Savage Gear Diamond Dust Hook File

€ 15,50

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: SVE48831
Voorraad Lelystad: 5, Voorraad Steenwijk: 5
Productinformatie "Savage Gear Diamond Dust Hook File"

De Savage Gear Diamond Dust Hook File is een onmisbaar gereedschap voor elke serieuze visser. Met zijn hoogwaardige constructie en innovatieve ontwerp is deze hakenvijl ontworpen om de scherpte en prestaties van je visshaken te verbeteren.

Met een oppervlak dat is bedekt met diamantstof, biedt deze vijl zeer effectieve slijping. Diamantstof staat bekend om zijn hardheid en duurzaamheid, wat resulteert in langdurige scherpte van je haken. Of je nu kunstaas, levend aas of ander aas gebruikt, regelmatig slijpen met deze vijl zorgt ervoor dat je haken altijd klaar zijn voor de klus.

Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het slijpproces, en het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen in je visuitrusting. Of je nu aan de waterkant bent of thuis je uitrusting voorbereidt, de Savage Gear Diamond Dust Hook File is de ideale metgezel om scherpe haken te behouden en je visvangst te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardige vijl voor haken met diamantstof voor effectieve slijping
  • Duurzame en langdurige scherpte van visshaken
  • Ergonomisch handvat voor comfortabele grip
  • Compact formaat, gemakkelijk mee te nemen in je visuitrusting
  • Verbeterde prestaties van haken met verschillende soorten aas

Investeer in de kwaliteit van je visuitrusting met de Savage Gear Diamond Dust Hook File en wees voorbereid op elke visuitdaging die op je pad komt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.