Filter

Bivvy accessoires

Alles voor je karpertenten bivvy's en shelters vindt je overzichtelijk op één plek bij onze bivvy accessoires!

Bivvy tafel

Een Bivvy tafel is een bekend product voor veel vissers, compact en snel op te zetten. Maar toch heeft niet elke karpervisser altijd een bij de hand, en wordt deze nog vaak genoeg aan de waterkant gemist! Het is de ideale verzamelplek om je gebruikelijke benodigdheden gezamenlijk neer te leggen. Denk aan je nieuwe scherpe rigs, pva-sticks, pop-ups, boilienaalden, hoofdlamp, ontvanger en ga zo maar door! Het grootste voordeel van deze centrale plek voor de sessie items is; Je bent minder snel iets in het gras of op de grond kwijt!

Goedkope bivvy tafel

Er zijn verschillende typen en soorten Bivvy tafels verkrijgbaar, merken als Fox, Faith hebben bivvy tafels in verschillende maten, Faith heeft zelfs eentje met verlichting, ideaal voor in de donkere avonduren! Maar ook ons eigen merk X2 heeft mooie sidetables voor een scherpe prijs! Alle bivvy tafels zijn in hoogte verstelbaar, zo zet je hem op elke visstek recht, en op de juiste werkhoogte. Haal er een in huis en zorg ervoor dat je spullen veilig en droog liggen!

Bivvy tafel kopen? Dat doe je bij Raven!

Heb je een bivvy tafel gevonden? Deze koop je gemakkelijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen doe je snel en gemakkelijk online, maar bezoek ook gerust eens één van onze hengelsport winkels in Lelystad, of Steenwijk. Hier staat ons personeel voor je klaar met een warme kop koffie en handige vistips! Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd! We wensen je alvast veel visplezier!

"