood-aas rig en handige accessoires zoals siliconen lijnstoppers en loodjes van 10g, ben je helemaal compleet voor een succesvolle visdag. Eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik, zodat jij je kunt richten op het vangen van die grote roofvissen!   Voordelen - Met de Doodaas vis set van DLT ben jij altijd klaar voor succes aan de waterkant. - De inline snoekdobber van 20g zorgt voor optimale stabiliteit en zichtbaarheid. - De complete dood-aas rig met neushaak en dreg van duurzaam staaldraad is betrouwbaar. - Met de siliconen lijnstoppers en 6 loodjes van 10g stem je je rig perfect af op de omstandigheden. - Eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik, zodat je je kunt richten op het vangen van grote roofvissen. - Ideaal voor zowel ervaren vissers als beginners in de wereld van dood-aas vissen. - Met deze set heb je alles bij de hand om vol vertrouwen de beste vangst te behalen. - Dus waar wacht je nog op? Bestel de Doodaas vis set van DLT nu en maak je klaar voor de ultieme visdag! DLT Doodaas Vis Set: De perfecte oplossing voor zowel beginnende als ervaren roofvissers.  Dobber: De inline snoekdobber van 20g zorgt voor optimale stabiliteit en zichtbaarheid op het wateroppervlak.  Onderlijn en takel: De complete dood-aas rig met neushaak en dreg van duurzaam 7x7 gevlochten staaldraad.  Stoppers en lood: Met bijgevoegde siliconen lijnstoppers en 6 loodjes van 10g perfect af te stemmen op omstandigheden.  Compleet: Eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik, ideaal voor het vangen van roofvissen.    Specificaties Inline snoekdobber van 20g voor optimale stabiliteit  Complete dood-aas rig met neushaak en dreg van duurzaam 7x7 gevlochten staaldraad  Siliconen lijnstoppers voor eenvoudige aanpassing van de rig  6 loodjes van 10g voor het perfect afstemmen van de rig op de omstandigheden  Eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik

€ 14,99 € 17,50 (14.34% korting)
DLT Luminous Treble set 40pcs Size 10 till 12 - Lichtgevende Dreggen Set
De DLT Luminous ( UV ) Treble set is een handige en veelzijdige verzameling van 40 lichtgevende dreggen, perfect voor het vissen op roofvis in verschillende omstandigheden. Deze dreggen zijn voorzien van een speciale coating die licht absorbeert wanneer ze worden blootgesteld aan een lichtbron. Hierdoor kunnen ze 's nachts of in troebel water oplichten en de aandacht van roofvissen trekken. Met dregmaten variërend van maat 2 tot maat 10, biedt deze set een brede selectie om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu jaagt op snoek, snoekbaars, baars of andere roofvissoorten, deze set heeft de juiste maat dreggen voor elke situatie. De dreggen worden geleverd in een handige assortimentsdoos, waardoor ze georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens het vissen. Deze doos past gemakkelijk in je visuitrusting en zorgt ervoor dat je altijd de juiste maat dreggen bij de hand hebt. Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar extra lichtgevende dreggen om je tacklebox aan te vullen, of een beginner die op zoek is naar een handige en effectieve oplossing, de DLT Luminous Treble set is een must-have voor elke roofvisser. Met deze dreggen ben je klaar om het water op te gaan en je volgende grote vangst binnen te halen!

