Penn Spinfisher VI 3500 | Allround Molen | Waterdicht | Zeewater Bestendig | Maat 3500

€ 99,99

% € 174,99 (42.86% korting)

Gratis verzending!

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: PEN1481261
Voorraad Lelystad: 14, Voorraad Steenwijk: 11
Productinformatie "Penn Spinfisher VI 3500 | Allround Molen | Waterdicht | Zeewater Bestendig | Maat 3500"

De Penn Spinfisher VI 3500 is een droommolen voor vissers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze molen biedt verschillende opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en is ontworpen om zowel in zoet als zout water uit te blinken.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Aantal Kogellagers: 5+1: Deze molen is voorzien van 5 roestvrijstalen kogellagers, plus 1 extra kogellager voor een soepele werking. Dit zorgt voor een vloeiende lijnopname, zelfs bij zware belasting.

  2. Fijn Instelbare Slip Vooraan: De Spinfisher VI is uitgerust met een fijn instelbare slip aan de voorkant, waarmee je de drilkracht kunt aanpassen aan de situatie. Hierdoor kun je vissen met vertrouwen en controle.

  3. IPX5 Sealing: De speciale IPX5-afdichting zorgt ervoor dat alle onderdelen van de molen waterdicht beschermd zijn. Dit maakt de molen geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden en omgevingen, zelfs in zout water.

  4. Superline Spoel: De superline spoel is ontworpen om gevlochten lijnen zonder problemen te verwerken, dit komt door de rubberen strip die is geplaatst in de spoel waardoor de spoel grip heeft op de gevlochten lijn, uiteraard is de molen ook prima te vissen met een nylon lijn.

  5. Metalen Body: De Penn Spinfisher VI heeft een sterke metalen body die bestand is tegen de meest veeleisende visomstandigheden. Dit maakt de molen duurzaam en betrouwbaar.

  6. Aluminium Spoel: De aluminium spoel is licht van gewicht en zorgt voor een gelijkmatige lijnligging, wat essentieel is voor precisieworpen.

  7. Geschikt voor Zoet en Zout Water: Deze molen is veelzijdig en geschikt voor zowel zoetwater- als zoutwateromstandigheden. Door zijn overbrenging van 6.2:1 kun je overal goed uit de voeten. Of je nu aan de kust vist of in een zoetwatermeer, de Penn Spinfisher VI staat voor je klaar.

De Penn Spinfisher VI 3500 is een geweldige keuze voor vissers die op zoek zijn naar een duurzame en veelzijdige molen die presteert onder diverse omstandigheden. Met zijn waterdichte afdichting, solide constructie en soepele werking, is deze molen jouw betrouwbare metgezel voor al je visavonturen. De Penn Spinfisher VI gaat al een tijdje mee en is net als zijn voorgangers een bewezen kracht voor elke situatie

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


January 18, 2024 09:39

Erg tevreden

Ik heb de molen gekocht voor het vissen op snoek, zeer mooie molen en de slip werkt goed