Berkley - Troutbait - Halibut Pellet - Powerbait - Halibut smaak

€ 5,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: BER1201965
Voorraad Lelystad: 19, Voorraad Steenwijk: 49
"Berkley - Troutbait - Halibut Pellet - Powerbait - Halibut smaak"

Berkley Powerbait  "Hatchery" - De Killer Smaak voor Forelvissen!

Duik in de wereld van succesvol forelvissen met de Berkley Forelpasta "Hatchery". Deze forelpasta is niet zomaar een lokmiddel; het is afgeleid van het voer waarmee de forel wordt grootgebracht, waardoor het ongelooflijk herkenbaar en aantrekkelijk is voor deze vissen. De officiële smaak, genaamd "Hatchery," wat "Kweek Broederij" betekent, is een bewezen winnaar die wordt geproduceerd door Berkley, een gerenommeerd merk in de visserijwereld.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Geïnspireerd door Forelkweekvoer: De smaak en kleur van deze forelpasta zijn direct afgeleid van het voer dat forel krijgt tijdens het opgroeien. Hierdoor is het zeer herkenbaar en aantrekkelijk voor forel.
  2. "Hatchery" Smaak: De officiële smaak, genaamd "Hatchery," is een bewezen favoriet die zijn naam eer aan doet. Het is ontworpen om de hongerige forel te verleiden en te vangen.
  3. Berkley Kwaliteit: Berkley staat bekend om zijn hoogwaardige visserijproducten, en deze forelpasta voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen waar het merk voor staat.
  4. Bewezen Killer: Deze forelpasta is een echte killer als het gaat om het lokken van forel. De combinatie van smaak en kleur maakt het onweerstaanbaar voor deze vissoort.

Of je nu een doorgewinterde forelvisser bent of net begint, de Berkley Forelpasta "Hatchery" biedt een bewezen en effectieve manier om forel aan te trekken en te vangen. Vertrouw op de kwaliteit van Berkley en maak van elke visdag een succesvolle forelsessie met de onweerstaanbare "Hatchery" smaak!

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 19, 2024 15:55

Nieuwe smaak ?

Ik heb deze eerder gekocht bij jullie maar vind deze smaak nergen anders , is hij nieuw? Hij bevalts namelijk goed.