Filter

Weeg accessoires

Maak het wegen van je vangst makkelijk met de beste weegaccessoires voor het karpervissen!

Het wegen van een dikke karper kan nog wel eens lastig zijn. Dit kan een stuk makkelijker zijn met de juiste weeg accessoires, zoals driepoten en weighbars. Bij Raven.nl hebben we een breed assortiment weeg en bewaar materiaal voor de karpervisser, en daar mogen dit soort handige accessoires niet aan ontbreken!

Karpervissen met Raven.nl

Om met het karpervissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. Bij Raven vind je alle karperspullen voor je volgende sessie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En Karpersets;

Weeg accessoires kopen?

Alle accessoires voor het wegen van karpervissen koop je gemakkelijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Deze en nog veel meer accessoires voor bij het wegen en bewaren van karpers vind je op Raven.nl. Ons complete assortiment bevat een ruim aanbod weegaccessoires speciaal voor karpervissers. Bestellen kan eenvoudig online, maar bezoek ook gerust eens één van onze hengelsport winkels in Lelystad, of Steenwijk. Daar kunnen we je ook alles vertellen over het karpevissen, en hebben we nog wel een of twee tips voor je klaar. Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd!