FISH-XPRO Pole | Telescoophengel + Tuigje | 3.00m

€ 11,99

Tijdelijk niet leverbaar

Lengte (m)
Productnummer: RAVAV5027
Voorraad Lelystad: 4, Voorraad Steenwijk: 0
Productinformatie "FISH-XPRO Pole | Telescoophengel + Tuigje | 3.00m"

Deze telescoophengel kun je gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je graag naar de waterkant wil gaan tijdens je vakantie. De vaste hengel van 3 meter lang schuift uiteindelijk in naar 120 centimeter, dus klein, compact en licht van gewicht.

De vaste hengel met vistuigje is ideaal als eerste hengel. Door de voordelige prijs is hij uitermate geschikt als eerste hengel doordat je het vissen kunt gaan ontdekken. Daarnaast wordt de vaste hengel ook nog geleverd met een compleet vistuigje. Hierdoor kun je direct naar de waterkant met je hengel en heb je alleen wat aas nodig om het vis avontuur te beginnen.

Waar bestaat het vistuigje uit die meegeleverd wordt met de vaste hengel? Een compleet vistuigje bestaat uit een dobber, vislijn, loodjes en een vistuigje. Met dit handige complete setje start ook jij snel met het vissen! Ben je op zoek naar je eerste vaste hengel? Of naar een handige complete telescoophengel? Dan heb je met deze vaste hengel van FISH-XPRO een goede hengel in huis!

Let op: Trek de delen van deze hengel één voor één rustig uit en zet ze vast. Als je je telescoophengel in één keer uit gooit loop je het risico dat de delen vast blijven zitten en je ze niet meer in elkaar schuiven. Om het echt helemaal compleet te maken heeft Fis-Xpro een handige uitbreidingsset op de markt gebracht ( zie de button ook handig ) 


Ook handig ! 

Inhoud vaste hengel + tuigje:

  • 1x Telescoophengel (3.00m)
  • 1x Kant-en-Klaar vistuigje

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.