€ 15,99
29 %
DLT Onthaaktangset 2-delig - High Carbon Hookout Tool - Crimping Plier Incl. Sleeves - Krimptang - Onthaaktang - Roofvistang - Carbon Staal
Wil je je visavonturen naar een hoger niveau tillen? Dan is de DLT Onthaaktangset 2-delig echt iets voor jou! Met de High Carbon Hookout Tool en Crimping Plier incl. sleeves haal je snel en gemakkelijk vissen binnen en maak je onderlijnen zonder knopen. Gemaakt van duurzaam carbon staal, deze set is onmisbaar voor serieuze roofvissers. Maak je viservaring efficiënter met deze hoogwaardige tangen van DLT!   Voordelen - Maak het onthaken van vissen een eitje met de DLT Onthaaktangset! - Snel en gemakkelijk haken verwijderen met één hand. Handig toch? - Geharde bek voor stevige grip op alle soorten haken en dreggen. - Goed zicht tijdens het onthaken. Geen gedoe meer! - Gemaakt van sterk Carbon Staal voor duurzaamheid. - Comfortabele grip voor langdurig gebruik. Geen vermoeide handen meer! - Krimptang voor het maken van onderlijnen zonder knopen. - Verhoogde breekkracht en subtielere rig voor succesvol vissen.  De DLT Onthaaktangset en Krimptang zijn onmisbare tools voor serieuze vissers die efficiëntie en duurzaamheid willen combineren. Investeer in je hobby en haal deze handige set vandaag nog in huis!  DLT Onthaaktangset 2-delig - Efficiënt Onthaken voor Serieuze VissersDe DLT High Carbon Hookout Tool is een onmisbaar gereedschap voor serieuze vissers. Met geharde bek en comfortabele grip. High Carbon Hookout Tool - Maak Het Onthaken Eenvoudig en Moeiteloos!Ontworpen voor goed zicht tijdens onthaken en uitgevoerd in sterk Carbon Staal voor duurzaamheid. Crimp zonder Knopen met DLT Krimptang Set - Voor Hogere Breekkracht en Subtielere Rig!Krimps zorgen voor betrouwbare bevestiging voor roofvissen, compleet met krimptool en sleeves.   Specificaties  DLT Onthaaktangset  Set van 2 DLT tangen  DLT High Carbon Hookout Tool voor efficiënt onthaken  Eénhandige bediening voor gemakkelijk gebruik  Geharde bek voor stevige grip op haken en dreggen  Goed zicht tijdens onthaken om nauwkeurig te werken  Gemaakt van carbon staal voor duurzaamheid  Comfortabele grip voor langdurig gebruik  DLT Krimptang om onderlijnen zonder knopen te maken  Verhoogde breekkracht voor vertrouwen bij grote vangsten  Subtielere rig voor schuwe vissen  Inclusief krimptool en krimps voor professionele onderlijnen  Losse krimps beschikbaar voor extra voorraad  Soft-touch handgreep voor comfortabel gebruik   

€ 19,99 € 27,99 (28.58% korting)
24 %
DLT Onthaaktangset 2-delig - Long Nose Plier - Heavy Duty Straight Nose Plier - Onthaaktang - Carbon Staal - 30cm - Roofvissen - Roofvistang - Vistang
Ben je op zoek naar een onthaaktangenset die geschikt is voor het veilig onthaken van grote roofvissen? Dan is de DLT Long Nose Plier precies wat je nodig hebt! Gemaakt van carbon staal en met een lengte van 30 cm, is deze tang stevig en duurzaam. Voor veelzijdig gebruik is er ook de DLT Heavy Duty Straight Nose Plier. Voeg deze betrouwbare tools toe aan je visuitrusting en geniet van efficiëntie en gemak aan het water.   Voordelen - Met de DLT Onthaaktangenset 2-delig ben jij klaar voor elke roofvisuitdaging! - Veilig en effectief onthaken van grote vissen met de Long Nose Plier. - Extra bereik van 30 cm voor diepere bekken van grote vissen. - Robuust ontwerp van carbon staal voor duurzaamheid en stevigheid. - Ergonomisch handvat voor comfortabel en nauwkeurig gebruik tijdens lange visdagen. - DLT Heavy Duty Straight Nose Plier: een must-have voor elke visser! - Veelzijdig in gebruik voor knippen, onthaken en buigen van materialen. - Robuust en duurzaam ontwerp voor betrouwbaarheid in alle visomstandigheden.     Veilig Onthaken van Grote Vissen De DLT Long Nose Plier is een onthaaktang die speciaal is ontworpen voor het veilig en effectief onthaken van zelfs de grootste snoek of snoekbaars.   Robuuste Tang voor Veelzijdig Gebruik De DLT Heavy Duty Straight Nose Plier is een krachtige tang die uitblinkt in veelzijdigheid en duurzaamheid.    Gemaakt van Carbon Staal voor Duurzaamheid De DLT onthaaktangenset is vervaardigd uit carbon staal, wat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid.    Specificaties  Lengte van 30 cm voor extra bereik  Robuuste constructie voor stevigheid en duurzaamheid  Geschikt voor grote vissen  Gemaakt van carbon staal voor sterkte  Ergonomisch ontworpen handvat voor comfortabel gebruik  Veelzijdige tang voor diverse taken  Uitgerust met extra scharnierpunten voor kracht  Robuust en duurzaam voor zwaar gebruik   

