JVS Immortal - Nylon Vislijn 0.25mm - 5.45kg Trekkracht - 300m

€ 6,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Diameter (mm)
Productnummer: JVS105024
Voorraad Lelystad: 20, Voorraad Steenwijk: 12
Productinformatie "JVS Immortal - Nylon Vislijn 0.25mm - 5.45kg Trekkracht - 300m"

De JVS Immortal is een vislijn die indruk maakt met zijn fraaie eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor vissers met diverse eisen. Hier zijn enkele van de opmerkelijke kenmerken van deze allround lijn:

  • UV-bestendig: De lijn is bestand tegen UV-stralen, wat betekent dat de kwaliteit en prestaties niet worden aangetast door blootstelling aan zonlicht. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de lijn.
  • Superieure knoopsterkte: De JVS Immortal staat bekend om zijn hoge knoopsterkte, wat essentieel is voor het betrouwbaar vastmaken van haken, onderlijnen en andere knopen.
  • Bijna compleet onzichtbaar: De lijn heeft een lage zichtbaarheid onder water, waardoor vissen minder snel afschrikken. Dit is vooral belangrijk bij het vissen in helder water en met schuwe vissen.
  • Goede werpeigenschappen: De carbon texture coating draagt bij aan de goede werpeigenschappen van de lijn. Dit is gunstig voor vissers die verder willen werpen met precisie.
  • Zeer hoge gevoeligheid: De lijn biedt een hoge mate van gevoeligheid, waardoor vissers subtielere aanbeten kunnen voelen en sneller kunnen reageren.
  • Een allround lijn: Door de combinatie van deze eigenschappen is de JVS Immortal geschikt voor diverse vistechnieken en situaties, waardoor het een allround keuze is voor vissers.

Al met al is de JVS Immortal een populaire vislijn die voldoet aan de verwachtingen van veeleisende vissers, waardoor het een aanrader is voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en prestatie

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.