Overige Sets

Filter
DLT Roofvis Softbait Set | Softbait | Assorti
Complete set om op verschillende manieren met verschillende Softbaits/ Shads te kunnen vissen. Set bestaat uit een aantal verschillende Shad's, twisters, jigkoppen, lood en wartels.

€ 9,99
DLT Roofvis Spinner Set 4 Delig
Spinner set bestaande uit 4 verschillende kleuren verzwaarde spinners voor varieteit en verschillende mogelijkheden.

€ 12,49
Eurocatch Fishing Dobberset | 8 stuks per verpakking
De Eurocatch Dobber Set lijkt een handige en veelzijdige keuze te zijn voor vissers. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze dobberset: Acht dobbers in één set: De set bevat maar liefst acht dobbers, wat een ruime selectie biedt voor verschillende visomstandigheden en voorkeuren van vissers. Allround dobbers: De dobbers worden beschreven als allround, wat suggereert dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten visserij en wateromstandigheden. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor diverse situaties. Stevige constructie: De dobbers zijn gemaakt van high density foam, wat bekend staat om zijn stevigheid. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de dobbers duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen de uitdagingen van het vissen. Geschikt voor beginners: Vanwege hun stevigheid en allround ontwerp lijkt deze dobberset goed geschikt te zijn voor beginners in de visserij. Dit kan helpen bij het leren van verschillende technieken en visomstandigheden. Zelf monteren van siliconenslang: Het feit dat je zelf een siliconenslang op de onderantenne moet zetten, suggereert dat deze dobbers aanpasbaar zijn en mogelijk kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de visser. Al met al lijkt deze Dobber Set een handige keuze te zijn voor vissers die op zoek zijn naar een veelzijdige en stevige set dobbers, vooral geschikt voor beginners en jongere hengelaars.

€ 2,99
FISH-XPRO Coarse Starter Kit | Witvisset
Deze handige visset zit netjes opgeborgen in een opbergdoos. Zo heb je als beginnende witvisser altijd alles bij de hand. Deze 27 delige set is uitermate geschikt voor zowel de beginnende witvisser maar ook voor de meer evrvaren witvisser. Zo is dit volledige vissetje handig om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Klein, compact en altijd alles bij de hand! Deze visset van FISH-XPRO bestaat uit twee kant-en-klare vistuigjes, beide vistuigjes worden geleverd met een andere dobber. Hierdoor kun je zelf kiezen met welke dobber je gaat witvissen. Daarnaast worden er nog drie losse dobbers bij geleverd. Zo heb je voor elke situatie een gepaste dobber voor het witvissen. Naast de keuze uit vijf verschillende dobbers wordt deze visset geleverd met twee pakjes vishaken. Met een vistuigje en vishaken kunnen de visloodjes niet missen. Daarom komt deze set van FISH-XPRO ook met een handig looddoosje met verschillende gewichten aan lood. Om de visset af te maken krijg je tevens een handige hakensteker, ook wel onthaker genoemd. Een hakensteker gebruik je om gemakkelijk en snel de vis te onthaken. Ben jij een beginnend witvisser en ben je op zoek naar een complete visset? Dan zijn de setjes van FISH-XPRO echt wat voor jou! Afmeting opbergdoos: 17 x 3 x 11 cm Inhoud Witvisset: 2 x Tuigje 3 x Dobber 2 x Zakje haken 1 x Looddoosje 1 x Hakensteker

€ 12,49
FISH-XPRO Vishaken met oogje | Assortiment | 80 stuks in doos
De FISH-XPRO Vishaakjes vormen een selectie van hoogwaardige haken verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse visomstandigheden. Dit assortiment biedt een veelzijdige keuze aan haken die ideaal zijn voor verschillende vistechnieken en vissoorten.Kenmerken:Assortiment van Maten: De set bevat 80 vishaakjes in diverse maten om een breed scala aan visomstandigheden te dekken.Hoogwaardige Materialen: De haken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die betrouwbare prestaties en duurzaamheid garanderen.Veelzijdige Toepassing: De gevarieerde haken zijn geschikt voor verschillende vistechnieken en vissoorten, waardoor ze een veelzijdig gereedschap zijn in je visuitrusting.Handige Opbergdoos: De haken zijn georganiseerd in een handige opbergdoos, wat het transport en de opslag vergemakkelijkt.Voor Zoet- en Zoutwater: De haken zijn geschikt voor zowel zoet- als zoutwater, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.Gebruikstips:Kies de haakmaat op basis van het type aas en de te vangen vissoort.Zorg ervoor dat je de juiste knoop gebruikt om de haken aan je vislijn te bevestigen.Bewaar de haken na gebruik op een droge plaats.Met de FISH-XPRO Vishaakjes ben je goed uitgerust voor diverse visomstandigheden. De assortimentsdoos biedt een handige oplossing om de haken georganiseerd en binnen handbereik te houden. Wees klaar voor je volgende visavontuur met deze hoogwaardige vishaakjes!

