Filter

Big Game

Big Game vissen is voor de echte jongens. Bij het Big Game vissen vis je gericht op de grotere soorten vis in de wereldzeeën. Hierbij kun je denken aan Tonijn, Marlijn, Sailfish en nog vele andere soorten die je kunt vangen in de oceanen.

Er is een goude regel bij het Big Game vissen. Alles moet perfect en tot in de puntjes verzorgd zijn, daarnaast moet het ook zeer sterk zijn. Het mag je niet gebeuren dat je de vis van je leven verspeeld door een haak die niet scherp genoeg is, of een lijn met een klein schuurplekje. Alle Big Game producten zijn berekend op de kracht van de grote vissen.

Exotische visreis boeken

Visreizen zijn relatief dicht bij huis te boeken maar ook de afgelegen stekken in verweggistan behoren tot de mogelijkheden. Meestal zien wij dat de vissers die een visreis boeken kiezen voor een bepaalde vissoort op de geboekte locatie. Dat varieert van snoek in Zweden en kabeljauw in Noorwegen tot tijgermeerval in Suriname.

Als je een visreis geboekt hebt bij een echte in visreizen gespecialiseerde reisorganisatie, dan worden daar vaak direct reisverzekeringen bij aangeboden. Dit is natuurlijk ideaal maar het zijn allemaal extra kosten.

Vraag jij jezelf af; “welke vismaterialen heb ik nodig voor mijn visreis?”. Wij helpen je graag in ons speciaal geschreven visreis blog. Heb je meer vragen? Kom dan gerust langs bij de hengelsportspecialisten in onze hengelsport winkels bij jou in de buurt!