€ 24,99 € 32,99 (24.25% korting)
22 %
DLT Predator landings set - Schepnet Set - Onthaakmat - Onthaaktang - Roofvis -Streetfishing
De DLT Predator Landingsset is speciaal samengesteld voor de struinende roofvisser die op zoek is naar avontuur en gemak tijdens het vissen. Deze set bevat een schepnet, een onthaakmat en een onthaaktang, waardoor je volledig bent uitgerust voor je volgende streetfishing avontuur. Schepnet: Met het DLT Gummi Predator Compact Net vang je moeiteloos grote roofvissen zoals snoekbaars en snoek. Het net is gemaakt van visvriendelijk materiaal, waardoor de vis optimaal wordt beschermd tijdens het landen. Onthaakmat: De onthaakmat is compact opvouwbaar en ideaal voor de struinende roofvisser die graag licht reist. Het biedt een veilige en comfortabele plek om de gevangen vis te onthaken. Zorg ervoor dat de mat nat is voordat je de vis erop legt, voor optimale bescherming van de vis. Onthaaktang: Met de DLT Long Nose Plier, een extra lange tang van 30 cm, kun je veilig grote roofvissen onthaken zonder ze te beschadigen. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens lange visdagen. Specificaties: Gemaakt van visvriendelijk materiaal voor optimale bescherming van de vis Compact opvouwbaar voor eenvoudig transport naar de waterkant Ideaal voor struinende roofvissers die graag avontuurlijk vissen Voorzien van een meetmat functie om de grootte van je vangst vast te leggen Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen voor flexibel gebruik Zorg ervoor dat de onthaakmat nat is voordat je de vis erop legt voor optimale bescherming Ergonomisch ontworpen handvat van de onthaaktang zorgt voor comfortabel gebruik tijdens het vissen Met deze Predator Landingsset van DLT ben je volledig uitgerust voor je volgende visavontuur en kun je met vertrouwen grote roofvissen vangen en veilig onthaken.

€ 69,99 € 89,99 (22.22% korting)
22 %
Eurocatch Garnalen Vang set Garnalen net & Bewaarnet en Bewaarnet
De Eurocatch Garnalen Net en Bewaarnet Set zijn de nieuwste aanwinsten in ons assortiment, ontworpen om jou een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens je avonturen aan het water. Of je nu garnalen wilt vangen, schelpen wilt verzamelen of kleine vissen wilt observeren, deze set is perfect voor jou. Voordelen: Veelzijdigheid: Vang garnalen, schelpen, kreeften, krabben en kleine vissen met ons Garnalennet. Educatief: Ontdek de onderwaterwereld op een leuke en educatieve manier. Geschikt voor alle leeftijden: Ideaal voor avonturiers van alle leeftijden die van de natuur houden. Duurzaam ontwerp: Het net heeft een brede opening en een comfortabele grip voor langdurig gebruik. Compleet: Maak je vissersavonturen compleet met het handige bewaarnet. Veiligheid voorop: Voorkom dat je vis ontsnapt met het Eurocatch Mini Leefnet. Handig formaat: Het Mini Leefnet is 100x30 cm groot, perfect om overal mee naartoe te nemen. Veilige bewaring: Bewaar je vangst veilig en makkelijk met dit betrouwbare visnet. Eurocatch Garnalen Net en Bewaarnet Set: Onderwaterverkenning: Ontdek de onderwaterwereld met ons Garnalennet, dat een breedte van 40 cm heeft en een houten steel van 1.30 m. Leerzaam Avontuur: Leer meer over waterdieren en hun leefomgeving met ons educatieve garnalennet. Handig Mini Leefnet: Het Eurocatch Mini Leefnet is perfect voor elke visser, met een treksnoer om de vis veilig te houden. Specificaties: Veelzijdigheid: Vang garnalen, schelpen, kreeften, krabben en kleine vissen met ons Garnalennet van Eurocatch. Educatief: Ontdek de onderwaterwereld op een leuke en educatieve manier met ons Garnalennet. Perfect formaat: Met een breedte van 40 cm en een houten steel van 1.30 m is dit net ideaal voor het vangen van garnalen en andere waterdieren. Voor alle leeftijden: Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de onderwaterfauna. Duurzaam ontwerp: Het net heeft een brede opening en een comfortabele grip voor langdurig gebruik. Verken de natuur: Maak een diepere connectie met de natuur en verken de onderwaterwereld met ons Garnalennet. Heerlijke vangst: Vang zelf heerlijke garnalen en bereid ze naar jouw smaak met ons Garnalennet van Eurocatch! Met de Eurocatch Garnalen Net en Bewaarnet Set ben je klaar voor een avontuurlijke en leerzame

