FISH-XPRO Boat Pro | 2.10m | Bootset

€ 49,99

% € 54,99 (9.09% korting)

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: RAVAV5023
Voorraad Lelystad: 7, Voorraad Steenwijk: 8
Productinformatie "FISH-XPRO Boat Pro | 2.10m | Bootset"

Met deze boothengel set dit inclusief vismolen en vislijn geleverd word ben je helemaal klaar om vanaf de boot te vissen!

De boothengel set heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is geschikt voor zowel de beginnende zeevisser als de meer ervaren zeevisser. Voor deze scherpe prijs en complete boothengel set is het huren van hengels en ander materiaal verleden tijd! Je hebt alles direct bij de hand om de makreel of kabeljauw aan de haak te slaan.

De boothengel set van FISH-XPRO wordt geleverd met een goede kwaliteit zeevis molen. Met een hoge inhaalsnelheid en goede lijncapaciteit is dit een perfect instapmodel. Tijdens het zeevissen is het belangrijk om ver in te kunnen werpen en daarom komt wordt deze boothengel set geleverd met vislijn. Wil jij graag eens zeevissen en ben je op zoek naar een complete boothengel set? Dan is deze visset van FISH-XPRO écht wat voor jou!

Inhoud boothengel set:

  • 1x Boothengel (2.10m)
  • 1x Zeevismolen
  • 1x Vislijn 0.40mm

Visreis benodigdheden?

Visreizen zijn relatief dicht bij huis te boeken maar ook de afgelegen stekken in verweggistan behoren tot de mogelijkheden. Meestal zien wij dat de vissers die een visreis boeken kiezen voor een bepaalde vissoort op de geboekte locatie. Dat varieert van snoek in Zweden en kabeljauw in Noorwegen tot tijgermeerval in Suriname.

Deze boot hengelset is zeer populair bij vissers die gaan bootvissen in het buitenland!

Vraag jij jezelf af; “welke vismaterialen heb ik nodig voor het bootvissen in Zweden, Denemarken of Noorwegen?”. Wij helpen je graag in ons speciaal geschreven visreis blog. Hier gaan we onder andere dieper in op de vraag, welke vismaterialen jij nodig hebt om vis te vangen in bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen… Heb je meer vragen? Kom dan gerust langs bij de hengelsportspecialisten in onze hengelsport winkels bij jou in de buurt!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.