Filter

Vis jas

Ben je op zoek naar een goede visjas of bodywarmer? Bekijk ons assortiment hieronder.

De keuze in jassen en bodywarmers voor het vissen is enorm, zo hebben wij verschillende jassen in ons assortiment voor in alle weersomstandigheden. In een visjas of bodywarmer zitten vaak ook super handige opbergvakjes voor je visspullen, waardoor deze ook erg praktisch is. Voor de koudere dagen hebben we ook nog eens heerlijke warme visjassen, zodat je goed warm blijft tijdens je vissessie. Als de dagen weer wat warmer worden dan kan je overgaan op een dunne visjas, softshell of misschien wel een bodywarmer met handige vakjes. Kortom een goede visjas of bodywarmer is onmisbaar tijdens je vissessie.

Visjassen voor elk seizoen

In de zomer en lente is de temperatuur vaak wat hoger, maar ook dan kan het nog wel eens waaien of koud aanvoelen, hiervoor zijn de wat dunnere jassen of body warmers perfect voor geschikt. Je zorgt er voor dat je altijd een jas bij de hand hebt, en je comfortabel door kunt vissen!

In de koudere maanden is een warme en comfortabele visjas erg prettig en zorg je ervoor dat je lekker warm blijft tijdens je vissessie. Veel visjassen hebben extra zakken en vakken voor het opbergen van los materiaal, wel zo makkelijk als je veel van stek verplaatst.

Visjassen voor elke visserij!

Het weer in Nederland kan nog wel eens snel omslaan, bereid je daar dus ook goed op voor met een warme visjas. Tegen de kou kun je jezelf goed beschermen met een regenjas of windstopper, waardoor je het veel langer aan de waterkant kunt volhouden!

Karpervissen: Karper jassen zijn gekenmerkt door het de kleuren waarin ze worden uitgebracht. De natuurlijke kleuren als groen, bruin, en zwart vallen minder op aan de waterkant. Een goede visjas voor het karpervissen koop je bij Raven.nl

Roofvissen: roofviskleding is in de meeste gevallen grijs of zwart van kleur, en richt zich vooral op het najaar. De vele regen en windstoppers zijn van hoge kwaliteit. Waardoor je lang warm en droog kan blijven vissen.

Witvissen: bij het witvissen is een goede witvis jas echt geen overbodige luxe. Vaak zit je meerdere uren stil op je viskist waardoor je snel kunt afkoelen. Daarom bestaan jassen voor het witvissen veel uit windstopper materiaal.

Forelvissen: specifieke forel visjassen komen met veel vakken zodat je je visspullen gemakkelijk bij de hand hebt. Voor wat slechter weer zijn er ook uitstekende regenjassen.

Meervalvissen: een goede jas bij het meerval vissen kan er voor zorgen dat je het veel langer aan de waterkant uit kunt houden. Zorg er dus voor dat je lichaam altijd goed op temperatuur blijft met een windstopper of regenjas.

Zeevissen: Meet een goede zeevis jas bescherm je jezelf tegen de elementen op de kust en op zee. Een regenjas of windstopper is dus ook echt een must voor veel zeevissers. Bekijk hieronder ons assortiment.

Direct visjassen kopen?

Jassen. Bodywarmers. Softshells. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw viskleding zoals een mooie visjas vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke visjas voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?