€ 17,99 € 22,99 (21.75% korting)
16 %
FISH-XPRO Vishaken met oogje | Assortiment | 80 stuks in doos
De FISH-XPRO Vishaakjes vormen een selectie van hoogwaardige haken verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse visomstandigheden. Dit assortiment biedt een veelzijdige keuze aan haken die ideaal zijn voor verschillende vistechnieken en vissoorten.Kenmerken:Assortiment van Maten: De set bevat 80 vishaakjes in diverse maten om een breed scala aan visomstandigheden te dekken.Hoogwaardige Materialen: De haken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die betrouwbare prestaties en duurzaamheid garanderen.Veelzijdige Toepassing: De gevarieerde haken zijn geschikt voor verschillende vistechnieken en vissoorten, waardoor ze een veelzijdig gereedschap zijn in je visuitrusting.Handige Opbergdoos: De haken zijn georganiseerd in een handige opbergdoos, wat het transport en de opslag vergemakkelijkt.Voor Zoet- en Zoutwater: De haken zijn geschikt voor zowel zoet- als zoutwater, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.Gebruikstips:Kies de haakmaat op basis van het type aas en de te vangen vissoort.Zorg ervoor dat je de juiste knoop gebruikt om de haken aan je vislijn te bevestigen.Bewaar de haken na gebruik op een droge plaats.Met de FISH-XPRO Vishaakjes ben je goed uitgerust voor diverse visomstandigheden. De assortimentsdoos biedt een handige oplossing om de haken georganiseerd en binnen handbereik te houden. Wees klaar voor je volgende visavontuur met deze hoogwaardige vishaakjes!

€ 4,19 € 4,99 (16.03% korting)
FishXpro 500-delige Hakenset maten 3 t/m 12
De FishXpro 500-delige Hakenset is een uitgebreide collectie van haken in verschillende maten, variërend van maat 3 tot maat 12. Deze set is ideaal voor zowel beginnende als ervaren vissers, omdat het een breed scala aan haken biedt voor diverse vismethoden en vissoorten. Met 500 haken in de set, zul je altijd de juiste maat haak bij de hand hebben, ongeacht de situatie waarin je vist. Of je nu op zoek bent naar kleine haken voor het vissen op witvis, of grotere haken voor het vangen van karper of roofvis, deze set heeft het allemaal. De haken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om sterk en scherp te zijn, waardoor ze betrouwbaar zijn voor het vangen van verschillende vissoorten. Of je nu vist met aas, kunstaas of een andere techniek, deze haken bieden de stevigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor een succesvolle visdag. De set wordt geleverd in een handige opbergdoos, waardoor de haken georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens het vissen. Deze doos is compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in je visuitrusting. Kortom, de FishXpro 500-delige Hakenset is een must-have voor elke visser die op zoek is naar een uitgebreide collectie haken van hoge kwaliteit voor een breed scala aan visomstandigheden en technieken. Met deze set ben je goed voorbereid op elke visdag en kun je vol vertrouwen het water op gaan.

