Filter

Stretcher

Met een stretcher heb je een eenvoudig op te klappen slaapplek aan de waterkant die geschikt is voor iedere situatie.

Stretchers worden voornamelijk door karpervissers gebruikt om meerdere nachten aan de waterkant te verblijven. Tijdens deze sessies is een comfortabele stretcher of sleep system erg belangrijk voor een goede nachtrust.

Stretchers zijn dus de perfecte oplossing voor deze situaties. Door de verstelbare rugleuningen en gepolsterde liggedeeltes weet je zeker dat je lekkerder ligt en binnen enkele minuten weer in slaap valt. Doordat je met een stretcher een stuk boven de grond ligt heb je tevens minder last van de kou en sta je sneller op bij een aanbeet. Kortom, stretchers zijn een essentieel onderdeel van je comfort tijdens je nacht vissessies maar zijn ook te gebruiken als ligbed, veldbed of kampeerbed.

Verschillende soorten stretchers

Bij Raven hebben we verschillende soorten stretchers in verschillende prijsklassen. De scherp geprijsde stretchers zijn ideaal voor een één nacht vissen of als ligbed op de camping. Wanneer je op zoek bent naar een stevige stretcher die meer comfort biedt voor langere tijd dan zijn de duurdere modellen een betere optie. Deze stretchers hebben een dikker en comfortabel matras waarmee je altijd een goede nachtrust tegemoet gaat!

Stretcher kopen? Kies voor gemak

Ben je opzoek naar een stretcher voor het nachtvissen? Dan gaat het er waarschijnlijk in de eerste plaats om dat deze makkelijk te vervoeren is. Licht in gewicht, gemakkelijk inklapbaar en daarmee eenvoudig mee te nemen. Wij begrijpen die gedachte en verkopen dan ook een hoop stretchers in die klasse. Daarnaast verkopen we ook sleep systems, deze zijn een stuk groter maar daarmee ook heel erg comfortabel. Stretchers zijn in de meeste compact opvouwbaar en gemakkelijk in te klappen, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen.

Karper stretcher kopen?

Met name wanneer je gaat nachtvissen is een goede stretcher van groot belang. Je wilt ten slotten tussen al die aanbeten ook af en toe kunen slapen 😉. Kies daarom niet altijd voor de eerste en de beste stretcher, maar gun jezelf wat comfort als je meerdere avonden per jaar gaat vissen. De nachten die je op een oncomfortabel bed doorbrengt zorgen vaak voor lang aanhoudende vermoeidheid. En zal je er later voor kiezen om een upgrade aan te schaffen. Daarom zijn al onze stretchers uitvoerig getest en specifiek afgestemd op nachten lang comfort.

Stretcher kopen? Let dan hier op!

Let bij het aanschaffen van een nieuwe stretcher goed op een aantal belangrijke specificaties. Deze specificaties kunnen namelijk per persoon het verschil zijn tussen een slapeloze nacht of een geweldige nachtrust. Denk bij de aanschaf daarom aan de volgende punten:

  • Aantal poten: Het aantal poten bij een stretcher is erg belangrijk. Tegenwoordig hebben alle stretchers 6 of 8 poten. De stretchers met 8 poten bieden meer stabiliteit en ben je tevens minder afhankelijk van het type ondergrond.
  • Het gewicht: Het gewicht is ook een aandachtspuntje waard. Een laag gewicht stretcher is handiger om mee te nemen naar je stek of gemakkelijker te plaatsen in een kleine karpertent of brolly.
  • De afmetingen: De afmetingen zijn ook niet onbelangrijk Bij de aankoop van je stretcher. Niet alleen zodat hij in je tent past, maar ook of je er zelf comfortabel op kunt liggen.
  • Het materiaal: Het materiaal van een stretcher is erg bepalend voor de levensduur en comfort dat je zult ervaren tijdens het liggen. Zo kunnen goede elastieken het ligcomfort van je stretcher heel positief beinvloeden.
  • De ondersteuning De ondersteuning van het matras hangt af van de kwaliteit van de stretcher, ben je een moeilijke slaper of heb je last van rugklachten? Dan is een duurder model een verstandige keuze. Als je niet veel tijd doorbrengt op je stretcher maar toch comfortabel wil liggen dan zijn de scherp geprijsde veldbedden de perfecte keuze
  • Met of zonder verstelbare poten: Tegenwoordig hebben bijna alle stretchers verstelbare poten, dit is omdat
  • Comfort: Ook bij het lezen van een tijdschrift of boek op een stretcher kan een verstelbare rugleuning onmisbaar voor je zijn. Wil je extra comfort? Dan kun je altijd kijken naar een stretcher met een hoofdkussen.

Tip: Op zoek naar nog meer comfort? Bekijk dan snel ons grote assortiment slaapzak om nog meer te kunnen genieten van je nieuwe sleep system of stretcher!

Sleep systems voor het karpervissen

Voor lange vissessies is een goede slaapzak ook van belang. Nu zijn er zat losse stretchers en slaapzakken verkrijgbaar, maar deze zijn doorgaans eens stuk minder comfortabel en niet op het bed vast te ritsen. Daarom zijn er een hoop merken met sleep systems op de markt gekomen. Sleep systems zijn stretchers en slaapzakken op elkaar afgestemd zodat je de slaapzak aan de stretcher kunt ritsen. Dit zorgt er voor dat je nooit op je rits ligt en je dus ook snel in en uit kunt stappen. Zeker wanneer je langere tijd achtereen gaat vissen biedt dit meer gemak dan een losse slaapzak combinatie.

Let op - Het comfort tijdens de nacht op een stretcher wordt mede bepaald door de kwaliteit van de slaapzak. - Niet iedere stretcher heeft een verstelbare rugleuning

Bestel je veldbed bij Raven Hengelsport

Heb je jouw ideaale stretcher gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je stretcger in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Mocht de stretcher onverhoopt niet naar wens zijn, dan je deze binnen dertig dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over onze stretchers of service? Neem dan gerust contact met ons op, of kom een langs in een van onze winkels!