Eurocatch Fishing Dobberset | 8 stuks per verpakking

€ 2,49

% € 2,99 (16.72% korting)

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: RAVAV4772
Voorraad Lelystad: 17, Voorraad Steenwijk: 12
"Eurocatch Fishing Dobberset | 8 stuks per verpakking "

De Eurocatch Dobber Set lijkt een handige en veelzijdige keuze te zijn voor vissers. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze dobberset:

  1. Acht dobbers in één set: De set bevat maar liefst acht dobbers, wat een ruime selectie biedt voor verschillende visomstandigheden en voorkeuren van vissers.
  2. Allround dobbers: De dobbers worden beschreven als allround, wat suggereert dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten visserij en wateromstandigheden. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor diverse situaties.
  3. Stevige constructie: De dobbers zijn gemaakt van high density foam, wat bekend staat om zijn stevigheid. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de dobbers duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen de uitdagingen van het vissen.
  4. Geschikt voor beginners: Vanwege hun stevigheid en allround ontwerp lijkt deze dobberset goed geschikt te zijn voor beginners in de visserij. Dit kan helpen bij het leren van verschillende technieken en visomstandigheden.
  5. Zelf monteren van siliconenslang: Het feit dat je zelf een siliconenslang op de onderantenne moet zetten, suggereert dat deze dobbers aanpasbaar zijn en mogelijk kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de visser.

Al met al lijkt deze Dobber Set een handige keuze te zijn voor vissers die op zoek zijn naar een veelzijdige en stevige set dobbers, vooral geschikt voor beginners en jongere hengelaars.

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 14, 2024 08:56

goed zichtbaar

deze dobber kan ik goed zien staan ook als er minder licht is