€ 7,99
FishXpro Fishing Bits&Pieces Tackle set 233-Parts - Complete Visset
De FishXpro Fishing Bits&Pieces Tackleset 233-Parts is een uiterst uitgebreide visuitrusting die bestaat uit maar liefst 233 kleine onderdelen, waaronder een scala aan essentiële items zoals haken, loodjes, loodkoppen, dobbers, lijnstoppers, wartels en meer. Deze set is ontworpen om elke visser te voorzien van een breed scala aan benodigdheden voor hun visavonturen. Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar aanvullende uitrusting of een beginner die net begint met vissen, deze set is ideaal voor iedereen. De diverse selectie van kleine onderdelen stelt je in staat om je visuitrusting aan te passen aan verschillende visomstandigheden en vissoorten. De bijgeleverde visdoos zorgt voor een handige en georganiseerde opslag van alle onderdelen, waardoor je gemakkelijk alles bij de hand hebt tijdens je visavonturen. Of je nu vanaf de kant vist, vanuit een boot of op een steiger, deze set voorziet je van alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan het water. Als cadeau voor een visliefhebber of als startset voor een beginnende visser is deze set perfect geschikt. Met de FishXpro Fishing Bits&Pieces Tackleset 233-Parts ben je klaar om de wateren te verkennen en te genieten van het vissen op jouw eigen tempo en stijl.

€ 19,99
FishXpro Hook & Swivel set 177-parts incl. Tacklebox -Assortimentsdoos
De FishXpro Hook & Swivel set, bestaande uit 177 onderdelen en inclusief tacklebox, is een veelzijdige en complete set die perfect is voor elke visser. Met een assortiment van lood, haken en diverse wartels biedt deze set alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan tijdens het vissen. Het compacte formaat van de tacklebox maakt het ideaal voor mobiele vissers die vaak onderweg zijn. Of je nu een street fisher bent die graag op verschillende locaties vist of een vakantievissen die licht wil reizen, deze set past gemakkelijk in elke uitrusting en zorgt ervoor dat je nooit zonder essentieel klein materiaal komt te zitten. De set is ook een geweldige aanvulling op bestaande uitrustingen, waardoor je altijd een reservevoorraad aan haken, lood en wartels bij de hand hebt. Of je nu een beginner bent die zijn eerste visuitrusting samenstelt of een ervaren visser die zijn uitrusting wil aanvullen, deze set biedt voor elk wat wils. Kortom, de FishXpro Hook & Swivel set is een handige en veelzijdige set die de essentiële benodigdheden biedt voor een succesvolle visdag, waar je ook gaat vissen. Met deze set ben je altijd goed voorbereid en kun je vol vertrouwen de wateren verkennen en genieten van het vissen.

€ 15,99
FishXpro Hook& Lead set 201-parts Incl. Tacklebox - Haak en Lood Visset
De FishXpro Hook & Lead set met 201 onderdelen, inclusief tacklebox, is een compacte en handige visuitrusting die bijna alles bevat wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag. Met een assortiment van haken, loden en enkele hengelsportaccessoires is deze set een waardevolle aanvulling op iedere viskist. Het doosje biedt een georganiseerde en gemakkelijke opslag voor al je visbenodigdheden, waardoor je altijd snel toegang hebt tot de juiste materialen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte haakmaat of het juiste loodgewicht, deze set zorgt ervoor dat je nooit meer tekort komt of zonder de benodigde materialen komt te zitten tijdens het vissen. Of je nu een doorgewinterde visser bent die zijn uitrusting wil aanvullen of een beginner die zijn eerste stappen zet in de wereld van het vissen, deze set is geschikt voor iedereen. Dankzij de diversiteit aan onderdelen en de handige opbergdoos is deze set ideaal voor gebruik tijdens visvakanties, reizen of gewoon voor een dagje vissen aan de waterkant. Kortom, de FishXpro Hook & Lead set is niet alleen een handige aanvulling op je visuitrusting, maar ook een praktisch en leuk cadeau voor elke visliefhebber. Met deze set ben je altijd goed voorbereid op een succesvolle en plezierige viservaring, waar je ook gaat vissen.

