Filter

Abu Garcia

Duik in ons ruime assortiment en koop je Abu Garcia visspullen direct online! Het merk bouwt al tientallen jaren aan een arsenaal van innovatieve kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor en door vissers.

Abu Garcia producten

Het Zweedse ABU Garcia is in 1921 opgericht in Svänsta was eerst een horlogefabriek. Dit geeft wel aan dat er met uiterste precisie gewerkt wordt. Pas in de dertiger jaren is de fabriek heringericht op het maken van vismolens. De eerste molen was de ABU Record in 1941, gevolgd door de wereldberoemde Ambassadeur reel in 1952 en de Cardinal spinmolen in 1965.

Abu Garcia is vandaag de dag misschien wel de meest geavanceerde reel en molen fabriek ter wereld. Het Zweedse vakmanschap staat garant voor topklasse reels, molens, kunstaas en accessoires voor alle takken van de sportvisserij.

Abu Garcia Reels

Abu Garcia staat vooral bekend om de fantastische reels de ze produceren. De bekende ronde Ambassadeur reel en de populaire druppel revo reel zijn voor veel liefhebbers dé droom. De baitcasting reels van abu garcia zijn bij Raven.nl altijd scherp geprijsd en snel geleverd!

Abu Garcia Hengels

De hoge kwaliteit zet Abu Garcia ook door in het produceren van Hengels. Zo hebben ze de laatste jaren hard gewerkt om een set mooie hengels voor het roofvissen en het zeevissen op de markt te brengen.

De abu garcia baitcasting hengels zijn welbekend onder de roofvissers, maar Abu garcia heeft ook een aantal reis en boothengels in het assortiment die zeker het bekijken waard zijn.

Abu garcia kunstaas

Ook heeft Abu Garcia een breed assortiment beschikbaar aan verschillende erge mooie stukken Kunstaas. Zo zijn er de Abu Garcia shads zoals de Mcperch en de svartzonker. Maar ook heeft abu garcia een aantal fantastische pluggen op de markt gezet die elke roofvisser toch wel in zijn tacklebox moet hebben.

Korting op Abu Garcia

De visspullen van Abu Garcia bieden we altijd zo scherp mogelijk aan. Maar we maken het graag nog wat voordeliger. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, waardoor onder meer hengels, molens en kunstaas van abu garcia voor een nóg betere prijs te verkrijgen zijn. Deze deals veranderen regelmatig, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Abu garcia spullen kopen?

Alle Abu Garcia producten die je op onze site tegenkomt zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. We hebben vestigingen in Lelystad, Steenwijk, Rijen en Almelo. Kom de visspullen van abu garcia dus ook gerust eens in het echt bekijken. En heb je een vraag voordat je online je bestelling wilt plaatsen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Visspullen van Abu Garcia koop je natuurlijk bij Raven Hengelsport!