Traxis Hengel Foudraal |1.25m | Plek voor 3-Hengels | Camouflage Rod Bag

€ 17,50

% € 34,99 (49.99% korting)

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Lengte (m)
Productnummer: DT9334
Voorraad Lelystad: 12, Voorraad Steenwijk: 7
Productinformatie "Traxis Hengel Foudraal |1.25m | Plek voor 3-Hengels | Camouflage Rod Bag "

De foudraal biedt uitstekende bescherming voor je materiaal door middel van een gevoerde scheiding tussen de hengels.

Foudraal/Holdall
Een foudraal wordt ook wel een holdall genoemd. Een foudraal is een lange tas die ruimte biedt voor één of meerdere hengels. Deze foudralen kunnen vaak compleet opgetuigde vishengels bescherming bieden. Dit betekent dus een complete vishengel inclusief vismolen en ander materiaal zoals een paraplu, schepnet, rodpod of bijvoorbeeld banksticks.

Onmisbaar in je visuitrusting
De foudraal is in principe onmisbaar in je uitrusting. Het biedt optimale bescherming voor je vishengels tijdens het transport naar de waterkant. Met een holdall zorg je er niet alleen voor dat je hengels beschermt zijn, je kan ook nog eens al je spullen gemakkelijk meenemen naar de waterkant.

Geschikt voor beginnende en allround visser
Voor de beginnende of gevorderde allround visser is dit een mooi en betaalbaar foudraal! Voorzien van een uniek camo print, 1 buiten ritsvak voor o.a. steunen en al je andere materiaal. Hoogwaardige ritsen en verstelbare schouderriem, daardoor gemakkelijk te dragen, gemakkelijk te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende maten. Geschikt voor 2-delige hengels tot 2.40m.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.