€ 14,99
FishXpro Kunstaas set 88-Delen incl. Tacklebox
De FishXpro Fishinglure set is een uitgebreide verzameling kunstaas die speciaal is samengesteld om aan de behoeften van verschillende vissers te voldoen. Met maar liefst 88 onderdelen biedt deze set een breed scala aan kunstaasopties, waardoor je flexibel kunt zijn en kunt inspelen op de voorkeuren van verschillende vissoorten en vangstomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar twisters, shads, pluggen, spinners, lepels, jigkoppen of imitatie mais, deze set heeft het allemaal. Hierdoor kun je gemakkelijk variëren tussen verschillende soorten kunstaas en technieken, afhankelijk van de vissoort waarop je jaagt en de omstandigheden waarmee je te maken hebt. Het kunstaas in deze set is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Elk stuk kunstaas is ontworpen om realistisch te lijken en een aantrekkelijke actie te hebben die roofvissen zal verleiden tot aanbeten. De set wordt geleverd in een handige visdoos, waardoor je je kunstaas veilig en georganiseerd kunt opbergen tijdens het vissen. Of je nu een beginnende visser bent die zijn uitrusting wil uitbreiden of een ervaren visser die op zoek is naar nieuwe kunstaasopties, deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle dag aan de waterkant. Met de FishXpro Fishinglure set ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en kun je vol vertrouwen de wateren bevissen op zoek naar je volgende grote vangst!

€ 19,99
FishXpro Predator Fishingset 205-parts incl. Tacklebox
De FishXpro Predator Fishingset, bestaande uit 205 onderdelen en inclusief tacklebox, is een veelzijdige en complete set die perfect is voor elke roofvisser. Of je nu een beginnende of gevorderde hengelsporter bent, deze allround set is geschikt voor iedereen die graag op roofvis vist. Met een assortiment van 205 delen is deze set ideaal voor het vissen op verschillende soorten roofvis, waaronder forel, baars, snoekbaars en snoek. Of je nu met kunstaas, spinners, pluggen of softbaits vist, deze set heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan de waterkant. De handige tacklebox zorgt ervoor dat je al je hengelsportaccessoires georganiseerd en binnen handbereik hebt. Of je nu aan de waterkant staat of onderweg bent naar je favoriete visplek, met deze set ben je altijd goed voorbereid. Of je nu zelf een enthousiaste roofvisser bent of op zoek bent naar een leuk cadeau voor een visliefhebber, de FishXpro Predator Fishingset is een uitstekende keuze. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen de wateren te bevissen en te genieten van een succesvolle visdag.

€ 13,99
FishXpro Predator Fishingset 215 -parts ( incl. Tacklebox ) - Roofvis Set
Fish Xpro Predator Fishing Set – De Ultieme Kunstaas Set voor Elke Visser De Fish Xpro Predator Fishing Set is een fantastische keuze voor zowel beginnende als gevorderde vissers. Deze uitgebreide set zit boordevol met diverse kunstaas en accessoires, waardoor je klaar bent voor elke visserij. Of je nu vist op oppervlakte of op verschillende dieptes, deze set biedt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan het water. Voordelen van de Fish Xpro Predator Fishing Set Uitgebreide Diversiteit aan Kunstaas: De set bevat een breed scala aan kunstaas, waaronder oppervlakte aas zoals de bekende "Frog", vier verschillende pluggen voor diverse dieptes, jigkoppen, shads, twisters, spinners, lepels, bug-baits en spinnerbaits. Dit zorgt ervoor dat je voorbereid bent op verschillende visomstandigheden en -soorten. Compleet met Accessoires: Naast het kunstaas bevat de set ook essentiële accessoires zoals wartels, speldwartels, splitringen, staaldraadjes en haken. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Twee-laags Viskoffer: De set wordt geleverd in een praktische twee-laags viskoffer. Dit zorgt voor een overzichtelijke en georganiseerde opbergruimte voor al je kunstaas en accessoires, en maakt het gemakkelijk om alles mee te nemen naar je favoriete visplek. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu een beginnende visser bent die zijn uitrusting wil uitbreiden of een gevorderde visser die op zoek is naar veelzijdigheid, deze set is perfect voor iedereen. Het is ook een geweldig cadeau voor visliefhebbers. Specificaties Totale Aantal Onderdelen: 215 delen Inhoud: Oppervlakte aas: Frog Pluggen: 4 stuks voor verschillende dieptes Jigkoppen Shads Twisters Spinners Lepels Bug-baits Spinnerbaits Wartels Speldwartels Splitringen Staaldraadjes Haken Opbergkoffer: Twee-laags viskoffer voor eenvoudige organisatie en transport Samenvatting De Fish Xpro Predator Fishing Set biedt een complete en veelzijdige oplossing voor elke visser. Met 215 onderdelen, variërend van kunstaas tot essentiële accessoires, ben je klaar voor elke visuitdaging. De twee-laags viskoffer zorgt voor een georganiseerde en gemakkelijke manier om je uitrusting te vervoeren. Deze set is een must-have voor iedereen die zijn visserij wil verbeteren en uitbreiden. Pak je kans om je viservaring naar een hoger niveau te tillen met de Fish Xpro Predator Fishing Set

