Filter

Levend aas

Het beste aas is en blijft levend aas. Bijna iedere zoetwatervis is ermee te vangen. Brasem, zeelt, voorn en andere witvissen blijven favoriet om te vangen aan maden, casters en wormen. Meelwormen worden vaak gebruikt bij het vissen op Forel en zalmForel.

Dendrobena

Wormen bestel je bij Raven hengelsport. De beste viswormen zijn dendrobena’s, ook bekend als dendro's of springers. Deze worm wordt veel gebruikt door wedstrijdvissers om bijvoorbeeld te verknippen in het voer of te vissen aan de haak. Brasem, voorn, karper en zeelt zijn er gek op! Dendrobena is een visworm die in Nederland ook bekend staat als dendro's of springers. Deze worm wordt veel gebruikt door wedstrijdvissers om bijvoorbeeld te verknippen in het voer of te vissen aan de haak.

Maden

Maden bestellen doe je bij Raven hengelsport. Maden zijn het meest gebruikte visaas!

Dit aas is zo populair omdat vrijwel alle zoetwatervissen er mee te vangen zijn. Met name voorn en baars zijn er gek op maden. Ze worden droog gekoeld waardoor de maden vers blijven. Wil je liever brasem vangen? Combineer ze eens met casters. Maden zijn vrijwel het populairste aas wat voor het vissen gebruikt wordt. Met name voorn en baars zijn er gek op. Ze worden droog gekoeld waardoor de maden vers blijven. Wil je liever brasem vangen? Combineer ze eens met casters.

Casters

Casters bestel je bij Raven Hengelsport. Casters zijn verpopte maden. Combineer deze met een made of pinkie(mini made) als aas, en vele vissen zullen deze combinatie niet kunnen weerstaan! De casters worden gekoeld, om ze vers te houden. Top aas voor brasem, voorn en zeelt!

Meelworm

De meelworm wordt gebruikt als voedseldier, maar is ook populair aas voor tijdens het vissen. Zeker in de Forelvisserij wordt het veel gebruikt, ook zalmForel is er gek op. De meelwormen worden gekoeld bewaard, om ze vers te houden.