€ 4,99
42 %
FISH-XPRO Viskoffer | Gevuld | 200-Delig | Complete Allround Vis-set |
De "FISH-XPRO Viskoffer" is de perfecte complete set voor zowel beginnende als ervaren vissers. Deze viskoffer is niet zomaar een koffer, maar een compleet vispakket dat je alles biedt wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Met maar liefst 200 delen aan visuitrusting ben je klaar voor avontuur aan het water. Inhoud van de viskoffer: Schaartje: Handig gereedschap voor het knippen en knopen van vislijnen. Onderlijnen: Voorbereide onderlijnen om snel en eenvoudig te kunnen vissen in zee. Lepels: Lokvissen die in het water flitsen en schitteren om roofvissen aan te trekken. Spinners: Kunstmatige aasjes die draaien en vibreren om vissen te lokken. Dobbers Kant & Klaar: Montages met dobbers voor het vissen met aas op verschillende dieptes. Soft baits: Zachte kunstaasjes die realistisch aanvoelen en vissen aantrekken. Hard baits: Stevige kunstaasjes die in het water bewegen als prooivissen. Float stops: Kleine apparaten om de diepte van je dobber in te stellen. Dobbers: Drijvende markers voor vislijnen. Loodjes: Gewichten om je aas naar de gewenste diepte te laten zinken. Haakjes: Verschillende maten haken voor verschillende vissoorten. Vislijn: Hoogwaardige vislijn voor diverse visomstandigheden. Wartels: Koppelstukken om vislijnen en onderlijnen aan elkaar te bevestigen. Voerkorven: Manden om aas en lokstoffen te verspreiden en vissen aan te trekken. Jigkoppen: Loodkopjes voor bevestiging van kunstaasjes. Hakensteker: Handig gereedschap om haken uit de bek van vissen te verwijderen. Madenbakje: Om je aas vers en handig op te bergen. Verklikkers: Apparaten om aanbeten te signaleren. Breekstaafjes: Lichtgevende staven voor nachtvissen. Deze viskoffer is ideaal voor de allround vissers, omdat hij alle benodigdheden bevat om direct aan de slag te gaan. De stevige koffer is gemakkelijk te vervoeren en heeft verschillende opbergvakken, inclusief twee laden, zodat je je uitrusting georganiseerd kunt houden. Bovendien kun je de koffer zelf naar wens indelen, zodat alles precies past zoals jij het wilt. De "FISH-XPRO Viskoffer" biedt je een uitgebreide selectie van visuitrusting om aan al je behoeften te voldoen. Het is de perfecte manier om je visavontuur te beginnen of je bestaande uitrusting uit te breiden. Klaar om je hengel uit te werpen en te genieten van het plezier van vissen? Deze viskoffer maakt het gemakkelijk.

€ 34,99 € 59,99 (41.67% korting)
Troutlook Tremarella - Forellen set - 3 Trout Black 3g Compleet
Ontdek de Onverslaanbare Forellencombinatie Set van Troutlook! De Troutlook combinatie set biedt een complete en onverslaanbare oplossing voor forelvissers. Met een dobber, kunstglas, stoppers en wartel, is deze set perfect samengesteld om je forellenuitrusting helemaal af te maken. De set is verkrijgbaar in verschillende gewichten en kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte combinatie te kiezen die aan jouw visbehoeften voldoet. Met de Troutlook combinatie set ben je Ready to Fish en kun je direct aan de slag met een hoogwaardige uitrusting! Kenmerken: Compleet en Onverslaanbaar: De set bevat een dobber, kunstglas, stoppers en een wartel, waardoor het een complete en onverslaanbare oplossing is voor forelvissers. Verschillende Gewichten en Kleuren: Beschikbaar in verschillende gewichten en kleuren, zodat je de set kunt aanpassen aan je voorkeuren en de visomstandigheden. Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbare prestaties tijdens het vissen. Gemakkelijk en Snel te Gebruiken: De set is gemakkelijk en snel te gebruiken, zodat je zonder gedoe kunt genieten van je viservaring. Perfecte Aanvulling op Forellenuitrusting: Of je nu een beginner bent of een ervaren forelvisser, deze set is de perfecte aanvulling op je forellenuitrusting. Kies voor gemak, kwaliteit en veelzijdigheid met de Troutlook combinatie set. Met deze set ben je volledig uitgerust en klaar om te genieten van succesvolle forelvisavonturen!

