Filter

Vis regenkleding

Regenkleding is onmisbaar in Nederland tijdens het vissen. Warme en comfortabele regenkleding vind je bij Raven Hengelsport waarbij je keuze hebt uit verschillende regenkleding om je uitrusting compleet te maken. Zit nooit meer nat aan de waterkant door gebruik te maken van regenkleding.

Vis regenkleding voor slecht weer

Comfortabele regenkleding van grote merken als Rive, Korda en Gamakatsu vind je hieronder.

Ben je een echte die hard en ga je ook met kou en regen op pad? Dan is goede regenkleding echt geen overbodige luxe. Je zal het veel langer aan de waterkant kunnen volhouden. Niets is namelijk vervelender dan koud langs de waterkant te staan, voorkom dit dus door met de juiste regenkleding de deur uit gaat voor het vissen!

Regenkleding voor jouw vissrij!

Voor elke visserij hebben we regenkleding dat past, de beste merken zullen er voor zorgen dat jij de volgende regenbui zal overleven! Zo hebben we ruime regenkleding met broeken van Rive voor de witvissers. Maar ook ruime regenjassen van Gamakatsu voor het roofvissen, hier wil je dat je genoeg beweegruimte hebt voor het vele casten! Voor het karpervissen heeft Korda bedacht om een langere achterkant aan de regenjas te geven. Op deze manier kan je snel en makkelijk droog zitten. Verwacht je wind? Kijk dan ook vooral of de jassen winddicht zijn. Dit scheelt een hoop warmte aan de waterkant!

Direct regenjassen kopen?

Regenjassen. Regenbroeken. Regenkleding. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende viskleding vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Met welke regenkleding ga jij je straks tegen de elementen beschermen?