€ 34,99
FishXpro Roofvis accessoires set 47- Delen ( incl. opbergdoos )
FishXpro Roofvis Accessoires Set 47-delen (incl. opbergdoos) – De Complete Set voor Elke Roofvisser De FishXpro Roofvis Accessoires Set is de ideale keuze voor zowel beginnende als ervaren roofvissers. Deze zorgvuldig samengestelde set bevat alles wat je nodig hebt om succesvol te vissen op roofvis zoals baars, snoekbaars en snoek. Met 47 zorgvuldig gekozen onderdelen, ben je voorbereid op verschillende visomstandigheden en vangstscenario's. Voordelen van de FishXpro Roofvis Accessoires Set Uitgebreide Diversiteit aan Accessoires: De set bevat een breed assortiment van softbaits, wartels, loodjes, kunstaas, haken, accessoires en loodkoppen. Dit zorgt ervoor dat je klaar bent voor verschillende vistechnieken en -omstandigheden. Inclusief Handige Opbergdoos: De accessoires worden geleverd in een stevige kunststof tacklebox. Deze opbergdoos helpt je om al je visgerei georganiseerd en veilig te houden, waardoor je alles gemakkelijk kunt vinden en meenemen naar je visplek. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu net begint met vissen of al jaren ervaring hebt, deze set biedt de benodigde tools voor elke roofvisser. Het is een perfecte aanvulling op je bestaande uitrusting of een geweldige startset voor nieuwkomers. Gebruiksvriendelijk: De tacklebox en accessoires zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik, zodat je je kunt concentreren op het vangen van vis in plaats van het zoeken naar de juiste gereedschappen. Specificaties Totale Aantal Onderdelen: 47 delen Inhoud: Softbaits Wartels Loodjes Kunstaas Haken Diverse accessoires Loodkoppen Opbergdoos: Stevige kunststof tacklebox voor georganiseerde opslag en gemakkelijk transport Samenvatting De FishXpro Roofvis Accessoires Set biedt een complete en veelzijdige oplossing voor elke roofvisser. Met 47 essentiële onderdelen, variërend van softbaits tot loodkoppen, ben je voorbereid op verschillende visomstandigheden en vangstscenario's. De stevige kunststof tacklebox zorgt voor een georganiseerde en gemakkelijke manier om je uitrusting te vervoeren. Deze set is een must-have voor iedereen die zijn roofviservaring wil verbeteren en uitbreiden. Ga het water op en scoor je volgende grote vangst met de FishXpro Roofvis Accessoires Set!

