JVS Motion Feeder Hengel - Medium Heavy - 3.90m -30-80g werpgewicht - incl. 3 Toppen

€ 94,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: JVS9217
Voorraad Lelystad: 16, Voorraad Steenwijk: 9
Productinformatie "JVS Motion Feeder Hengel - Medium Heavy - 3.90m -30-80g werpgewicht - incl. 3 Toppen"

De "JVS Motion Feeder" is een feederhengel die uitblinkt dankzij zijn doordachte ontwerp en veelzijdigheid. Met een combinatie van 1 carbon- en 2 glastoppen biedt deze hengel een uitstekende beetregistratie, waardoor je de kleinste aanbeten nauwkeurig kunt detecteren. Dit maakt de hengel perfect geschikt voor vijvers, maar ook zeer bruikbaar op stadswateren, vaarten en kanalen.

De hengel is ontworpen om met verschillende omstandigheden om te gaan. Met een werpgewicht tussen 30g en 80g is de "JVS Motion Feeder" een echte allrounder. Of je nu een wat lichtere korf gebruikt of wat zwaardere korf wilt werpen, deze hengel kan aan al deze behoeften voldoen.

Wat deze hengel ook onderscheidt, is de prijs-kwaliteitverhouding. Met de "JVS Motion Feeder" krijg je een hengel die niet alleen goed presteert, maar ook betaalbaar is. Dit maakt het een aanrader voor vissers die op zoek zijn naar een hengel die voldoet aan hun behoeften zonder hun budget te overschrijden.

Kortom, de "JVS Motion Feeder" is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke feederhengel met uitstekende beetregistratie en een breed werpgewichtbereik. Of je nu op verschillende wateren vist of verschillende vismethoden gebruikt, deze hengel biedt de flexibiliteit en kwaliteit die je zoekt.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.