€ 3,99
Troutlook Tremarella Forellen set 3 Trout Black 2g
Ontdek de Onverslaanbare Forellencombinatie Set van Troutlook! De Troutlook combinatie set biedt een complete en onverslaanbare oplossing voor forelvissers. Met een dobber, kunstglas, stoppers en wartel, is deze set perfect samengesteld om je forellenuitrusting helemaal af te maken. De set is verkrijgbaar in verschillende gewichten en kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte combinatie te kiezen die aan jouw visbehoeften voldoet. Met de Troutlook combinatie set ben je Ready to Fish en kun je direct aan de slag met een hoogwaardige uitrusting! Kenmerken: Compleet en Onverslaanbaar: De set bevat een dobber, kunstglas, stoppers en een wartel, waardoor het een complete en onverslaanbare oplossing is voor forelvissers. Verschillende Gewichten en Kleuren: Beschikbaar in verschillende gewichten en kleuren, zodat je de set kunt aanpassen aan je voorkeuren en de visomstandigheden. Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbare prestaties tijdens het vissen. Gemakkelijk en Snel te Gebruiken: De set is gemakkelijk en snel te gebruiken, zodat je zonder gedoe kunt genieten van je viservaring. Perfecte Aanvulling op Forellenuitrusting: Of je nu een beginner bent of een ervaren forelvisser, deze set is de perfecte aanvulling op je forellenuitrusting. Kies voor gemak, kwaliteit en veelzijdigheid met de Troutlook combinatie set. Met deze set ben je volledig uitgerust en klaar om te genieten van succesvolle forelvisavonturen!

€ 3,99
Meerdere opties
Troutlook Tremarella Forellenset 3 | Trout Black | 4g
Gewicht (g): 4g
De combinatie dobber, kunstglas, stoppers en wartel voor deze prijs is gewoon onverslaanbaar. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten / kleuren en ronden je forellenuitrusting helemaal af.

€ 3,99
19 %
Vacumeerset - Vacumeren - Vacuumpomp - Vacuumzakken - 50 st
X2 Vacumeerset: Houd Je Voedsel Langer Vers Ben je het zat dat je voedsel altijd zo snel bederft? Ontdek dan onze X2 Vacumeerset! Met deze set, bestaande uit een vacuümpomp en diverse vacuumzakken, verwijder je moeiteloos de lucht uit de zakken en behoud je de versheid van je voedsel. Door vacumeren blijven je ingrediënten tot 5 keer langer vers, behoud je vitamines en voedingsstoffen en voorkom je vriesbrand. Bestel nu onze Vacumeerset met 50 vacuumzakken en houd je etenswaren op hun best! Voordelen: Houdt Voedsel Langer Vers: Met de Vacumeerset van X2 kun je gemakkelijk vacumeren en zo je etenswaren langer vers houden. Complete Set: De set bevat een handige vacuümpomp en een aantal vacuumzakken in verschillende maten. Tot 5 Keer Langere Versheid: Door de lucht uit de zakken te halen, blijven je voedingsmiddelen tot 5 keer langer vers. Behoud van Smaak en Voedingsstoffen: De vacuumzakken houden lucht en vocht buiten, waardoor je eten zijn smaak behoudt. Voorkomt Vriesbrand: Het stevige materiaal van de zakken zorgt voor optimale bescherming en voorkomt vriesbrand. Herbruikbaar en Milieuvriendelijk: Je kunt de zakken eenvoudig openen en sluiten met de handige zipsluiting. De set is herbruikbaar en ideaal voor intensief gebruik in de keuken. Specificaties: 1x vacuümpomp 20 x vacuumzakken 21x22cm 1.3L 20 x Vacuumzakken 22x34cm 3.3L 10 x Vacuumzakken 30x34cm 6L

€ 32,50 € 39,99 (18.73% korting)