X2 Baitliner | Afstand bestuurbare Voerboot | Digitaal | 2.4 GHz | 250+ Meter bereik

€ 225,00

% € 399,99 (43.75% korting)

Gratis verzending!

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: RAVRP400
Voorraad Lelystad: 7, Voorraad Steenwijk: 2
Productinformatie "X2 Baitliner | Afstand bestuurbare Voerboot | Digitaal | 2.4 GHz | 250+ Meter bereik"

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare voerboot voor het karpervissen dan is de Baitliner een prima keuze. Deze boot is erg stabiel en gemakkelijk te besturen. De grote voerbak is ruim genoeg voor 1kg voer. Perfect voor het voeren op afstand! De Baitliner is een perfecte voerboot voor als je op grote afstand wil vissen en je aas en onderlijn op de juiste plek wil leggen. Met deze betaalbare voerboot voer je gemakkelijk 1 kilo voer per keer en kun je op stekken komen die werpend onbereikbaar zijn. De Baitliner is een echte aanvulling op je huidige visuitrusting!

Sterk en betrouwbaar

Dankzij de sterke romp van ABS slagvast kunststof is de Baitliner Voerboot robuust en kan hij tegen een stootje. Hij is voorzien van 4 heldere LED's, een grote voerbak op de achterkant van de boot en heeft betrouwbare elektronica in de romp. De boot is voorzien van een handige en sterke handgreep hierdoor kun je hem gemakkelijk in en uit het water halen.  Door de catamaran vorm van het onderschip is de boot zeer stabiel.

Bereik
De Baitliner Voerboot heeft een bereik van ongeveer 250 meter waardoor je hem op vele wateren in kan zetten en stekken kan bereiken waar je werpend niet kan komen. Dankzij de heldere LED lampen op de voor- en achterkant van de boot kun je hem ook in het donker nog goed zien. De LEDS zijn ook handig om je vaar positie te bepalen, dit door de verschillende kleuren LEDS 

Accu en vaartijd

Op een volle accu is de vaartijd ongeveer 2 á 3 uur. Dit hangt een beetje af van de wind en stroming. Let op dat spanning in de standaard loodaccu nooit helemaal leeg mag trekken. Laadt de accu dus op tijd op, ook als je de boot niet gebruikt!

Gemakkelijk in gebruik

Met de handzame handzender en duidelijke gebruiksaanwijzing is deze voerboot helemaal naar wens in te stellen. Ben jij op zoek naar een voerboot met groot gebruiksgemak? Dan is dit jouw voerboot!

Doodaasvissen met de voerboot

Ook voor de fanatieke roofvisser, die graag op jacht gaat naar grote snoek en grote snoekbaars, is dit de ideale voerboot om je dode aasvis mee uit te varen. Meer weten? Check ons blog, Statisch doodaasvissen met voerboot.

Ben je op zoek naar een betaalbare en goede voerboot waar je jaren plezier aan kan beleven? Kies dan voor de Baitliner Voerboot!

2 van 2 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 23, 2024 15:04

Degelijke boot

Ik heb de boot gekocht in Lelystad en daar goed geholpen, Nu maar hopen op mooi weer

January 26, 2024 15:22

Erg tevreden

Product zit goed verpakt in de doos en kan niet beschadigen. Snelle levering door Raven. Dit weekend maar eens testen :)