€ 11,99
58 %
Mitchel MX Camo Stacker Bag M plus 3 Boxen - Medium Tas - incl. 3x Tacklebox 21x22x14cm - Vistas
Mitchell MX Camo Tackle Vistas (Incl. Tackleboxen): De Perfecte Metgezel voor Elke Visser Duurzaamheid en Functionaliteit in Eén Voor vissers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame opbergtas, is de Mitchell MX Camo Tackle Vistas de ideale keuze. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van verstevigde stiknaden en ritsen, biedt deze vistas niet alleen bescherming voor je visuitrusting, maar ook een lange levensduur. Inclusief Tackleboxen Elke Mitchell MX Camo Tackle Vistas wordt geleverd inclusief tackleboxen, zodat je direct al je materialen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu vist vanaf de kant, een boot, of onderweg bent, deze tassen zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor actie. Comfort en Stijl De gevoerde schouderband zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens lange visdagen. Het groene camouflagepatroon geeft de tas een stoer en onopvallend uiterlijk, ideaal voor elke visser die graag opgaat in zijn omgeving. Omschrijving De Mitchell MX Camo Tackle Vistas maakt deel uit van een uitgebreide collectie schoudertassen, rugzakken, slingbags en meer. Alle modellen zijn gemaakt met krachtige stiksels en duurzame ritsen, en zijn uitgerust met tackleboxen. Hiermee kun je al je vismaterialen veilig opbergen en gemakkelijk meenemen. Het groene camouflagepatroon zorgt voor een stoer en onopvallend uiterlijk, perfect voor elke visser. Specificaties Materiaal: Sterk en duurzaam Inclusief: 3 xTackleboxen Kenmerken: Verstevigde stiknaden en ritsen, gevoerde schouderband Patroon: Groen camouflage Waarom Kiezen voor de Mitchell MX Camo Tackle Vistas? Duurzaamheid: Gemaakt van sterk materiaal met verstevigde stiknaden en ritsen. Functionaliteit: Inclusief tackleboxen voor georganiseerde opslag. Comfort: Gevoerde schouderband voor extra draagcomfort. Stijl: Groen camouflagepatroon voor een stoer en onopvallend uiterlijk. Of je nu een doorgewinterde visser bent of net begint, de Mitchell MX Camo Tackle Vistas biedt alles wat je nodig hebt om je visuitrusting veilig en georganiseerd te houden. Voeg deze hoogwaardige vistas toe aan je uitrusting en ga met vertrouwen het water op!

€ 39,99 € 94,50 (57.68% korting)
45 %
Mitchel MX Camo Stacker Bag M plus 4 Boxen - Medium Tas - incl. 4x Tacklebox 21x22x14cm - Vistas
Mitchell MX Camo Tackle Vistas (Incl. 4x Tackleboxen): De Perfecte Metgezel voor Elke Visser Duurzaamheid en Functionaliteit in Eén Voor vissers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame opbergtas, is de Mitchell MX Camo Tackle Vistas de ideale keuze. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van verstevigde stiknaden en ritsen, biedt deze vistas niet alleen bescherming voor je visuitrusting, maar ook een lange levensduur. Inclusief Tackleboxen Elke Mitchell MX Camo Tackle Vistas wordt geleverd inclusief tackleboxen, zodat je direct al je materialen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu vist vanaf de kant, een boot, of onderweg bent, deze tassen zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor actie. Comfort en Stijl De gevoerde schouderband zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens lange visdagen. Het groene camouflagepatroon geeft de tas een stoer en onopvallend uiterlijk, ideaal voor elke visser die graag opgaat in zijn omgeving. Omschrijving De Mitchell MX Camo Tackle Vistas maakt deel uit van een uitgebreide collectie schoudertassen, rugzakken, slingbags en meer. Alle modellen zijn gemaakt met krachtige stiksels en duurzame ritsen, en zijn uitgerust met tackleboxen. Hiermee kun je al je vismaterialen veilig opbergen en gemakkelijk meenemen. Het groene camouflagepatroon zorgt voor een stoer en onopvallend uiterlijk, perfect voor elke visser. Specificaties Materiaal: Sterk en duurzaam Inclusief: 4 xTackleboxen Kenmerken: Verstevigde stiknaden en ritsen, gevoerde schouderband Patroon: Groen camouflage Waarom Kiezen voor de Mitchell MX Camo Tackle Vistas? Duurzaamheid: Gemaakt van sterk materiaal met verstevigde stiknaden en ritsen. Functionaliteit: Inclusief tackleboxen voor georganiseerde opslag. Comfort: Gevoerde schouderband voor extra draagcomfort. Stijl: Groen camouflagepatroon voor een stoer en onopvallend uiterlijk. Of je nu een doorgewinterde visser bent of net begint, de Mitchell MX Camo Tackle Vistas biedt alles wat je nodig hebt om je visuitrusting veilig en georganiseerd te houden. Voeg deze hoogwaardige vistas toe aan je uitrusting en ga met vertrouwen het water op!

€ 59,99 € 109,99 (45.46% korting)